ivalena написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ex.Мареа ТД100
-
Точно тоя начин на мислене води държавата ни бдо положението в което е сега....Стоим и се траем,па да става каквото ще .Колежке,знам какво представляват улиците на Ст.Загора,но защо си мислиш,че навсякъде е така? Вашите улици са автомобилна писта в сравнение с лунния пейзаж тук,във Варна,Търговище и къде ли още не!Какво общо има твоят идол Борисов с дупките,ей това много не ми е ясноFiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Копирано от група във фейсбука:Цялата информация до тук:Пред всички общини на 22 март от 12 - 14ч. е протеста срещу дупките по общинската и републиканската пътна мрежа.От нас зависи какво ще се случи на 22 март. Часа е променен на 12-14ч. заради обедната почивка в работния понеделник. Така всеки ще може да се предвижи до определеното място за протест в своя град. Режима за протест е уведомителен за това се внася едно "заявление" в конкретната община, което трябва да посочва дата място и час на събитието, и двама души и телефони за контакт. Това трябва да стане не по-късно от 48 часа от определения час за протест. Спазите ли това няма как да ви го забранят! Имайте това предвид, нека всичко е законно и мирно. Единни и солидарни!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ivalena написа:Точно тоя начин на мислене води държавата ни бдо положението в което е сега....Стоим и се траем,па да става каквото ще .Колежке,знам какво представляват улиците на Ст.Загора,но защо си мислиш,че навсякъде е така? Вашите улици са автомобилна писта в сравнение с лунния пейзаж тук,във Варна,Търговище и къде ли още не!Какво общо има твоят идол Борисов с дупките,ей това много не ми е ясноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Към темата няма особено интерес, което не ме учудва. Много потребители се тупат в гърдите, какви мъжкари са, а когато трябва да се свърши нещо извън интернет се свират в миши дупки... От 15 години шофирам по улиците на София, но толкова много ями не си спомням, което води до извода, че ремонтът вместо да се извършва качествено се изпълнява все по-калпаво! А пари за цялостно преасфалтиране на улици тази година няма! Хайде малко повече инициативност, моля! Ако покесите един-два часа по обяд пред общината и заявите с присъствието си заинтересованост към проблема може на някоя умна глава нагоре по етажите нещо да и светне. Ако пак се съберат стотина човека протестът би бил пародия... А иначе да псуваме много ни бива!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Към темата няма особено интерес, което не ме учудва. Много потребители се тупат в гърдите, какви мъжкари са, а когато трябва да се свърши нещо извън интернет се свират в миши дупки... От 15 години шофирам по улиците на София, но толкова много ями не си спомням, което води до извода, че ремонтът вместо да се извършва качествено се изпълнява все по-калпаво! А пари за цялостно преасфалтиране на улици тази година няма! Хайде малко повече инициативност, моля! Ако покесите един-два часа по обяд пред общината и заявите с присъствието си заинтересованост към проблема може на някоя умна глава нагоре по етажите нещо да и светне. Ако пак се съберат стотина човека протестът би бил пародия... А иначе да псуваме много ни бива!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Аз бях вече там,а ти ще бъдеш ли,или само ще приказваш....все пак и ти като гледам много говориш,дали част от думите ти не засягат и самия теб? Както и част от думите на всеки един от нас,откриват посочените кусури първо в себе си? Не го приемай сега лично,просто явно и теб те бива в думите,както тия дето ги виниш,но дали теб те бива в действията? Защото е лесно да изтъкваш чуждото покорство,а нашето собствено??? Аз сам си задавам тия въпроси и честно казано отговорите не са еднозначни-уви няма истински лидери А такива хора трябват да водят каквото и да билоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Приятелю,аз не чакам никой да ме "оправи" ...искам само една нормална за живеене държава с нормални за движение пътища Сигурно всички това искаме,но малко са готови на жертви ,за да го постигнем... И докато от 60хиляден град на улицата се събрахме 200 души-може и толкова да нямаше,положение ще е такова ....явно на 60 000 население 59 800 са овце-чух какви ли не оправдания-на работа съм(и аз бях,но намерих начин); студено е и вали(сигурно на нас там не ни бе студено и не ни валя);какво да правя там пък точно аз(каквото правихме ние-отстоявахме гражданска позиция);има ли смисъл-нищо няма да се промени(да няма докато всички мислите така) ,а най-нелепото което чух знаеш ли какво беше -"К’во ша търсиш там,какъв ти е келепира?" (Келепира ми е,че няма да покажа малодушие и покорство-нещо което показаха тия повече от 59 хиляди останали си на топло и смеейки се гледайки познати лица по телевизията) Тия оправдания пред ен не важат...и не знам повече ще дойда ли на подобно нещо,след като се оказва,че на никой не му пука от нищоex.Мареа ТД100
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ултатът е красноречив! Егати племето...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Стига сте се дракали и двамата. Аз нали казах, че и в Търново ще има 200 човека на протеста... както и във Варна. А от форума всичко 13 човека изобщо са гласували ще ходя/няма да ходя. Ми може да им отърва дупките. Може да имат перка на покрива... Темите за кривите джанти, похвали се, оплачи се, темата за дупките - говорят ясно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар