Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шум от LCD TV

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    То за Сони или Панасоник,плащаш само зареди едното име.Поне на мен така ми каза момчето когато си купувах моя.
    Те тия "момчета" обикновено са толкова застреляни - това според моят опит с тях. Ако ми кажат, че наближава десет вечерта ще изляза навън да видя дали случайно все още не е светло! :D А иначе и аз имам 40 инчово Сони и единственият звук от него е високочестотен и то се чува, когато съм на по-малко от половин метър зад телевизора.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      nai7 написа:
      То за Сони или Панасоник,плащаш само зареди едното име.Поне на мен така ми каза момчето когато си купувах моя.
      Те тия "момчета" обикновено са толкова застреляни - това според моят опит с тях. Ако ми кажат, че наближава десет вечерта ще изляза навън да видя дали случайно все още не е светло! :D А иначе и аз имам 40 инчово Сони и единственият звук от него е високочестотен и то се чува, когато съм на по-малко от половин метър зад телевизора.
      Има нещо такова,но от личния ми опит знам че никога Сони.Имах уредба Сони,донесена директно от Япония и на нея си пишеше Made in Japan.Работи 3 г и диска отказа,съседа ми също имаше но купувана от тук,и тя сгъна.Имах СД също Сони във колата и то предаде богу дух.Фотоапарат Sony SyberShot и той замина във небитието,във момента имам 2 телефона Сони Ериксон К700и,и те са за носене на майстор.Затова казах никога повече Сони,Самсунг или Панасоник,и със последните две също се сблъсках и не искам повече.

Коментар

@nai7 аз пък имам 30 годишен ресивър Сони с две колони... работят си! Имам Сони плеър в колата на три години, също работи безпроблемно, телефона ми е Сони Ериксон на две години и половина и работи без никакъв проблем. Така, че явно е въпрос на късмет. А относно марките... за някои уреди наистина няма голямо значение, но за телевизорите има вярвай ми, имам око за хубав образ! Ама изместихме много темата за, което се извинявам и спирим! А nai7 бирата си остава, да знаеш! :P

Коментар

Vladim написа:
          @nai7 аз пък имам 30 годишен ресивър Сони с две колони... работят си! Имам Сони плеър в колата на три години, също работи безпроблемно, телефона ми е Сони Ериксон на две години и половина и работи без никакъв проблем. Така, че явно е въпрос на късмет. А относно марките... за някои уреди наистина няма голямо значение, но за телевизорите има вярвай ми, имам око за хубав образ! Ама изместихме много темата за, което се извинявам и спирим! А nai7 бирата си остава, да знаеш! :P
          Така си е въпрос на късмет,то е като със колата и жената или ще случиш на хубава и читава или ще ти побелее косата.Но за марките на техника това си е един безмислен спор,всеки си харесва това което има.Но е факт че и моя шуми но много тихо,трябва да си залепя ухото за него за да чуя.Vladim,стига да дойдеш до Сл.бряг нямаш грижи,можеш да ме намериш на картинг пистата до Аквапарка.

Коментар

nai7 написа:
            Yavor написа:
            Имам LG 42LH4000 и мога д кажа че включен или не е абсолютно безшумен.Има някои модели на различни марки които шумят по малко - вентилатори, захранване и др.Иди в магазина и виж друга бройка дали шуми - ако не - рекламация или сервиз.Виж също в forum.setcom.bg - има всякакво инфо за всякакви модели. Специално сонитата не съм ги зачитал - не са ми фаворит - не заради работата - а заради цените, които са абсолютно неоправдани за качествата, които имат.Мога много да споделя по темата - ако се интерсува някой - да пита.
            Кои момчета от Техномаркет ли? Където са официален представител на Самсунг ли?
            Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
              nai7 написа:
              Yavor написа:
              Имам LG 42LH4000 и мога д кажа че включен или не е абсолютно безшумен.Има някои модели на различни марки които шумят по малко - вентилатори, захранване и др.Иди в магазина и виж друга бройка дали шуми - ако не - рекламация или сервиз.Виж също в forum.setcom.bg - има всякакво инфо за всякакви модели. Специално сонитата не съм ги зачитал - не са ми фаворит - не заради работата - а заради цените, които са абсолютно неоправдани за качествата, които имат.Мога много да споделя по темата - ако се интерсува някой - да пита.
              Кои момчета от Техномаркет ли? Където са официален представител на Самсунг ли?
              Аааа не Самсунг НИКОГААААА.

