Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компютърна диагностика на място

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компютърна диагностика на място

Колеги, наканил съм се утре /понеделник/ да купувам едно Пунто 1,9 JTD но ми се ще преди да го платя да му направим една диагностика. Има ли във форума човек който може да дойде в автокъщата СПРИНТ АУТО и да видим как е колата? Намира се на бул. Шипченски проход с/у Дунев мотор спорт София. Благодаря!

Нали е срещу Дунев?

Коментар

има, ама от днес за утре малко трудновиж в Сервизи/Магазини има такъв човек
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да точно срещу Дунев! Ето го http://www.mobile.bg/11258643347362691

Коментар

В страни от въпроса ти, но много е хубаво Пунтото. Желая ти успех. Дано се намери някой за диагностика на място.ПС: Пунто си държи цена и това си е.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Че е хубаво видях и аз но имам горчив опит със старото и ми се ще да не се доверявам само на това, което виждам!

Коментар

gumzata написа:
              Че е хубаво видях и аз но имам горчив опит със старото и ми се ще да не се доверявам само на това, което виждам!
              Разбира се. Не съм писал никъде да вземаш на сляпо, защото и аз имам горчив опит.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колега, ама аз имах предвид че щом е срещу Дунев - Дунев е твоя сервиз - най-близо е. Така информативно ще ти кажа че в тази автокъща съм си набелязал да разгледам една Ланчия Либра, и едно Волво С40, и още не съм ги разгледал, а пък те са си там още от юни месец

Коментар

Колеги купих я красавицата! Даже успях да мина 270 км. Засега много добре се държи! Дано остане така. Споделете ако обичате какво масло им сипвате на вашите, че трябва да обслужвам.

Коментар

Аз съм също с дизеляк и откакто съм я взел сипвам Селения турбо дизел ... не харчи грам ... оплаквания нямам Съвет : смени маслото на скоростите
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Доста добър съвет Ичкин
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                      X