От вчера изобщо не мога да отворя дир.бг - нито портала, нито пощата... Някой знае ли нещо по въпроса? От около месец не получавам и никакви мейли в пощата на all.bg - иначе пощата си се отваря, но каквото и да се изпрати към нея, не пристига. Изпратих запитване до сайта, но така и не получих отговор... Имам и втора поща в алл.бг, но и при нея е същото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изчезна dir.bg?
Collapse
X
-
Дано го възстановят. Някак си не мога да си представя българското виртуално пространство без тях. Някой може да не повярва, но имам познати със символична компютърна грамотност, които отъждествяват Интернет с дир.бг. Друго не знаят, а и не търсятFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Вече има сводки и в страницата им: http://www.dir.bg/Пази боже - тръпки бе побиват само като си представя пожарникарите в помещение с техникаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Какво ли пък толкова представлява сайтът им? Бързо публикуват водещите новини, това им го признавам. За друго интересно в сайта им не се сещам. Може би много хора изпитват сантимент заради клубовете на дир-а, които бяха родоначалници на съвременните форуми.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
emzo написа:Сайта, който никога не съм ползвал.Само за пинг, че лесен.Него и абв.Както и да. Интересно що за дата център е бил, че е пламнал като факла.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko
Esper написа:...Пази боже - тръпки бе побиват само като си представя пожарникарите в помещение с техника
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар