nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от LCD TV
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:nai7 написа:То за Сони или Панасоник,плащаш само зареди едното име.Поне на мен така ми каза момчето когато си купувах моя.
Коментар
-
@nai7 аз пък имам 30 годишен ресивър Сони с две колони... работят си! Имам Сони плеър в колата на три години, също работи безпроблемно, телефона ми е Сони Ериксон на две години и половина и работи без никакъв проблем. Така, че явно е въпрос на късмет. А относно марките... за някои уреди наистина няма голямо значение, но за телевизорите има вярвай ми, имам око за хубав образ! Ама изместихме много темата за, което се извинявам и спирим! А nai7 бирата си остава, да знаеш! :PFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:@nai7 аз пък имам 30 годишен ресивър Сони с две колони... работят си! Имам Сони плеър в колата на три години, също работи безпроблемно, телефона ми е Сони Ериксон на две години и половина и работи без никакъв проблем. Така, че явно е въпрос на късмет. А относно марките... за някои уреди наистина няма голямо значение, но за телевизорите има вярвай ми, имам око за хубав образ! Ама изместихме много темата за, което се извинявам и спирим! А nai7 бирата си остава, да знаеш! :P
Коментар
-
nai7 написа:Yavor написа:Имам LG 42LH4000 и мога д кажа че включен или не е абсолютно безшумен.Има някои модели на различни марки които шумят по малко - вентилатори, захранване и др.Иди в магазина и виж друга бройка дали шуми - ако не - рекламация или сервиз.Виж също в forum.setcom.bg - има всякакво инфо за всякакви модели. Специално сонитата не съм ги зачитал - не са ми фаворит - не заради работата - а заради цените, които са абсолютно неоправдани за качествата, които имат.Мога много да споделя по темата - ако се интерсува някой - да пита.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:nai7 написа:Yavor написа:Имам LG 42LH4000 и мога д кажа че включен или не е абсолютно безшумен.Има някои модели на различни марки които шумят по малко - вентилатори, захранване и др.Иди в магазина и виж друга бройка дали шуми - ако не - рекламация или сервиз.Виж също в forum.setcom.bg - има всякакво инфо за всякакви модели. Специално сонитата не съм ги зачитал - не са ми фаворит - не заради работата - а заради цените, които са абсолютно неоправдани за качествата, които имат.Мога много да споделя по темата - ако се интерсува някой - да пита.
Коментар
-
Vladim написа:nai7 написа:Аааа не Самсунг НИКОГААААА.
Коментар
-
Изчетете сетком форумите. Аз изчетох квото можах там, и си взех нещо дето не го препоръчват не щото е некачествено, а щото матрицата му не била максимално качествена - забрави, образа си е страшен за мен. Всеки си има предпочитания.Аз съм фен на филипс.Те нямат свои матрици, слагат на LG/SHARP/китайска превъзходнаОбаче електрониката им е No1.Неперкъснато пускат ъпдейти, на страницата им има всякаква информация, знаеш точно какво купуваш.Не Сони, дето сони му е само името...и даже не се и сещат че може да опишат - например - колко приблизително ток харчи тоя телевизор.По въпроса с жуженето - според мен е от захранване, но не е опасно.Ако се скапе - нали е в гаранция...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:...Не Сони, дето сони му е само името...и даже не се и сещат че може да опишат - например - колко приблизително ток харчи тоя телевизор...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз се отказах. Из нета е има много изписано, че издават звук трансформаторите - на по-големите по-често. Излиза, че е нормално и си зависи от модела/партидата, а пък аз след толкова търсене бях решил, че това е моделът. Той излезе февруари месец и трудно ще има друга партида. В магазина ми пуснаха друг и същата работа.Не ми се занимава - и без това не гледам телевизия, а само аз го чувам Най-много да гледам някой филм, а тогава звукът е усилен. Всъщност вчера гледах едно hd и съм доволен За закона - спазва се - като е поръчано дистанционно в 7 дневен срок може да го върнеш без обяснения.За марките - четох ревюта, срявнявах и от LCD телевизорите се спрях на този (KDL-40EX500). Другият вариант беше SAMSUNG LE40B650, ама разликата в цената (в БГ) е прекално малка за модел отпреди 1 година. От Philips с ambilight изглеждат яко, ама ненужно скъпо според мен.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
"Кои момчета от Техномаркет ли? Където са официален представител на Самсунг ли?"След известно време самсунг ще си имат собствено представителство и ще отсвирят ккелектроникс(техномаркет)тв то с допълнително устройство ли го използваш за цифрова и тн...Ако е допълнително вързано с HDMI И си намалил звука на устройството а на тв то си го усилил обикновено има шум и леко бръмчене... защото подаваш слаб звуков сигнал който ТВ ТО ПОСЛЕ УСилва и се получава бръмченето шуменето и тн това го забелязах на 32 инча lgПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
GTipo написа:...Аз съм фен на филипс.Те нямат свои матрици, слагат на LG/SHARP/китайска превъзходна...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Напълно вярно, от няколко години насам SONY и SAMSUNG и съответно LG и PHILIPS разработват заедно своите матрици.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар