Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivalena написа:
    Щом го съобщават в новнарските сайтове, предполагам е вярно. Не подкрепям подобна инициатива и не бих отишла. Не, че няма дупки, и че пътищата са супер, просто това ще е поредната проява да се създава напрежение. Избрахме ББ, а не му даваме шанс нещата да се случват по неговия начин. Искаме си познатото зло. В крайна сметка разходите за цялостно асфалтиране стават безсмислени, ако са предвидени ВиК ремонти например. Дупките като се оправи времето, ще бъдат пооправени, убедена съм. Излишно се шуми.
    Точно тоя начин на мислене води държавата ни бдо положението в което е сега....Стоим и се траем,па да става каквото ще .Колежке,знам какво представляват улиците на Ст.Загора,но защо си мислиш,че навсякъде е така? Вашите улици са автомобилна писта в сравнение с лунния пейзаж тук,във Варна,Търговище и къде ли още не! Какво общо има твоят идол Борисов с дупките,ей това много не ми е ясно И какво значи "излишно се шуми"...я погледни следващите клипчета...ама изгледай ги докрай и после пак говори,моля те.http://www.vbox7.com/play:bfcf1f2bhttp://www.facebook.com/video/video....9617&ref=share
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Точно тоя начин на мислене води държавата ни бдо положението в което е сега....Стоим и се траем,па да става каквото ще .
      Колега- прав си за едно- трябва да се мисли Достатъчно ясно обясних позицията ми относно този протест. Никого не ангажирам с мнението си. Виж, ако протестът е свързан с промяна на закони, и завишен контрол и качество- това е друго нещо. Но не е така.
      Колежке,знам какво представляват улиците на Ст.Загора,но защо си мислиш,че навсякъде е така? Вашите улици са автомобилна писта в сравнение с лунния пейзаж тук,във Варна,Търговище и къде ли още не!
      А защо са така? И след като ги оправят как ще си ги съхраним повече от година да са Ок?
      Какво общо има твоят идол Борисов с дупките,ей това много не ми е ясно
      Правителството има общо с отпускането на пари, които ще закопаем вътре в тези същите дупки, но и те ще потънат. Къде видя да съм написала кой ми е идол?!
      Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Копирано от група във фейсбука:
        Цялата информация до тук:Пред всички общини на 22 март от 12 - 14ч. е протеста срещу дупките по общинската и републиканската пътна мрежа.
        Ето и още малко инфо от същото място :
        От нас зависи какво ще се случи на 22 март. Часа е променен на 12-14ч. заради обедната почивка в работния понеделник. Така всеки ще може да се предвижи до определеното място за протест в своя град. Режима за протест е уведомителен за това се внася едно "заявление" в конкретната община, което трябва да посочва дата място и час на събитието, и двама души и телефони за контакт. Това трябва да стане не по-късно от 48 часа от определения час за протест. Спазите ли това няма как да ви го забранят! Имайте това предвид, нека всичко е законно и мирно. Единни и солидарни!
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ivalena написа:
          Точно тоя начин на мислене води държавата ни бдо положението в което е сега....Стоим и се траем,па да става каквото ще .
          Колега- прав си за едно- трябва да се мисли Достатъчно ясно обясних позицията ми относно този протест. Никого не ангажирам с мнението си. Виж, ако протестът е свързан с промяна на закони, и завишен контрол и качество- това е друго нещо. Но не е така.
          Колежке,знам какво представляват улиците на Ст.Загора,но защо си мислиш,че навсякъде е така? Вашите улици са автомобилна писта в сравнение с лунния пейзаж тук,във Варна,Търговище и къде ли още не!
          А защо са така? И след като ги оправят как ще си ги съхраним повече от година да са Ок?
          Какво общо има твоят идол Борисов с дупките,ей това много не ми е ясно
          Правителството има общо с отпускането на пари, които ще закопаем вътре в тези същите дупки, но и те ще потънат. Къде видя да съм написала кой ми е идол?!
          Аз и ти какво има за съхраняваме,обясни ми??? Като ги направят КАЧЕСТВЕНО няма да се получи пак същото,ако ме разбираш! Аз какво има да съхранявам,не разбирам ама хич...карам си колата,ако начина да ги съхраняваме,е да си държим колите на паркинг и ходим пеш бих казал едно само ХАХАХА А на въпроса защо така улиците ни ...сигурно защото половината шофьори в Търново ходим с кирките в багажника и от време на време спираме да покопаем в средата на улицата...Следващия минава след мен с мотика и окопава вече пръстта,после минава още един да залеси и така...ей затова са ни такива улиците сигурно Аз пари в дупките не закопавам...аз не гласувах бюджет,почанх ремонт на три кръстовища със всички нужни средства и по средата да изрева "парите свършиха,правителството не ще да отпуска още" Че нали затова са си гласували тоя проклет бюджет предварително и са решили,че парите който имат ще им стигнат...Пари имаше,започнаа да копаят...и къде отидоха тия пари? Моля те опитай се да вникнеш в проблема,а не ми цитирай някакви откъси от изречения....Нито аз,нито ти,нито някой друг е направил дупките по улиците и няма за цел да "запази улиците" както ти се изрази и което аз не разбрах как се прави. Дупките се образуват поради- некачествено положен асфал,некачествено ремонтиран такъв,постояннотот третиране през зимата със СОЛ,Пясък,ЛУГА и какви ли не още абразивни прахове и препарати с които се разяжда асфалтовата настилка! Ей затова се стига дотам и не е моя работа да определям с какво се солят улиците и как се асфалтират,за да ги "запазвам"
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Към темата няма особено интерес, което не ме учудва. Много потребители се тупат в гърдите, какви мъжкари са, а когато трябва да се свърши нещо извън интернет се свират в миши дупки... От 15 години шофирам по улиците на София, но толкова много ями не си спомням, което води до извода, че ремонтът вместо да се извършва качествено се изпълнява все по-калпаво! А пари за цялостно преасфалтиране на улици тази година няма! Хайде малко повече инициативност, моля! Ако покесите един-два часа по обяд пред общината и заявите с присъствието си заинтересованост към проблема може на някоя умна глава нагоре по етажите нещо да и светне. Ако пак се съберат стотина човека протестът би бил пародия... А иначе да псуваме много ни бива!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ще отида, но видя ли и един политик там - тръгвам си на момента.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз ходих вече - имаше тема за протеста във Варна. Пак ще ида.

