Чудя им се, как имат очи да протестират, след като нищо не вършат. А статията е просто потресаваща.http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...rumyniia.88068
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицeйският протест
Collapse
X
-
Re: Полицeйският протест
В Европа има и нещо, което у нас липсва. В Австрия и други западноевропейски страни хванатият в корупция полицай губи правото си на пенсия за прослуженото време. Губи годините стаж и губи осигурителния доход. Губи и правото за ранно пенсиониране.Allergic To The Counterfeit
-
...
В България винаги е било и ще бъде така - работим единствено НИЕ, а другите нищо не правят, ерго - само НИЕ имаме право да протестираме... Докато не станем единни и не се подкрепяме, вместо да мерим чия паница е по-дълбока, дотогава всякакви протести са напълно безсмислени и ще имаме дупки по пътищата, дупки в бюджета, дупки в джобовете... Да живее българският казан!!!П.П. Аз се чудя защо караме ФИАТ, като само се трошат!?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:В България винаги е било и ще бъде така - работим единствено НИЕ, а другите нищо не правят, ерго - само НИЕ имаме право да протестираме... Докато не станем единни и не се подкрепяме, вместо да мерим чия паница е по-дълбока, дотогава всякакви протести са напълно безсмислени и ще имаме дупки по пътищата, дупки в бюджета, дупки в джобовете... Да живее българският казан!!!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
karloson написа:В България винаги е било и ще бъде така - работим единствено НИЕ, а другите нищо не правят, ерго - само НИЕ имаме право да протестираме... Докато не станем единни и не се подкрепяме, вместо да мерим чия паница е по-дълбока, дотогава всякакви протести са напълно безсмислени и ще имаме дупки по пътищата, дупки в бюджета, дупки в джобовете... Да живее българският казан!!!П.П. Аз се чудя защо караме ФИАТ, като само се трошат!?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Хайде стига с тоз казан, изтърка се лафа.Всеки прави избор в живота си. Аз съм преценил своите възможности и съм направил своя избор. Върша си работата добре за което получавам съответното възнаграждение. И хич, ама хич не ми пука колко получават полицаите. Честно ти казвам - не знам какви пари вземат. Знам само, че за това което получаваме като услуга от тях и минималната заплата е много. Нямам претенции към заплатите им, имам претенции към работата им. Усещаш ли разликата?Мръсни униформи, полицаи нагъващи банички по улиците, полицай крещящ не жена шофьор на кръстовището пред Шератон "Идиотка" и още няколко нецензурни епитети (лично го видях, моя е вината, че не реагирах)? Все едно търговец в шоурум да се изтъпанчи с рубарските си гащи и ботуши и да ти говори на "Брато". Но нали работодателят, т.е. ние, е голям пич и не му пука да му се смееш в лицето, всичко е позволено. Съжалявам, няма да ги подкрепя докато сами не си заслужат подкрепата.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Orcinus
Lane Staley написа:Мръсни униформи, полицаи нагъващи банички по улиците, полицай крещящ не жена шофьор на кръстовището пред Шератон "Идиотка" и още няколко нецензурни епитети (лично го видях, моя е вината, че не реагирах)? Все едно търговец в шоурум да се изтъпанчи с рубарските си гащи и ботуши и да ти говори на "Брато". Но нали работодателят, т.е. ние, е голям пич и не му пука да му се смееш в лицето, всичко е позволено. Съжалявам, няма да ги подкрепя докато сами не си заслужат подкрепата.
Коментар
-
Re: Полицeйският протест
dikanio написа:Чудя им се, как имат очи да протестират, след като нищо не вършат. А статията е просто потресаваща.http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...rumyniia.88068
Коментар
-
Няма значение колко са,докато не се махната боклуците от МВР никой няма да говори ласкаво за тях.Спор няма че има и кадърни ченгета но са много малко,повечето са или стойкаджии и фигуранти или по 100 кг.Как едно такова плюскащо мазна баница ченге ще догони някой престъпник.Два бързи случая,комшията ми е ченге когато беше във началото на кариерата си беше един такъв строен,а сега гони 100 оки.Мой приятел решава да стане пОлЮцаииии,бащата на сннаха му е един от шефовете на полицията във Бургас,до тук добре всичко е нормално но минаха година,две и го хванаха да краде бензин от НефтоЗавода,а той го охранява.Случки има много.
Коментар
-
Не подкрепям полицаите, пари няма за никой, кризата е навсякъде, строителството в България секна, нямаме никакво друго производство. Моята заплата падна с 30% от началото на годината, заради спад в работата, дори се радвам, че не съм уволнен, както стана с жена ми. На какво основание полицаите ще взимат по-висока заплата от моята, при условие че охраняват мутрите от мен, точно така се получава. Защото като спрат мен с кенефа и ми вадят буталата през ауспуха да проверят дали не са крадени, а мутрата ако го спрат се свиват като мъ.е в солена вода.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар