Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за рутер!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за рутер!

Здравейте колегиНека първо Ви осведомя, защо опрях до това да си купувам/е рутер. Както всички знаете, няма нормален квратал без хубава кръчма Та ние в нашия, си имам едно таков сборно място, където всяка вечер...четем дебели книги . От доста време, обаче играем и хазартни игри със залози по интернет, неудобството ни е причинено от това, че човекът от компанията с интернет живее на около 70-80 метра от кръчмата и когато трябва да залагаме, ходим до тях което не е хубаво. Та въпроса ми е някой знае ли, може ли да ми препоръча някакъв рутер с който да имаме wireless в кръчмичката Ако методът сработи има официална покана за юнашки прочит на дебела книга! А да, да допълня, не разбирам нищо от такъв вид техника, но това предполагам ще е от значение. Рутера ще седи на място до прозорец и сигналът няма да бъде възпрепятстван от повече от 2 прозореца докатао стигне заветната цел Надявам се тъпото ми обяснение да бъде рабрано Багодарско и чао!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Вземи си такъв на който може да се сложи допълнителна антена!И си вземи и антена според нуждите си!За лаптопите също има USB донгъл с по сериозна антенка!
    F31 BMW 320d

Коментар

Вземи си рутер на фирмата linksys, който да поддържа N стандарт.Провери компира,който ще ползваш, дали също поддържа този стандарт и ако не го поддържа ,то вземете и приемник към рутера ( има и комплекти).
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз използвам такъв на едно място,с лаптопа хващам на 30-40метра,повече не съм пробвал,не е забивал от както съм го купил 2-3 месца вече.http://www.jmt.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7...4ghz-pID=8206/

Коментар

Buffalo е марката, вервай ми.Има-няма, 4, 5 години, не е изключван, нито ресетван.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Репотек е марката, купуваш 1 килограм рутери репотек, все един ще работи. На мен от интернета ми подариха такъв: Linksys WRT54GL. Преди това бях с D-link DI 524, който леко забиваше при водене на всички логове. После се удави през собствения си кабел...

Коментар

Аз имам един Д линк и един репотек, нито с единия нито с другия съм имал ядове.

Коментар

Linksys е марката която ти е нужна. Тя е Мерцедеса в мрежовите услуги. Малко са скъпи но цената оправдава качеството определено. Другия вариант е да сложите рутер-а на мястото кадето е комп-а и ако не хваща безжично, да опънете 1 кабел, до 100 метра след рутер-а няма да имате проблеми . 3ти вариянт е да смените антената на рутера с по живичка, но трябва да видите рутера да е с сменяема антена, мисля че ТпЛинк са с такива, но проверете на 100% не съм сигурен

Коментар

И аз съм за линксис-а, имах 2-3 други рутера преди това, линксиса е най-добър от всички които съм имал...

Коментар

nightlord написа:
                    Linksys е марката която ти е нужна. Тя е Мерцедеса в мрежовите услуги.
                    Значи няма да си купувам Linksys. Аз съм запален по ФИАТ Сега сериознио! Благодаря Ви за отговорите какво ще препоръчате да кажем от тук: http://www.pazaruvaj.com/ruteri-c3144/

Коментар

Линксисите наистина са номер едно - като стабилност и надеждност и най-вече гъвкавост заради линукса на който работят.Но като обхват - Бъфалото наистина е номер едно - само че за твоите цели - нещо от най високия клас или наистина нещо с възможност за външна антена - защото все пак не предава къси вълни аналогово радио ами доста по сериозна информация.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Какъвто и да е рутер - бъфало, тенда, линксис, д-линк, едимакс с възможност за подмяна на смешната антенка с външна такава, една насочена антена от 30-60лв. и проблема е решим на 90%. В повечето рутери използваните мрежови компоненти са еднакви - аз имам един рутер за БТК АДСЛ на EDIMAX, който е тип MIMO (Multi input Multi Output - тези с три антенки), който вътре е с ... обикновена miniPCI WiFi мрежова карта на Atheros, но е със сменяеми антени...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Благодарско! Разбрах без въбншна антена явно няма да мине!

Коментар

От другата страна на рутера какво ще имаш ? С какво ще ловиш това дето рутера го излъчва ?
                            Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Каквото и да ползва ако има USB port може да си бодне донгълче с антенка:http://www.levelone.eu/levelone.php?...model=WUA-0614
                              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                              X