Nikolow написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пореден акт (кат софия)
Collapse
X
-
-
Разбира се, чувствай се свободен да постъпиш както сметнеш за добре, но аз ти казвам, че ти си се предал още преди да си започнал битката. Тъй като масата мисли като теб - защо да го правя като няма смисъл; и сме на тоя хал. Аз лично счета ли, че са ми нарушени правата си ги търся, защото от неискане да се стигне до истината сме създали чувството за безнаказаност у тях. Нямало било смисъл... Ми що сядаш да ядеш като след 3 часа пак ще си гладен? Е така ти звучат думите по-горе...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Обжалване "до дупка", не съд, има разлика.Обжалването е в съда, но ти не съдиш никого.Обжалвал съм много актове и на съвсем малко обжалвания съм бил в съда.Нали си имам довереник, плащам си му за да ме представлява в съда.Не отнема чак толкова време, само някой лев за изхарчване да имаш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Когато ме спрат винаги се правя на малоумен. За мое очудване при последните ми две нарушения бях пуснат само с предупреждение.Едното ми беше за без фарове преди София на Хемус, а второто за не спиране на знак стоп малко преди Елин Пелин(Местните си знаят много добре мястото се оказа но за такива като мен теслата.Много коварно място на което едва ли някой ще намали дори).Интересното бе че малоумието от моя страна сработи.Савета ми е да се правите на луди дори и да се заяждат ако можете де че си е гадно да се праиш на тъп
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар