Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ходете при "майстори" без основателна причина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ходете при "майстори" без основателна причина

Тия дни ми поставиха тонколони в багажника на комбито (палио). Оказа се, че предишния "майстор", който ми постави радиото, го объркал тотално - уж увеличаваш лявата тонколона, а се увеличава дясната, променяш баланса предни-задни колони - радиото се намалява или увеличава като цяло Та човека дето ми постави колоните, ми предложи да оправи и свързването - ок, лошо нема съгласих се. Всичко беше точно, но ... след два три дни забелязах една черта 2 см. на таблото Абе направо го е пукнал "майстора", не го е надраскал само, за огромно мое съжаление. Извод: никой няма да се погрижи за колата ти по-добре от теб самия. Така е за съжаление. Поверяваме любимите си коли на мърлячи и псевдомайстори...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

по точно е да се каже... ходете при изпитани майстори :D аз затова нямам проблеми с тях въпреки че много много рядко ги посещавам:D

Коментар

при кой си ходил първои сега при кой беше ?
      Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
      Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

DiStefano написа:
        при кой си ходил първои сега при кой беше ?
        Айде сега, не искам да споменавам имена - нали знаеш в Пазарджик всички се познаваме и сме приятели.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз като ходя на майстор го питам какво ще прави и как смята да го направи. Сам си вадя изводите. А за материали - никога не съм се доверявал на някой да ги вземе вместо мен. Освен боя де. Според мен това е дразнещо за майсторите и добре за мен.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Много е дразнещо но пък си е перфектна предпоставка за добре сършена работа
            The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Working...
            X