Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също ще отида,знам че ефекта ще е минимален но все пак ще отида.Майната им на куките,писна ми всеки път когато тръгна със колат и да се чудя аджеба кога ще ми се изсипе таблото,или от къде ще ме изненада някоя нова дупка.Преди има няма 1000 км смених носачи,ами вече единия започна да ми пуска SMS че бил за реанимация.Но този протест ще е като всички останали,все пак ще отида.Може пък този път да се случи чудо.

Коментар

Vladim написа:
      Kuku написа:
      ....Да викате и да "протестирате" срещу най-най-най-безсмисленото и незначително нещо..... точно за това няма НИКАКВА идея и градивност в подобен протест.....
      Стой си вкъщи на топло, така е най-лесно. Да постоиш два часа навън не изисква особен напън. И аз се чудя, какво се пъна да споря. Само ще те помоля да не коментираш резултатите след протеста, защото най-вероятно ще си издействам много наказания! :D
      Влади, ти как разбра, че съм си стоял вкъщи на топло?!Не виждам никакъв смисъл в този протест и за това съм преценил, че ще свърша нещо друго, вместо да стоя час-два на площада!Измислете нещо сериозно и тогава НЕ само аз ще дойда на протест

Коментар

Kuku написа:
        ...Измислете нещо сериозно и тогава НЕ само аз ще дойда на протест
        Много от проблемите на българите са породени от това, че чакаме някой да свърши работата вместо нас! :D Измисли ТИ нещо по-сериозно!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ми нали ТИ ме подканяш да съм ходел на протест?! Коя работа чакам, кой да ми я свърши..... ?!?!?!?!

Коментар

Kuku написа:
            Ми нали ТИ ме подканяш да съм ходел на протест?! Коя работа чакам, кой да ми я свърши..... ?!?!?!?!
            Странен човек си... все едно те карам да идеш да ми купиш баничка. Та нали проблемът касае ВСИЧКИ? Дай по-добра идея за решение на проблема "измислете нещо по-сериозно" звучи адекватно, ако ТИ си предложил нещо разумно. Няма никакъв смисъл от нашият спор. Спирам, ти си знаеш! :D

Коментар

Какво по-разумно да ти предложа по средата на Март, когато ВСЕ ОЩЕ има сняг по улиците, който отваря нови и нови дупки?!Кога да цъфнат дупките, ако не на пролет? Миналата пролет нямаше ли дупки?А защо тогава нямаше протест???Аз разбирам да е Август и никой да не пипва да ремонтира, ама на 15 Март да искате улиците да са огледало - няма как да стане!Освен, ако не са направени такива ПРЕДИ зимата, което пък е ясно, защо не е направено.... и омагьосания кръг се затваря, точно както ще се затвори и след протеста Пределно ясно ти е и на теб, че нищо няма да се промени заради този или който и да е протест, обаче не разбирам, защо си кривиш душата в момента и спорим за глупости?!

Коментар

Kuku написа:
                ...Кога да цъфнат дупките, ако не на пролет? Миналата пролет нямаше ли дупки? ...Пределно ясно ти е и на теб, че нищо няма да се промени заради този или който и да е протест, обаче не разбирам, защо си кривиш душата в момента и спорим за глупости?!
                Вече се повтарям и наистина обещавам това да е последната ми реплика към теб по тази тема. Шофирам автомобил по улиците на София от 15 години. Всяка пролет са цъфвали дупки, но като ТАЗИ пролет не имало от много години! Някъде преди управлението на Софиянски, като кмет улиците бяха в подобно състояние, но се сещай това преди, колко време беше. Така че има смисъл да се протестира най-малко заради качеството на изпълнените ремонти довело до моментното състояние.А дали нещо ще се промени, или не... нито ти нито аз можем да знаем! По-добре да опиташ да свършиш нещо отколкото да седиш отстрани и да казваш "бе няма смисъл". Важно е на да се покаже на "умните" глави, че на народа му писна да си троши колите.

Коментар

Да, по-добре е да опиташ да свършиш нещо разумно, а НЕ първосигнално, хаотично и на посоки..... за да има смисъл Нищо чудно и да оправят дупките до протеста Например, вече ремонтират моста на бакърена фабрика!

