Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък "лукс" за автомобили над 150 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, естествено, че това е принципна крива без стойности. Забележи също така, че данъчното облагане е дадено в проценти, така че реалните стойности не са от особено значение. И да, кривата е "идеализирана" дотолкова, доколкото по нея излиза, че оптималното облагане е около 50%, което също не е вярно във всеки един контекст. Особено в нашия. Но азбучната истина е такава, действително. И действително Хер Флик експериментира с търпението на българина.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ge4i7ooo

И аз съм ЗА щом искат да карат такива коли да си носят последствията,но мисля че и на това ще му измислят лесното
      Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Натрупали сте 5 страници и нямам търпение да ги чета, мернах една графика интересна с това, че за пръв път се е появила на салфетка, и разни интересни изказвания и в двете посоки. Според мен предложението е смислено безмислено. Смислено е, понеже данъците са смешни в голямата си част, безмислено е, понеже не решава проблеми, а създава нови.Всички които са учили икономика знаят за функциите на данъците, не знам дали някой обаче спомена за една много важна за мен функция - данъкът може да насочва потребление. Помислете към какво потребление ни насочва настоящата философия на данъците.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На данък ,,Лукс
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Най-после нещо смисленно да измислят.
            Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

Определено за!

Коментар

При Бат Бойко нема лабаво . Ето и здравния си министър даде на прокурор пък и на всички се закани. :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  При Бат Бойко нема лабаво . Ето и здравния си министър даде на прокурор пък и на всички се закани. :D
                  Да, ама това тук никой не го отбелязва. Хубавото е на заден план. Досега имало ли е случай премиер да излезе и да каже "Да, този мой министър е корумпиран"? Поне в България?
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

Данъка лукс НЯМА да е с тия параметри,с които си говорим,а ще е следния,току що слушам Бтв -Данък лукс за имоти струващи над 300хиляди лева и автомобили над 70 хил!!!
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Да не се окаже само, че в БГ няма Ферари за над 70 хил. лв. За 10% от стойността издавам оценка за втора употреба луксозни автомобили! Гарантирано до 69.999 лв

Коментар

Immortal написа:
                        Да не се окаже само, че в БГ няма Ферари за над 70 хил. лв. За 10% от стойността издавам оценка за втора употреба луксозни автомобили! Гарантирано до 69.999 лв
                        Ще докладвам мнението, че има реклама
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

fiat_fan написа:
                          коцев написа:
                          Да, ама това тук никой не го отбелязва. Хубавото е на заден план. Досега имало ли е случай премиер да излезе и да каже "Да, този мой министър е корумпиран"? Поне в България?
                          Неоспоримо, премиера приказва много сладко.Особено пък, ако го слуша някой неук прошляк на три ракии. Те са му най-верните фенове.Само че е раничко да му пляскаме. Нека да видим въпросния министър осъден и в затвора, та тогава.От сега мога да кажа, че ще видим този министър зад решетките, колкото видяхме министъра на отбраната. С розовите БМВ-та и ужасяващия грабеж, който е извършен в него министерство.Това няма да се случи, в момента се пълнят вестници и сутрешни блокове.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Особено пък, ако го слуша някой неук прошляк на три ракии. Те са му най-верните фенове
                            Ааааааааааааааа ! Malone , шъ съ сумразим . Не пия та да съм на три ракии ,а иначе съм си голям фен на Бойко .Смятам ,че не съм и прошляк . :D А Бойко с неговите действия си откри много противници , но ако продължи в същия дух, то на следващите избори такива прошляци като мен ще му донесат победа с над 90% от гласовете . :D :D :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И аз съм прошляк ... и аааааз
                              Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

алогът, известен като данък "лукс" ще влезе в сила от 1 юни т.г., а като критерий за лукс е определена данъчна оценка от 300 000 лева - при жилищата и 70 000 лева при автомобилите.
                                Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                                Jim Morrison

Коментар

Working...
                                X