Коментар

nai7 написа:
                Хайде сега ти робуваш на марки! :P В интерес на истината Самсунг имат хич не лоши модели LCD телевизори.

Коментар

Vladim написа:
                  nai7 написа:
                  Хайде сега ти робуваш на марки! :P В интерес на истината Самсунг имат хич не лоши модели LCD телевизори.
                  Хм,ами да ти кажа ако дойдеш лятото ще го видиш къде е закачен един 40 инчов Самсунг,шефа ми си го купи и месец след като му мина гаранцията му изгоряха пикселите една права черта от горе до долу 0,5 см дебела.Докара го на пистата и след едно лято работа още една черта със изгорели пиксели.Купих,по точно жена ми си взе прахосмукачка Самсунг ама и казах не вземай такава,сякаш и казах точно такава вземи и на 3 месец и изгоря мотора,не че робувам на марки,ама гледам Самсунг и Сони да ги пропускам.

Коментар

Изчетете сетком форумите. Аз изчетох квото можах там, и си взех нещо дето не го препоръчват не щото е некачествено, а щото матрицата му не била максимално качествена - забрави, образа си е страшен за мен. Всеки си има предпочитания.Аз съм фен на филипс.Те нямат свои матрици, слагат на LG/SHARP/китайска превъзходнаОбаче електрониката им е No1.Неперкъснато пускат ъпдейти, на страницата им има всякаква информация, знаеш точно какво купуваш.Не Сони, дето сони му е само името...и даже не се и сещат че може да опишат - например - колко приблизително ток харчи тоя телевизор.По въпроса с жуженето - според мен е от захранване, но не е опасно.Ако се скапе - нали е в гаранция...
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Със 32 инчовата Бравиа Kdl-32p3500 като си допра ухото до нея чувам хладилника през 3 стени на панелен апартамент. От телевизора нит гък, нит мък.

Коментар

GTipo написа:
                        ...Не Сони, дето сони му е само името...и даже не се и сещат че може да опишат - например - колко приблизително ток харчи тоя телевизор...
                        Колега... ясно е, че всеки хвали своето, но хайде без такива крайни изказвания! На моето Сони 40 инча пише на гърба му, както и в дебеличката книжка, че харчи 193 вата! А относно жуженето, трудно ще е гаранционно да се навият да го ремонтират.

Коментар

Аз се отказах. Из нета е има много изписано, че издават звук трансформаторите - на по-големите по-често. Излиза, че е нормално и си зависи от модела/партидата, а пък аз след толкова търсене бях решил, че това е моделът. Той излезе февруари месец и трудно ще има друга партида. В магазина ми пуснаха друг и същата работа.Не ми се занимава - и без това не гледам телевизия, а само аз го чувам Най-много да гледам някой филм, а тогава звукът е усилен. Всъщност вчера гледах едно hd и съм доволен За закона - спазва се - като е поръчано дистанционно в 7 дневен срок може да го върнеш без обяснения.За марките - четох ревюта, срявнявах и от LCD телевизорите се спрях на този (KDL-40EX500). Другият вариант беше SAMSUNG LE40B650, ама разликата в цената (в БГ) е прекално малка за модел отпреди 1 година. От Philips с ambilight изглеждат яко, ама ненужно скъпо според мен.
                          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

"Кои момчета от Техномаркет ли? Където са официален представител на Самсунг ли?"След известно време самсунг ще си имат собствено представителство и ще отсвирят ккелектроникс(техномаркет)тв то с допълнително устройство ли го използваш за цифрова и тн...Ако е допълнително вързано с HDMI И си намалил звука на устройството а на тв то си го усилил обикновено има шум и леко бръмчене... защото подаваш слаб звуков сигнал който ТВ ТО ПОСЛЕ УСилва и се получава бръмченето шуменето и тн това го забелязах на 32 инча lg
                            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                            Jim Morrison

Коментар

GTipo написа:
                              ...Аз съм фен на филипс.Те нямат свои матрици, слагат на LG/SHARP/китайска превъзходна...
                              Philips нямат матрици? Всъщност LG-Philips са един от основните доставчици на матрици... Ех тоя сетком начи...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Напълно вярно, от няколко години насам SONY и SAMSUNG и съответно LG и PHILIPS разработват заедно своите матрици.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X