Добре де, абсолютно същото мога да кажа и аз
- вие изоооооообщо не ме разбирате и си знаете вашето си - протест, та протест
Обяснете ми тогава - отивате вие на ПОЛИТИЗИРАНИЯ протест, протестирате, после си се прибирате обратно и всичко пак си е по същия начин....И КАКВО?! Изразили сте мнението и гражданската си позиция
Е, и?!Кажете ми, КОЙ на тоя площад го боли дедовия за вашето мнение, самосъзнание, достойнство и прочие човешки качества? КОЙ? Само ЕДИН ми посочете!Има едно съвсем елементарно правило, което не е лошо да запомните - политически реформи не се постигат с НЕ политически действия
Няма да е лошо първо да се изясните, вие политически реформи ли искате или....?!Няма кой да вземе подобен протест на сериозно, при толкова несериозна организация и още по-несериозни искания - кое точно не разбирате?!"Как се оправят дупките, защо не се ремонтират на време, не трябва еди-какво-си, не искаме нещо-си....." - точно за около една минута всеки полуинтелигентен човек може да отговори на въпросите и исканията, БЕЗ от това да има какъвто и да е резултат
Е, щом въпросите, исканията, организацията и цялата идея на протеста са толкова елементарно маниполируеми, какъв изобщо е смисъла от протест?!Протестите са нещо много хубаво и аз самия бих подкрепил винаги един протест, когато има усмисъл, организация, идея, сериозни искания.... тогава няма хората да стават за смях и ще ги вземат на сериозно, тогава управляващите няма да се подиграват, тогава ще ги чуят наистина
А вие се връзвате на малоумните бръщолевеници на някаква върло-некомпетентна асоциация и хайде готово....П.П.Владим, щом форумните наказания не те интересуват и мислиш да ме "попържиш", не знам защо изобщо чакаш разни протести - ХАЙДЕ започвай....

Коментар