Да, няма какво да се коментира... ако сега ни хванат Аспирините познай няма да ги бием два пъти ами ще ни ожулят здраво...Аз също съм играл футбол (и продължавам да играя по 1-2 мача на седмица) и има огромна разлика между това да можеш да играш, да не си във форма или да те "мързи" да играеш... И за мен ще остане загатка какво се случва в отбора в последните 4-5 мача.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - Левски
Collapse
X
-
Поздрави за победата. Футбола беше на обичайното ниво. Дузпата беше 100%Колкото до нашия треньор - трябва да бъде разжалван и изгонен позорно.Някой горе каза, че генерал се става по заслуги. Ами по времето когата стана "генерал" - заслугите си ги имаше. Сега трябва да бъде разкаран. От половин отбор направи шампиони. Сега обаче от шампионски отбор направи жалка картинка...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз си мислех, че ще стане дискусия преди да почне мача, а тя станала след товаТова беше един от най-слабите ЦСКА, които аз съм гледал срещу Левски. И макар че по принцип не вярвам в конспирации, май има нещо вярно в това, че на Божков му е изгодно ЦСКА да е на такова дередже. Иначе не виждам логика той да го търпи и да не се намесва.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Много слаб ЦСКА и също толкова слаб Левски, но с малко повече самочувствие. Мисля, че проблемите в ЦСКА идват от напрегната атмосфера и борбата за влияние. И също така мисля че Йешич напоследък си прави странни експерименти с футболистите и се опитва да ги прави универсални - непрекъснато им сменя местата, но от вратар рядко става таран....The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
vesko написа:Поздрави за победата. Футбола беше на обичайното ниво. Дузпата беше 100%Колкото до нашия треньор - трябва да бъде разжалван и изгонен позорно.Някой горе каза, че генерал се става по заслуги. Ами по времето когата стана "генерал" - заслугите си ги имаше. Сега трябва да бъде разкаран. От половин отбор направи шампиони. Сега обаче от шампионски отбор направи жалка картинка...Един посредствен Левски! Но е нормално при тях, след поредицата от мачове умората си казва думата. ЦСКА обаче нямат извинение.Прав беше Стоилов като каза че е трябвало да ги разгромят. Но... просто нямаше кой да громи. Гонзо показа че симулативния му манталитет не се е изгубил, и падаше при най-лекото съприкосновение. Йовов се цопна доста умело, и реши мача с тая дузпа. Все пак, поздравления за Левски - търсиха и желаеха победата повече. Като цяло, един много муден и безличен мач. Ако примерно сега започваха първите кръгове за УЕФА, то нашите отбори щяха да изиграят само два мача, и да се приберат в България...Това вече не е "дерби", това са едни уговорени мачове, залози при букмейкъри, и най-лошото - трън в очите на милиони фенове! Жалко за всички фенове и запалянковци, жалко че вече не могат да се насладят поне на един качествен мач в родното първенство...
1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Отбор на ЦСКА като, че ли нямаше на терена - поне до 70 - тата минута. ЛЕВСКИ - слаби, уморени и несъсредоточени. Така ли трябваше да бием с дузпа...? Прави ли Ви впечатление, че всеки пореден мач между двата отбора поне от 3 години насам неминуемо е обявявам за "най слабия мач досега" между двата отбора. И кой страда от това Ви питам уважаеми колеги...? Ние тука нажежаваме клавиатурите, ядосваме се, бъзикаме се, а тия чалгаджийчета - "футболистите"се разхождат по терена и взимат космически заплати, че и премии за победа!На мене такава победа като тая НЕ МИ ТРЯБВА! Връщам им я! п.с. Вместо да подобриме рвекорда от 8:0 на Литекс - ние какво - с дузпа....
