Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Владим, ти явно знаеш, какъв ще е резултата от протеста?!

Коментар

Kuku написа:
      Владим, ти явно знаеш, какъв ще е резултата от протеста?!
      Не, ти ще бъдеш на ли протеста?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не, разбира се....

Коментар

Kuku написа:
          Не, разбира се....
          А по какво се разбира?

Коментар

Разбира се по това, че не мисля да си губя времето, за да слушам лъжи и оправдания..... за пореден път!Ако искаш мога от сега да ти кажа, какво ще стане.... ама съм сигурен, че и сам се сещаш.НИЩО градивно няма в тоя протест, НИЩО!!! За това е обречен на провал, още преди да се е състоял....Тя тая работа ако ставаше с протести П.П.Моля ви, не ми обяснявайте, че заради такова мислене държавата е на това дередже - ЗНАМ!!! И много други работи знам....

Коментар

Ето едно интересно четиво:http://www.capital.bg/politika_i_iko...shta_rushveti/

Коментар

Kuku написа:
                П.П.Моля ви, не ми обяснявайте, че заради такова мислене държавата е на това дередже - ЗНАМ!!! И много други работи знам....
                Ти си знаеш... Стой си на топло и се бухай в дупките с кеф! :D А, че нищо не се променя с протести... точно това правителство върши чудеса след всеки лек натиск. А за да има позицията ти някаква тежест не става само с писане в нета... ама ти си знаеш

Коментар

Мислех, че знам, но явно съм грешал - тежестта на позицията се измерва с протести?! Супер - правете си протести през два дни, да натискате правителството..... щото сте много тежки

Коментар

Kuku написа:
                    Мислех, че знам, но явно съм грешал - тежестта на позицията се измерва с протести?! Супер - правете си протести през два дни, да натискате правителството..... щото сте много тежки
                    Не... единственият начин да покажеш, че не си съгласен с нещо е да протестираш, но не в нета! И не виждам смисъл от ирония. Ако не помниш някога с протести сваляхме правителства! Май си малък за да го помниш... Сега... гледаме да ни е сито и топло и ни дреме на... ако има, как някой друг да ни свърши работата. Ти си знаеш, ама за това пет века сме били под робство! :D

Коментар

Че вие с кирки и лопати ли отидохте на тоя протест?Направете го както трябва и ще има повече поддръжници..... нормално!Сега сте се събрали 50 човека да искате.... и вие не знаете какво П.П.Помня много неща, присътвал съм на доста митинги с мои по-възрастни роднини!

Коментар

Kuku написа:
                        Че вие с кирки и лопати ли отидохте на тоя протест?Направете го както трябва и ще има повече поддръжници..... нормално!Сега сте се събрали 50 човека да искате.... и вие не знаете какво ...
                        Сега мислиш, че ходя с кирки, лопати и асфалт за да свърша работата на Общината ли? Нещо не те разбирам!!?? Явно се разграничаваш от всички, които искат да променят нещо - също не го разбирам! Как искаш да "го направим"? Лично да дойда да те поканя пред вратата може би!?? А за какво ще протестираме... май само ти не си разбрал? Писна ми от лични нападки! Стой си у вас, но като мине протеста само да не съм чул "и кво сега направихте"! Защото ти дори не си направил опит да промениш нещо! А щом си присъствал на митинги трябва да помниш, че много неща се промениха за добро, или лошо!

Коментар

Че няма да се реши проблема, няма. Вижте обаче, на какви интересни разсъждения попаднах. Авторката има и други интересни текстове в блога си. http://krasitta.blog.bg/lichni-dnevn...dupkite.509719 Аз ще ви кажа как най-лесно да избегнете дупките - емигрирайте!
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Кики не си прав,ама както и да е...Една интересна случка,след която няколко "служители" с кирки и лопати можеше да ядат бой- Пресичаме си днес с колегата пред сграда дето ни е офиса,само двамата,но знам,че след нас от последния етаж слизат още 10 човека(колеги) поетапно с асансьорите дето побират по трима и гледам на мястото ,което преди месец бяха запълнили с чакъл и се изрови,пак с един камион чакъл се стъпали 5-6 калъфа и с лопати ще правят каквото и преди време...запълват с ПЯСЪК Вътрешно подивях,но го обърнах на подбив и викам на колегата "Гледай какво става" .Обръщам се към ония с лопатите и на висок "Пичове внимавайте,че едни картофи съм посял там ,поопайте ги,ама не ми ги вадете" И се хиля-нормално...Явно единия му стана САД и взе нещо да мрънка под нос и набива лопатата "Колега-му викам,ей точно е едното гнЯздо,да внимаваш" И оня вече явно подпали и таман да тръгва да се саморазправя и ония го спряха с думите "Спри бе,не видиш,че се шегува-прав е човека!" Ей как щеше да ги отнесе горкия,щото е много честолюбив Вярно,че те са само работници,ама нали точно те пълнят с пясък-те са ми пред очите,пука ми кои са,важното е,че изпълняват тая просташка работа ,която им е поръчана,вместо да кажат на шефовете си,че така не се прави! Ама голям майтап цялата история,щото е на оживено място и хората наоколо прихнаха да се хилотят като ми слушат изцепките...Ама оня явно нямаше чувство за хумор и ако не го бяха спряли,щеше да си навлече агресият ми,която всеки ден насъбирам,карайки по тия лунни улици...
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Кирките и лопатите на протеста са за сваляне на правителството - вие не сте тръгнали да сваляте правителство и съответно не носите кирки и лопати!А за какво сте отишли?! -Да викате и да "протестирате" срещу най-най-най-безсмисленото и незначително нещо..... точно за това няма НИКАКВА идея и градивност в подобен протест..... за това няма и поддръжници Мнооооого отдавна е отминал момента, в който можеше да се направи "както трябва"..... като Николае

Коментар

Kuku написа:
                                ....Да викате и да "протестирате" срещу най-най-най-безсмисленото и незначително нещо..... точно за това няма НИКАКВА идея и градивност в подобен протест.....
                                Стой си вкъщи на топло, така е най-лесно. Да постоиш два часа навън не изисква особен напън. И аз се чудя, какво се пъна да споря. Само ще те помоля да не коментираш резултатите след протеста, защото най-вероятно ще си издействам много наказания! :D

Коментар

Working...
                                X