Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз отдавна съм казал,че в Ст.Загора бих се преместил да живея,единствено заради организацията на пътищата и състоянието на настилката Уви,тук не е така....сега чета,че нашия идиот,ще тегли още 3 милиона "за запълване на дупките" ....И знаете ли как ги пълни- с оная студената смес,за временно полагане,която след първия дъжд пак зейва дупка. ама нали му е последен мандат-милион за дупки по пътищата,2 за запълване на дупката в портфейла му,с които ще купи още няколко имота-зор заман,той пари кеш няма,пък имотите не му ги броят-НЯМА ТАКАВА ДЕБИЛщИНА!
    ex.Мареа ТД100

Коментар

bau написа:
      Kuku написа:
      Евала, МЯУ - както винаги се показвате силна Асоциация..... с главно А
      Ти скъпи си смешен
      Видяхте ли ме, колко съм смешен на протеста?!

Коментар

Кики,айде стига с тия ,става ли,разбрахме,че всички ,които искаме да караме по прави,хубави улици сме тъпаци,а ти си най-хитрия....айде дотук а?
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          Кики,айде стига с тия ,става ли,разбрахме,че всички ,които искаме да караме по прави,хубави улици сме тъпаци,а ти си най-хитрия....айде дотук а?
          Той е "най-хитрия", като си е седял у тях и се е присмивал на хората опитващи се да решат проблем касаещ ВСИЧКИ! Да се присмиваш на някого, който се опитва да направи добре за мен е идиотия! Общо взето акана работа :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Кога точно съм ви обидил?!Единствения човек тук, който обижда лично, е Владим.Присмивам се на една асоциация с гръмко заглавие и мнимо съсловие, криеща се зад профил в интернет, от който става ясно, че пишУщите са некомпетентни до забрава!Бил съм си "на топло" (каквото и да значи това), защото не съм видял никакъв смисъл в протест без никаква идея, без никаква огранизация, без никакви основателни искания, без нищо Всички останали хора са видяли същото и резултата е на лице....Единственото нещо, което става ясно от тази простотия е, че някаква асоциация и някаква медия организират нещо.... Щом на вас това ви е достатъчно, за да се юрнете на площада - О’к!След като видяхте, какво се случва без всички неща, които изброих горе, съм сигурен, че следващия път ще се замислите дали да се доверите на някой, само защото се бие в гърдите, че е велик....

Коментар

никой не с и обидил

Коментар

Kuku написа:
                ...Единствения човек тук, който обижда лично, е Владим...
                Пак не си екзактен, точен, конкретен, ако щеш и честен! :D Обиждам САМО и конкретно теб! Панимаеш? В медиите (поне националните) рядко се спрягаше името на организаторите на протеста, а се изтъкваше ЦЕЛТА му! Във Варна дадоха добър пример, как се прави подобен протест. Ама, какво ли ти обяснявам на теб, ти знаеш всичко

Коментар

Не смятам за нужно да бъда "....екзактен, точен, конкретен, ако щеш и честен!".Ако не си забелязал, самите организатори изтъкваха предостатъчно участието си, което пък говори предостатъчно за намеренията им (както обясних и преди).... пак повтарям, АКО си забелязал.Фактите сочат, че изобщо не е нужно ти да ми обясняваш каквото и да е, само отговори на въпроса, с какво ТИ си по-различен от лайно, като мен?

Коментар

Kuku написа:
                    ...с какво ТИ си по-различен от лайно, като мен?
                    Не мириша, баце! Ако вникнеш в това, което изписах и в двете теми ще сгрееш! Струва ми се, че разбираш, но идеята е да спориш... сори, ама на мен ми писна да повтарят и потретвам така, че спирам. А за личните нападки - продължаваме на съобщения!

Коментар

Стига сте се дракали двамата.

Коментар

Vladim написа:
                        Kuku написа:
                        ...с какво ТИ си по-различен от лайно, като мен?
                        Не мириша, баце! Ако вникнеш в това, което изписах и в двете теми ще сгрееш! Струва ми се, че разбираш, но идеята е да спориш... сори, ама на мен ми писна да повтарят и потретвам така, че спирам. А за личните нападки - продължаваме на съобщения!
                        Ти понеже мнооооооооого си вникнал в собствените си писания.....

Коментар

Очакваме сега да се включите по дейно ....http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/2...оздрави
                          ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!

Коментар

bau написа:
                            Очакваме сега да се включите по дейно ....http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/2...оздрави
                            колега софия не е цяла българияКолега, държавата може да смърди, но страната ни - не! Уважавай България и българския език, моля те!София, България ogi28b

Коментар

Колеги,вие за едни дупки ша са скарате още малко,а реално дупки ще има и след вас.Докато не се пребие някой европеец важна клечка по нашите пътища,няма да се вникне в проблема.Поздрави и само напред.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

bau написа:
                                Как?!Кратко, точно и ясно!

Коментар

Working...
                                X