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
@kiro_of_the_day:Е имал си свръх очаквания, но предполагам, че на всички им е било ясно, че ЦСКА ще играе свръх затворено, след като ги нямаше Силва и най-вече Велизар Димитров. Това което се очакваше е точно обратното.. ако Левски не поведе в резултата с някоя добра атака.. в крайна сметка ЦСКА да победи с дузпа или нещо такова...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
защо Левски да е играл слабо ????? от кога победа с 1:0 е срамна (имайки предвид важността на мача ,който решава евентулано титлата). Искате разгромна победа над отбор с 11 защитника ?? Че Левски не е разгромявал дори Марек !! 2:0 беше резултата ?? Футбол се играе с акъл ,а не юрюш напред ,джаскай и да има публиката да се кефи !!! Левски би както подобава ,владееше топката през цялото време и чакаше удобният момент .Сигурно изобщо нямаше дузпа а ?? Сигурно Цска имаха удар във вратата ,сигурно минаха 5 пъти центъра ??? Рилецо не играе толкова затворено !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Че, дузпа нямаше - нямаше: в смисъл, поведе си топката Йовов, Котев закъсня с шпагата и Йовов като видя протегнатия крак потърси целенасочено съприкосновение! Играл съм футбол и знам, че падна на земята Йовов не заради шпагата, а защото искаше и търсеше дузпа. Такива дузпи са много мазни.. но се чудех защо от 5-те ви кажи-речи 100% положения не вкарахте едно (аз знам.. ), но дузпата няма какво да я коментираме.. на всичи им е ясно за какви "дузпи" става дума, но и Велизар или Янев да бяха там щяха да се метнат по същия начин...А иначе, като се има в предвиди състоянието на ЦСКА в момента беше логично да играем така.. даже се радвах, как играехме първото полувреме и ми стана тъпо като решиха да показват "футбол". С оглед ситуацията едно 0:0 щеше да е в полза на ЦСКА (заради първия мач).След това гледах повторения на някой положения, като например положението на Заади и на Фуртадо - 2 100% положения за гол от 3 метра... таква пропуски с глава и аматьори не правят... така, че за 5-те пъти пресичане на центъра не е сериозен аргумент - не е важно дали ще пресечеш терена 1 път и ще вкараш за крайно 1:0 или ще пресечеш терена 50 пъти и ще си тръгнеш със загуба... както каза сам в съвременния футбол това е без значение.Колкото повече се рови в боклука толкова повече ще мирише. Това е положението с "вечното дерби".Едит: Подшушнаха ми, че ЦСКА ще има от утре нов ...Стоичков е титулярния вариант, но смятам, че той ще откаже... защото е мишок.. Ако се заеме с този отбор ще ми се вдигне много в очите
FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Всичко е далавера момчета :D Помните ли какво каза Наско Сираков на 18 декември миналата година. Ние догодина сме шампиони! И то при положение че ЦСКА води с 7 точки.Значи той е знаел че Божков ще си разпродаде отбора /а Божков и в червата е син/.Интересно защао запалянковците така лесно си менят мненията . Когато ЦСКА би Ливърпул всички възнасяха Ешич че бил голям треньор знаел как да си нареди състава а сега когато само за 5 кръга загуби 10 точки всички почнаха да го плюят. Така беше и със Стоилов след злополучния мач с Публикум.Искаха му оставката и тези футболисти да се махат.- Какво стана сега палачинката се обърна и от Мъри по голям треньор няма и от тези играчи на Левски по добри няма.Второ. Забелязахте ли каква голяма промяна има в поведенито на футболистите?? Та футболистите на Левски вчера като че ли и не се радваха нито при гола нито след срещата.Говореха даже с уважение към противника.Значи всичко това е било предварително подготвено. Та при тая слаба игра на ЦСКА Левски трябваше минимум 10 гола да вкара ане да трепери накаря когато Фуртадо щеше да хвърли в ужас сините ако беше изравнил. И Мъри прави смяна в последната минута само и само да не стане фал както с Родопа където съдията даде продължение на играта докато Левски вкара победния гол.Въобще всичко си е мафия. Левски нарочно даде мача на Ч Море и пак обърка тотаджиите заради което някой хора взеха доста пари.Щом на запад почнаха вече да се изнасят данни за уредени мачове и ги погна прокуратурата им значи и у нас е имало и има такова нещо.
Коментар
-
Аз като Левскар много се радвам. дали има далавери не зная но любимия отбор спечели и това еЩо се отнася до играта беше много слаба но според мен ЦСКА наложи този стил като се затворихаСъгласете се не можеш да нападаш отбор бранещ се с 11 човека и после мача да бъде стоиностен и интересенЗа мен :необичаино слаб ЦСКА и това еYellow_Flash_Colorz_PDT_48
Alfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
Не ми харесва факта , че ЦСКА е толкова слаб. Иначе Левски победиха заслужено - те търсиха победата. Няма грозна победа. Не обвинявайте Божков - треньора на ЦСКА се излага. И не говоря само за този мач, а и за предните. Много хора от агитката на ЦСКА напуснаха стадиона 10 -15 минути преди края на мача - така че да се търсят оправдания е излишно впредвид на слабата игра. Та само да ми припомните колко удара във вратата на Левски има ЦСКА или поне към вратата (макар и неточни) колко такива. Ами те горките не можеха да закарат топката до вратата на Левски. Просто не знам какво стана - толкова се радвах на предстаянето им тази година в Евротурнирите ( всички БГ отбори се представеиха отлично тази година)Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар