Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде изчезна dir.bg?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде изчезна dir.bg?

От вчера изобщо не мога да отворя дир.бг - нито портала, нито пощата... Някой знае ли нещо по въпроса? От около месец не получавам и никакви мейли в пощата на all.bg - иначе пощата си се отваря, но каквото и да се изпрати към нея, не пристига. Изпратих запитване до сайта, но така и не получих отговор... Имам и втора поща в алл.бг, но и при нея е същото...
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Доколкото разбрах е имало пожар при сървърите ми ... гасено е с вода .Може и да не тръгне вече .
    Fiat Multipla 1.6 16v Bipower 2009

Коментар

Настина го няма от вчера. Явно не е от доставчика, както си мислех.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Т.е. трябва да си правим нови пощи, да го.....
        Обичам Родината, мразя държавата.

Коментар

batetony написа:
          Т.е. трябва да си правим нови пощи, да го.....
          абе ева ли нямат бекъпи,спокойно ще възстановят всичко
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Дано го възстановят. Някак си не мога да си представя българското виртуално пространство без тях. Някой може да не повярва, но имам познати със символична компютърна грамотност, които отъждествяват Интернет с дир.бг. Друго не знаят, а и не търсят
            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

http://hotnews.bg/news.php?id=20150

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вече има сводки и в страницата им: http://www.dir.bg/Пази боже - тръпки бе побиват само като си представя пожарникарите в помещение с техника
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Много драматично съобщават на сайта си как върви възстановяването. Целият български народ е притихнал в очакване на завръщането на дир.бг .

Коментар

Сайта, който никога не съм ползвал.Само за пинг, че лесен.Него и абв.Както и да. Интересно що за дата център е бил, че е пламнал като факла.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Какво ли пък толкова представлява сайтът им? Бързо публикуват водещите новини, това им го признавам. За друго интересно в сайта им не се сещам. Може би много хора изпитват сантимент заради клубовете на дир-а, които бяха родоначалници на съвременните форуми.

Коментар

Изключая торентите е третият най-популярен БГ сайт (vbox7, abv) и е доста обширен като портал. Фирмата е доста голяма и няма да изчезно току-така.
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

snake написа:
                          ... Може би много хора изпитват сантимент заради клубовете на дир-а, които бяха родоначалници на съвременните форуми.
                          Именно!Дирника е... Абе dir.bg
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

emzo написа:
                            Сайта, който никога не съм ползвал.Само за пинг, че лесен.Него и абв.Както и да. Интересно що за дата център е бил, че е пламнал като факла.
                            Преди година пламна цял етаж на theplanet.com - един от най-големите хостинг центрове в света - от двата сървъра (300GB, a ne 40TB) - единият беше на друг - незасегнат етаж. Възмездиха ни подобаващо. Като се замисля - дали дир.бг са новите собственици вече на БТК?
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Esper написа:
                              ...Пази боже - тръпки бе побиват само като си представя пожарникарите в помещение с техника
                              Който е имал някаква работа по подземията на НДК вероятно е забелязал едни огромни червени бутилки като душове... Е това е обурудване за пожар при скъпа техника. Пълни са с газ - Халон май му се викаше ако не ме лъже памета и когато свирне алармата трябва да се изнесеш за няколко секунди или да се проснеш по очи на земята и да чакаш да те изнасят с противогаз, защото след това тока спира и това чудо потича, и реагира моментално с кислорода. Когато ме светнаха за това направо ми побеля косата (повече от 3 гдини работих с такъв душ над главата), но после ендекарските пожарникари ме светнаха, че всичко е така проектирано, и газа падал максимум на около 40 санта над земята, така че да се получи тоя номер с просването по очи... За щастие никога го видях да работи, но знам за случай, когато се е включвал, та една кака си беше цепнала челото в паниката като изгаснал тока...

Коментар

Working...
                              X