Добре де, абсолютно същото мога да кажа и аз - вие изоооооообщо не ме разбирате и си знаете вашето си - протест, та протест Обяснете ми тогава - отивате вие на ПОЛИТИЗИРАНИЯ протест, протестирате, после си се прибирате обратно и всичко пак си е по същия начин....И КАКВО?! Изразили сте мнението и гражданската си позиция Е, и?!Кажете ми, КОЙ на тоя площад го боли дедовия за вашето мнение, самосъзнание, достойнство и прочие човешки качества? КОЙ? Само ЕДИН ми посочете!Има едно съвсем елементарно правило, което не е лошо да запомните - политически реформи не се постигат с НЕ политически действия Няма да е лошо първо да се изясните, вие политически реформи ли искате или....?!Няма кой да вземе подобен протест на сериозно, при толкова несериозна организация и още по-несериозни искания - кое точно не разбирате?!"Как се оправят дупките, защо не се ремонтират на време, не трябва еди-какво-си, не искаме нещо-си....." - точно за около една минута всеки полуинтелигентен човек може да отговори на въпросите и исканията, БЕЗ от това да има какъвто и да е резултат Е, щом въпросите, исканията, организацията и цялата идея на протеста са толкова елементарно маниполируеми, какъв изобщо е смисъла от протест?!Протестите са нещо много хубаво и аз самия бих подкрепил винаги един протест, когато има усмисъл, организация, идея, сериозни искания.... тогава няма хората да стават за смях и ще ги вземат на сериозно, тогава управляващите няма да се подиграват, тогава ще ги чуят наистина А вие се връзвате на малоумните бръщолевеници на някаква върло-некомпетентна асоциация и хайде готово....П.П.Владим, щом форумните наказания не те интересуват и мислиш да ме "попържиш", не знам защо изобщо чакаш разни протести - ХАЙДЕ започвай....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не бе, аз като говоря, не приказвам..... http://dariknews.bg/print_article.php?article_id=497630 "Като стана дума за контрол, да поговорим и за това, че в отворено писмо до медиите днес от Българския автомобилен съюз и Сдружение "Младежка интернет медия" изразяват съмнение, че това е акция за... (не се разбира - бел. ред.) гражданското общество. Заради това те призовават за спиране на ремонтите и свикват на 22 март протест с искане за граждански контрол върху изразходването на средствата за ремонта на улиците. Как ще отговорите на това искане, г-жо Фандъкова?Аз ще бъда много, ще бъда много доволна, ако всички граждански организации, легитимни граждански организации, които имат интерес да участват в тази дейност, се обърнат към нас, аз ги каня наистина. И неотдавна имаше един протест, който беше твърде ограничен като представителство, но тогава също отправихме такава покана, и ще се радвам, ако представители на тези организации участват, аз всъщност ще ги поканя да участват при приемането на работата. Това за мен е още по-голяма гаранция за по-добро качество. И ако ми позволите, ще дам и един конкретен пример със зимното почистване, да кажа, че неколкократно подчертавах ролята на контрола и благодарение на възможностите, които се даваха в сключените договори с новите фирми през този сезон, и благодарение на контрола, който се осъществи, искам да ви информирам, че тази година сме платили по-малко средства за зимно почистване, отколкото в миналия сезон, когато все още беше старият концесионер с едни твърде неизгодни договори, непозволяващи добър контрол. Сами разбирате, че миналия сезон нямаше такава тежка зима, както сега, а с милион и половина почти средства по-малко сме платили през тази година. Затова говоря, че е изключително важно все пак да се плаща само за реално и качествено извършена дейност и ще съм благодарна на представителите на гражданското общество, които се включат в тази дейност."КОЛЕГА МЯУ, ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПО-МАЛОУМНА АСОЦИАЦИЯ ОТ ВАШАТА?!
Коментар
-
Напомням, че протестът е утре (понеделник) от 12 часа!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55833Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:СИЛАААА!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:СИЛАААА!!!Предвиденият за 12 часа протест срещу дупките по улиците на Бургас събра само журналисти. Истински протестиращи граждани нямаше пред сградата на община Бургас, където трябваше да се сътои самото събитие. Протеста е организиран от ,,Младежка интернет медия" и се рекламираше, че ще се проведе и във Варна, Велико Търново, София, Сливен, Плевен, Търговище и Русе.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Vladim написа:Kuku написа:СИЛАААА!!!
Коментар
-
Момчета, не се впрягайте толкова - всеки има право на мнение, всеки вижда нещата по различен начин. Винаги чуждото мнение е погрешно - така сме устроени хората. Като не виждаш съмишленик в нечии очи - остави, не е правилно да се опиташ да насадиш своето мнение.И аз вчера бях много ядосана, защото ми бяха обещали от работата да ме пуснат за протеста, но не го направиха, тъй като щяло да бъде безсмислено. Виках и се карах, докато един колега не ми обясни това, което написах по-горе. В моя случай нямаше какво повече да се направи, защото все пак съм на работа, но във вашия - няма смисъл да се карате и обиждате.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар