.... или още "Какво учат децата ни ? ""...Лиска иска на конкурса да стане миска..." "Богатир се бие със стоглав змей..." - това е уникално просто! Само гледайте внимателно следващите 15 минути. Размислите оставям на вас....http://www.btv.bg/shows/btv-reporter...ta_v_klas.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Работа в клас" - bTV Репортерите - 14.03.10...
Collapse
X
-
coolboby написа:Да това го гледнах.Обаче съм възмутен от съботните бТВ репортери. Семейство с 4 деца...обучават децата си вкъщи. Твърдо ПРОТИВ съм за това! Като станат на 20 години тези деца на кого ще кажат "Здрасти" по улицата.Не знам дали съм прав, защото все още нямам деца.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
coolboby написа:Да това го гледнах.Обаче съм възмутен от съботните бТВ репортери. Семейство с 4 деца...обучават децата си вкъщи. Твърдо ПРОТИВ съм за това! Като станат на 20 години тези деца на кого ще кажат "Здрасти" по улицата.Не знам дали съм прав, защото все още нямам деца.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:coolboby написа:Да това го гледнах.Обаче съм възмутен от съботните бТВ репортери. Семейство с 4 деца...обучават децата си вкъщи. Твърдо ПРОТИВ съм за това! Като станат на 20 години тези деца на кого ще кажат "Здрасти" по улицата.Не знам дали съм прав, защото все още нямам деца.
Коментар
-
coolboby написа:Не става въпрос само за образование. Колкото повече ограничаваш едно дете или тиинейджър то в желанието си да опознае света би било готово да те излъжи. Прекаленото ограничаване не води до нищо хубаво. Все пак това си е до самия човек.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Абсурдно е една майка, с каквото и образование да е тя, да замени всички учители, колкото и некадърни да са те. Абсурдно е да държиш децата си вкъщи без да им разрешаваш контакти с връснтиците им. Асурдно е и да лишаваш децата си от достъп до телевизор и компютър /по спомен разрешавали им по 1час ТВ седмично??? и 45 мин. компютър/. Направо изпаднах в недоумение. Тези двама родители са за психиатър. Ако ли не, то децата им след десетина години, ще са за там!А по темата за ламята - сигурен съм, че ще се намери дете от четвърти клас, което да реши задачата. В България не страдаме от липса на вундеркиндчета. Лично на мен /с висше инженерно образование съм/ ще ми е трудно.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар