Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздрав... Яко ми кипна днес вече...Колата вече няма да я изкарвам, докато не се оправят тия езера и септични ями...
    Прикачени файлове

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
    Добло 02' 1.9 D- ех
    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

За съжаление тези кратери и ями са навсякъде, а по кварталите е още по страшно...
      ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!

Коментар

profusion написа:
        Malone, ти па къде си тръгнал да протестираш бе? Я си защитавай дупките Обясни ни колко са полезни, вместо да ги заобикаляме
        По принцип, на глуповати постове, гледам да не отговарям. Сега ти пиша, за да не се хабиш по-нататък.Има тука едни покрай работното ми място, говорят си на "па", "бе" и на "уа". Не са от македонския край, но на теб ми напомниха.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          По принцип, на глуповати постове, гледам да не отговарям. Сега ти пиша, за да не се хабиш по-нататък.
          Глуповатите постове сам си ги докара. От другите вече стана ясно, че не разбираш

Коментар

http://dariknews.bg/print_article.ph...497630Като стана дума за контрол, да поговорим и за това, че в отворено писмо до медиите днес от Българския автомобилен съюз и Сдружение "Младежка интернет медия" изразяват съмнение, че това е акция за... (не се разбира - бел. ред.) гражданското общество. Заради това те призовават за спиране на ремонтите и свикват на 22 март протест с искане за граждански контрол върху изразходването на средствата за ремонта на улиците. Как ще отговорите на това искане, г-жо Фандъкова?Аз ще бъда много, ще бъда много доволна, ако всички граждански организации, легитимни граждански организации, които имат интерес да участват в тази дейност, се обърнат към нас, аз ги каня наистина. И неотдавна имаше един протест, който беше твърде ограничен като представителство, но тогава също отправихме такава покана, и ще се радвам, ако представители на тези организации участват, аз всъщност ще ги поканя да участват при приемането на работата. Това за мен е още по-голяма гаранция за по-добро качество. И ако ми позволите, ще дам и един конкретен пример със зимното почистване, да кажа, че неколкократно подчертавах ролята на контрола и благодарение на възможностите, които се даваха в сключените договори с новите фирми през този сезон, и благодарение на контрола, който се осъществи, искам да ви информирам, че тази година сме платили по-малко средства за зимно почистване, отколкото в миналия сезон, когато все още беше старият концесионер с едни твърде неизгодни договори, непозволяващи добър контрол. Сами разбирате, че миналия сезон нямаше такава тежка зима, както сега, а с милион и половина почти средства по-малко сме платили през тази година. Затова говоря, че е изключително важно все пак да се плаща само за реално и качествено извършена дейност и ще съм благодарна на представителите на гражданското общество, които се включат в тази дейност.

Коментар

КОЛЕГА МЯУ, ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПО-МАЛОУМНА АСОЦИАЦИЯ ОТ ВАШАТА?!

Коментар

С пожелание никога да не ти се случва ....http://www.dnes.bg/crime/2010/03/18/...-sa-6-ma.87971

Коментар

пак само за софия ли говорим

Коментар

strajaro написа:
                    Няма София, няма Перник.... протеста е национален, на 22.03 в 12 часа на обяд ще излезе цялата страна всеки в своя град.

Коментар

мерси за инфото

Коментар

bau написа:
                        С пожелание никога да не ти се случва ....http://www.dnes.bg/crime/2010/03/18/...-sa-6-ma.87971
                        Ти всъщност прочете ли статията?От кога журналистическите глупости са атестат за каквото и да е?!Арееееее, кере-маневра....

Коментар

Евала, МЯУ - както винаги се показвате силна Асоциация..... с главно А

Коментар

Kuku написа:
                            Евала, МЯУ - както винаги се показвате силна Асоциация..... с главно А
                            Ти скъпи си смешен

Коментар

bau написа:
                              strajaro написа:
                              Няма София, няма Перник.... протеста е национален, на 22.03 в 12 часа на обяд ще излезе цялата страна всеки в своя град.
                              Е как да излезна на протест в наше село,като почти целият град е преасфалтиран,а там където не е,веднага след снеговете закърпиха дупките?
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                                bau написа:
                                strajaro написа:
                                Е как да излезна на протест в наше село,като почти целият град е преасфалтиран,а там където не е,веднага след снеговете закърпиха дупките?
                                Същата работа е и в Стара Загора,с изключение на квартал Железник.В 10-11 сутринта всички дупки бяха изрязани,след това напълнени и обработени,в 5 часа готови. Това се случи в събота.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X