Колеги, трябва ми шублер за подарък.Искам да е в кутиика и да е механичен (обикновен)Където и да търся все ми вадят електронни, а човека особено много държи да е обикновен. Очаквам идеи.П.П. В Конрад също ходих, но и там имат само електронни Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде да купя шублер за подарък?
Collapse
X
-
Ето един пример: http://www.arc-bg.com/index.php?page...id=3Чичко Гугъл знае всичко!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Re: Откъде да купя шублер за подарък?
Слав написа:Колеги, трябва ми шублер за подарък.Искам да е в кутиика и да е механичен (обикновен)Където и да търся все ми вадят електронни, а човека особено много държи да е обикновен. Очаквам идеи.П.П. В Конрад също ходих, но и там имат само електронни Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Vladim написа:Ето един пример: http://www.arc-bg.com/index.php?page...id=3Чичко Гугъл знае всичко!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: Откъде да купя шублер за подарък?
Airfan написа:Практикер, Бриколаж? Аз имам механичен от Практикер, но е купуван миналото лято.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
В бившия ми магазин - на Опълченска бл. 53 до Про Маркет има ... аз при първоначалното зареждане го бях пуснал на 13 лева ... сега не знам колко е ... Ако ти е близо се разходи ... ако ти тряя нещо още - кажи да им се обадя да ги питамFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Аве за тая метална линийка верно ли искат повече от 10лв? Колкото и "прецизен" да е в измерването си този инструмент - цена над 10-15лв. е като за колекционерска страст. Имам един от време оно - пише "Сделано в СССР" на него ....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар