Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пореден акт (кат софия)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    jordan85 написа:
    Отивай да обжалваш самия акт имаш 3 дни след издаването му, в жалбата пишеш че полицаите са отказали да се легитимират и въпроса е преключен само това основание е нужно и акта пада веднага, но е хубаво да пуснеш и една отделна жалба срещу самите полицаи и да опишиш за неадектватното им поведение и че си се почуствал застрашен и да им го набуташ здраво П.С. Колега прави като мене аз отскоро веднага докато ме спрат вадя телефона и почвам да записвам или с камера или диктофона, почни да им задаваш точни въпроси да ти обеснят и им набутай телефона до устата да видиш какви аганца стават
    Bull Shit ! Не карай колегата та прави нещо само по това, че ти си чул нещо, дето приятелката ти, има другга приятеля, чийто брат на приятеля го направил веднъж и станало ! НЕ отиваш да пишеш жалба, а възражение. Ако не падне акта след възражението, след това се ОБЖАЛВА наказателното постановление ... Срещу акта само можеш да възразиш ... И не - акта няма да падне ако напишеш това ...
    Така да бъде колега всеки си има право на мнение , за жалбата си прав моя е грешката ,възразява се срещу акта ,но съм сигорен че ако се изтъкне като причина отказа за лигитимиране акта ще падне
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

в крайна сметка се начетох на много различни мнения и спорове....Моля да ме поправите ако греша...Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..???Моля да не обсъждаме повече факти които са минали и няма как да се променят а ме посъветвайте какво да направя.. Благодаря
      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
      Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
        Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..
        Горе-долу това е. Добави нервите, парите които няма да спечелиш докато гониш Михаля, тъпото усещане което ще изпиташ когато разбереш, че ти твърдиш нещо, а срещу теб стои думата на ДВАМА души... които естествено ще твърдят, че са действали по правилата. И да установиш, че последното нещо, което цели тази система е да се реформира. И да разбереш, какво означава ентропия ( мярка за неспособността на енергията в една система да върши работа ). Горе-долу това е.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          batabit написа:
          Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..
          Горе-долу това е. Добави нервите, парите които няма да спечелиш докато гониш Михаля, тъпото усещане което ще изпиташ когато разбереш, че ти твърдиш нещо, а срещу теб стои думата на ДВАМА души... които естествено ще твърдят, че са действали по правилата. И да установиш, че последното нещо, което цели тази система е да се реформира. И да разбереш, какво означава ентропия ( мярка за неспособността на енергията в една система да върши работа ). Горе-долу това е.
          welcome to Bulgaria again!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Brutal! С жалба няма да се занимавам просто следващия път като ме спрат ще се обадя на нужните хора.... (те си ме спират редовно нищо че всеки ден минавам едни и същи 5 километра по един и същи маршрут)Искам акта ако мога поне да оправдая и това е ще отида утре САМО МОЛЯ НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ЗА ГОРУБЕЛНе КЪДЕ ДА ОТИДА ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН
            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
            Jim Morrison

Коментар

Как къде ... в КАТ ... дървеница ли се водеше там, не знам ... срещу интерпред долу ... И ... криво-ляво си разбрал, но обжалването принципно е свързано със съд. Демек като обжалваш, завеждаш дело срещу КАТ.Пиши едно възражение, ако не падне - не жалвай ... няма смисъл, особено твоя случай за няк’ви 100 лева ...
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Един случай по темата:Роднина с служебна кола излиза от малка пресечка на главен път,знака е пресичане на път с предимство.Идващия автомобил му премигва и му дава път.Човека спокойно си завива и след 100 метра му вдигат слънчогледа.Бил отнел предимство.Пише отдолу в акта възражение,после подава в КАТ възражение.Не са вземати впредвид,идва наказателното постановление.Обжалва се в съда.Печели в съда,и ОПААААААААА КАТ обжалват на по горна инстанция.На акта вече няма място къде да се слагат печатите.И те така!
                FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

И градски какво предлагаш? Следващия път да му излюпи и семките ли?Всички трябва да знаем ПРАВАТА си, но и не трябва да забравяме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си! Искам да напомня на всички колеги - освен права - всички ние имаме и задължения!
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Нищо не предлагам,казвам само ,че със започването на дело се вкарвате в един филм дето си е таковал таковата.Ако става дума за стотина лева и няколко точки по добре човек да си наляга парцалите.

Коментар

jenshen73 написа:
                      И градски какво предлагаш? Следващия път да му излюпи и семките ли?Всички трябва да знаем ПРАВАТА си, но и не трябва да забравяме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си! Искам да напомня на всички колеги - освен права - всички ние имаме и задължения!
                      И само ние ли имаме?Хайде да не поучаваме винаги, а?Ако нямаш да напишеш нещо смислено, по-добре ни спести време да четем безмислени коментари.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                        jenshen73 написа:
                        И само ние ли имаме?Хайде да не поучаваме винаги, а?Ако нямаш да напишеш нещо смислено, по-добре ни спести време да четем безмислени коментари.
                        Ако следиш дискусията - коментара си ми е смислен - точно след на Николков, който предлага да се наведе главата робски Вникни ми в думите преди да ми се правиш на модератор, моля те!
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ако някой беше отделил толкова време в четене на закони и учене на правата си всичко щеше да е в пъти по добре.
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Моят съвет е да не ги оставяш да ти се качат на главата. Лично аз съм ги съдил и спечелил и то за ПТП. Просто тогава решиха, че съм много млад шофьор, че да вземат предвид думата ми и да ме изслушат и стовариха цялото обвинение в/у мене. Верно, че цяла година се точи делото, но в крайна сметка спечелих и бяха наказани дисциплинарно.
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Градски,не съм предлагал на никой да си навежда каквото и да е.Написал съм какво може да се случи и колко време коства.Всеки си преценява.А за това ,че някой го били наказали дисциплинарно ..............,точно на слънчогледа му дреме на полицая!

Коментар

Nikolow написа:
                                Ако става дума за стотина лева и няколко точки по добре човек да си наляга парцалите.
                                Точно на това разчитат те. Ако знам, че съм в правото си - съд до дупка.
                                Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
                                X