Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пореден акт (кат софия)
Collapse
X
-
в крайна сметка се начетох на много различни мнения и спорове....Моля да ме поправите ако греша...Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..???Моля да не обсъждаме повече факти които са минали и няма как да се променят а ме посъветвайте какво да направя.. БлагодаряПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
batabit написа:Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..( мярка за неспособността на енергията в една система да върши работа ). Горе-долу това е.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:batabit написа:Прибирам се довечера вкъщи и проверявам към кое поделение трябва да се обърна (предполагам е това което пише на акта) ако някой знае горублене към кой кат е ще съм му благодарен защото на акта нищо не се разчита. Отивам в петък (утре) до кат и подавам възражение към акта...след това чакам няко да ми прати писмо след 2 месеца че не ми е взето на сериозно възражението и подавам жалба която също никой не взима на сериозно и след още 3 месеца отивам да си платя 100 лева и 10 точки и всички са щастливи освен мен и всички в моята ситуациа..( мярка за неспособността на енергията в една система да върши работа ). Горе-долу това е.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Brutal! С жалба няма да се занимавам просто следващия път като ме спрат ще се обадя на нужните хора.... (те си ме спират редовно нищо че всеки ден минавам едни и същи 5 километра по един и същи маршрут)Искам акта ако мога поне да оправдая и това е ще отида утре САМО МОЛЯ НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ЗА ГОРУБЕЛНе КЪДЕ ДА ОТИДА ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕНПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Как къде ... в КАТ ... дървеница ли се водеше там, не знам ... срещу интерпред долу ... И ... криво-ляво си разбрал, но обжалването принципно е свързано със съд. Демек като обжалваш, завеждаш дело срещу КАТ.Пиши едно възражение, ако не падне - не жалвай ... няма смисъл, особено твоя случай за няк’ви 100 лева ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Един случай по темата:Роднина с служебна кола излиза от малка пресечка на главен път,знака е пресичане на път с предимство.Идващия автомобил му премигва и му дава път.Човека спокойно си завива и след 100 метра му вдигат слънчогледа.Бил отнел предимство.Пише отдолу в акта възражение,после подава в КАТ възражение.Не са вземати впредвид,идва наказателното постановление.Обжалва се в съда.Печели в съда,и ОПААААААААА КАТ обжалват на по горна инстанция.На акта вече няма място къде да се слагат печатите.И те така!FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
И градски какво предлагаш? Следващия път да му излюпи и семките ли?Всички трябва да знаем ПРАВАТА си, но и не трябва да забравяме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си! Искам да напомня на всички колеги - освен права - всички ние имаме и задължения!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:И градски какво предлагаш? Следващия път да му излюпи и семките ли?Всички трябва да знаем ПРАВАТА си, но и не трябва да забравяме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си! Искам да напомня на всички колеги - освен права - всички ние имаме и задължения!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:jenshen73 написа:И градски какво предлагаш? Следващия път да му излюпи и семките ли?Всички трябва да знаем ПРАВАТА си, но и не трябва да забравяме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си! Искам да напомня на всички колеги - освен права - всички ние имаме и задължения!Вникни ми в думите преди да ми се правиш на модератор, моля те!
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Моят съвет е да не ги оставяш да ти се качат на главата. Лично аз съм ги съдил и спечелил и то за ПТП. Просто тогава решиха, че съм много млад шофьор, че да вземат предвид думата ми и да ме изслушат и стовариха цялото обвинение в/у мене. Верно, че цяла година се точи делото, но в крайна сметка спечелих и бяха наказани дисциплинарно.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар