Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на Detron.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит Рожден Ден на Detron.

ЧРД , колега, да си жив и здрав, и всичко най-хубаво !(За тези, които не го познават, колегата Detron измисли как да се отървем от досадното примигване/гаснене на ксенона в Браво/а/Мареа, което по-късно беше приложено в много коли. Той по принцип кара Алфа, и тук има много малко постове, но влиза чат-пат. )

Коментар

Re: Честит Рожден Ден на Detron.

ogi28b написа:
      ЧРД , колега, да си жив и здрав, и всичко най-хубаво !
      Благодаря ти, Оги! Радвам се, че си се сетил за мен. Болнав ми се стори днес по телефона, оправяй се бързо! Пък като се видим ще почерпя, макар и на патерици.
      Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97

Коментар

Еми да, от 4 дена прегрявам - 37.8 текуща; 39.0 в сряда през нощта.... Освен това - кашлям, не мога да говоря, спя малко, боли ме гърло, такива неща...Приятно изкарване на празника!

Коментар

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

Working...
                  X