Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък "лукс" за автомобили над 150 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    fiat_fan написа:
    коцев написа:
    При Бат Бойко нема лабаво . Ето и здравния си министър даде на прокурор пък и на всички се закани. :D
    Да, ама това тук никой не го отбелязва. Хубавото е на заден план. Досега имало ли е случай премиер да излезе и да каже "Да, този мой министър е корумпиран"? Поне в България?
    Неоспоримо, премиера приказва много сладко.Особено пък, ако го слуша някой неук прошляк на три ракии. Те са му най-верните фенове.Само че е раничко да му пляскаме. Нека да видим въпросния министър осъден и в затвора, та тогава.От сега мога да кажа, че ще видим този министър зад решетките, колкото видяхме министъра на отбраната. С розовите БМВ-та и ужасяващия грабеж, който е извършен в него министерство.Това няма да се случи, в момента се пълнят вестници и сутрешни блокове.
    Понеже съм цитиран, значи аз се падам такъв прошляк. Алкохол не близвам и на прошляк като че ли не приличам. Или викаш щом не съм на твоето мнение - не ставам? Айде малко по-умерено се изказвай. И друго - още ли има не разбрали, че на съда никой не може да влияе, всички са подкупни и за това Цветанов и Борисов са непрекъснато в конфликт с висшия съдебен съвет?
    Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
    X