Коментар

Мене ме е яд, че не присъствах на първия протест тука, ако има втори там съм при всички положения!
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                    Мене ме е яд, че не присъствах на първия протест тука, ако има втори там съм при всички положения!
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Lane Staley написа:
                      Ще отида, но видя ли и един политик там - тръгвам си на момента.
                      Почти съм сигурен, че Боян Расате ще цъфне... да му цъфне и гъза дано...

Коментар

Vladim написа:
                        Към темата няма особено интерес, което не ме учудва. Много потребители се тупат в гърдите, какви мъжкари са, а когато трябва да се свърши нещо извън интернет се свират в миши дупки... От 15 години шофирам по улиците на София, но толкова много ями не си спомням, което води до извода, че ремонтът вместо да се извършва качествено се изпълнява все по-калпаво! А пари за цялостно преасфалтиране на улици тази година няма! Хайде малко повече инициативност, моля! Ако покесите един-два часа по обяд пред общината и заявите с присъствието си заинтересованост към проблема може на някоя умна глава нагоре по етажите нещо да и светне. Ако пак се съберат стотина човека протестът би бил пародия... А иначе да псуваме много ни бива!
                        Аз бях вече там,а ти ще бъдеш ли,или само ще приказваш....все пак и ти като гледам много говориш,дали част от думите ти не засягат и самия теб? Както и част от думите на всеки един от нас,откриват посочените кусури първо в себе си? Не го приемай сега лично,просто явно и теб те бива в думите,както тия дето ги виниш,но дали теб те бива в действията? Защото е лесно да изтъкваш чуждото покорство,а нашето собствено??? Аз сам си задавам тия въпроси и честно казано отговорите не са еднозначни-уви няма истински лидери А такива хора трябват да водят каквото и да било
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          Аз бях вече там,а ти ще бъдеш ли,или само ще приказваш....все пак и ти като гледам много говориш,дали част от думите ти не засягат и самия теб? Както и част от думите на всеки един от нас,откриват посочените кусури първо в себе си? Не го приемай сега лично,просто явно и теб те бива в думите,както тия дето ги виниш,но дали теб те бива в действията? Защото е лесно да изтъкваш чуждото покорство,а нашето собствено??? Аз сам си задавам тия въпроси и честно казано отговорите не са еднозначни-уви няма истински лидери А такива хора трябват да водят каквото и да било
                          Ама много лично ми възпиемаш думите и веднага скачаш?!?! Дали ще отида можеш да прочетеш някъде в началото на темата. Бива ме на думите, както и на делата! Не чакам, като теб някой (като Бойко) да ме "оправи", а сам решавам проблемите си. И вместо да мрънкам, като повечето си търся правата занимавайки се с институции. Ако искаш ще поровя малко из архива и ще ти дам 2-3 примера за това. Сигурен съм, че четеш повечето от темите и знаеш, за какво говоря. Май ти отделих много време... Знаеш ли... докато се хапем един друг ще ни е такова дереджето!

Коментар

Приятелю,аз не чакам никой да ме "оправи" ...искам само една нормална за живеене държава с нормални за движение пътища Сигурно всички това искаме,но малко са готови на жертви ,за да го постигнем... И докато от 60хиляден град на улицата се събрахме 200 души-може и толкова да нямаше,положение ще е такова ....явно на 60 000 население 59 800 са овце-чух какви ли не оправдания-на работа съм(и аз бях,но намерих начин); студено е и вали(сигурно на нас там не ни бе студено и не ни валя);какво да правя там пък точно аз(каквото правихме ние-отстоявахме гражданска позиция);има ли смисъл-нищо няма да се промени(да няма докато всички мислите така) ,а най-нелепото което чух знаеш ли какво беше -"К’во ша търсиш там,какъв ти е келепира?" (Келепира ми е,че няма да покажа малодушие и покорство-нещо което показаха тия повече от 59 хиляди останали си на топло и смеейки се гледайки познати лица по телевизията) Тия оправдания пред ен не важат...и не знам повече ще дойда ли на подобно нещо,след като се оказва,че на никой не му пука от нищо
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ултатът е красноречив! Егати племето...

Коментар

Стига сте се дракали и двамата. Аз нали казах, че и в Търново ще има 200 човека на протеста... както и във Варна. А от форума всичко 13 човека изобщо са гласували ще ходя/няма да ходя. Ми може да им отърва дупките. Може да имат перка на покрива... Темите за кривите джанти, похвали се, оплачи се, темата за дупките - говорят ясно.

Коментар

Working...
                                X