Коментар

Кики,ти май не разбираш цялата идеология Аз неотдавна го казах,ще го повторя сега,дано ме разбереш ...макар ,че като гледам как си захапал тази антипротест позиция имам чувството,че нищо няма да променя. Идеята е не само заради самите простести и не заради конкретната цел само...Едва ли ще повлияем по някакъв начин на състоянието на пътищата,освен да вдигнем шум,НО Идеята е да се научи тоя овчи народ,с овчи манталитет,че има права,че може да си ги търси,отстоява и гласът му има значение...да не се оставя същия този народ с овчи манталитет,да го натискат все с ОСТЕНА в главата,а да се научи да противопоставя на несправедливостта,безочието,нехайството и наглостта И Кики,не приемам доводите ти,че дупките след всяка зима са така -АМИ НЕ Е ВЯРНО! ЕЛА ПОКАРАЙ ИЗ ТЪРНОВО И СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ МИНАЛАТА ГОДИНА ПОЛОЖЕНИЕТО Е БИЛО ТАКОВА...ИЗВИНЯВАЙ,НО ТУК ИМА ЦЕЛИ УЛИЦИ ПРЕДСТАВЛЯВАщИ ПОЛЯНА ОТ ДУПКИ,НЕРАВНОСТИ И РАЗКОПКИ НА ВИК,ЕНЕРГО,КАБЕЛАРКИ,ИНТЕРНЕТИ И Т.Н. ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ!!!!!!!!!!!!! СМЕЛО МОГА ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ В ТЪРНОВО ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ТАКОВА НЕщО Е НЯМАЛО И ВИНОВНИКА Е САМО ЕДИН....НАГУШИЛ СЕ И ПОКРАЙ НЕГО ОщЕ 10-15 ПОДИЗПЪЛНИТЕЛЯ... ПРОТЕСТА КИКИ,АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ,Е ДА КАЖЕМ СТИГА НА ВСИЧКИ ,КОИТО СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС...и докато има мнения като твоето,ще има и такива дето да се подиграват с нас!!!
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Kuku написа:
                      Да, по-добре е да опиташ да свършиш нещо разумно, а НЕ първосигнално, хаотично и на посоки..... за да има смисъл Нищо чудно и да оправят дупките до протеста Например, вече ремонтират моста на бакърена фабрика!
                      българия се гордее с хора като теб

Коментар

Според мен полза от тои протест няма да има, поради факта, че много хора приказват но нищо не вършат! Ако има протест АЗ ЩЕ ПРИСЪСТВАМ защото пшросто иксам да се види, че аз не одобрявам досегашната политика на държавата относно пътищата, другата причина е, че ако всеки си мисли "аз няма да отида защото смятам, че няма да има други хора..." или "няма смисъл" това означава, че вечно ще ни мачкат и ще ни налагат тяхната воля а все пак ние сме избирателите и ние сме ги избрали да удовлетворяват нашите интереси (като избиратели) т.е аз искам да кажа какъв е моя интерес все пак съм платил данък и винетка... вижте в друготе дързави какво става... малко да неим хареса нещо веднага всички се вдигат на яростни протести и нещата се оправят.. докато и тук нестане така нищо няма да се опраби просто ще си останем "дупедавци" и "търпеливи говеда"... така, че аз СЪМ АЗ И ЩЕ УЧАСТВАМ АКО ЩЕ И ДА СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА КОЛА В ГРАДА... "една птичка пролет не прави но е достатъчна да събуди останалите".
                        Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Аз си мислех ,че в Казанлък състоянието на пътищата е най-ужасно ,а то какво се оказа.Вчера и днес имах неудовослтвието да покарам във Велико Търново УЖАС е.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги аз се чудя защо още няма протест срещу цените на горивата. Днес нафтата е вече 2.05 ако продължава така скоро на много от нас няма да им пука за дупките защото ще се движим пеша или с велосипеди. но като се замисля си има и добра страна ще е по здравословно и процента на затласляване у нас ще спадне. :D
                            FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
                            Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Kuku написа:
                              Явно идеята е да спориш и не вникваш в това, което ти пиша! Поне два пъти написах, че протестът е и за НАЧИНЪТ по, който се ремонтират дупките, а ти пак си знаеш едно и също... :D За мен не се грижи дали върша разумни, или безумни неща! :D Първосигнално и безумно е да ходиш и да метнеш камък по прозорците на Общината. Когато изразяваш несъгласието си с протест това за мен е възможно най-разумното действие! За съжаление не мога да опиша всяка дупка дупка в молба и да я пратя в Общината, затова ще протестирам! Да седиш отстрани и да критикуваш без да предлагаш друг адекватен вариант е доста тъпо. Пак те предупреждавам, защото забелязвам, че не вдяваш особено гледай да не коментираш темата след протеста, защото ще прочетеш такива попържни, каквито дори не си подозирал, че съществуват! :D Пък нека ме наказват после...

Коментар

Напълно съм съгласен с Vladim и paralesa.
                                Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
                                X