Т.е Въпреки че съм писал в акта трябва и да отида на място така ли ? Това в акта в такъв случей за какво служи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пореден акт (кат софия)
Collapse
X
-
Отивай да обжалваш самия акт имаш 3 дни след издаването му, в жалбата пишеш че полицаите са отказали да се легитимират и въпроса е преключен само това основание е нужно и акта пада веднага, но е хубаво да пуснеш и една отделна жалба срещу самите полицаи и да опишиш за неадектватното им поведение и че си се почуствал застрашен и да им го набуташ здраво П.С. Колега прави като мене аз отскоро веднага докато ме спрат вадя телефона и почвам да записвам или с камера или диктофона, почни да им задаваш точни въпроси да ти обеснят и им набутай телефона до устата да видиш какви аганца ставатPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
jordan85 написа:steven написа:Не могат ли да ти разпоредят да престанеш да записваш?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
cls618 написа:Колеги, другият път когато се организира кампания за децата на загиналите полицаи прак пращайте СМС-си. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
jordan85 написа:Отивай да обжалваш самия акт имаш 3 дни след издаването му, в жалбата пишеш че полицаите са отказали да се легитимират и въпроса е преключен само това основание е нужно и акта пада веднага, но е хубаво да пуснеш и една отделна жалба срещу самите полицаи и да опишиш за неадектватното им поведение и че си се почуствал застрашен и да им го набуташ здраво П.С. Колега прави като мене аз отскоро веднага докато ме спрат вадя телефона и почвам да записвам или с камера или диктофона, почни да им задаваш точни въпроси да ти обеснят и им набутай телефона до устата да видиш какви аганца ставатFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Malone написа:jordan85 написа:steven написа:Не могат ли да ти разпоредят да престанеш да записваш?Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар