Владим, ти явно знаеш, какъв ще е резултата от протеста?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли протест срещу лошото състояние на пътищата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Разбира се по това, че не мисля да си губя времето, за да слушам лъжи и оправдания..... за пореден път!Ако искаш мога от сега да ти кажа, какво ще стане.... ама съм сигурен, че и сам се сещаш.НИЩО градивно няма в тоя протест, НИЩО!!! За това е обречен на провал, още преди да се е състоял....Тя тая работа ако ставаше с протести П.П.Моля ви, не ми обяснявайте, че заради такова мислене държавата е на това дередже - ЗНАМ!!! И много други работи знам....
Коментар
-
Humppa
-
Kuku написа:П.П.Моля ви, не ми обяснявайте, че заради такова мислене държавата е на това дередже - ЗНАМ!!! И много други работи знам....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:Мислех, че знам, но явно съм грешал - тежестта на позицията се измерва с протести?! Супер - правете си протести през два дни, да натискате правителството..... щото сте много тежкиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:Че вие с кирки и лопати ли отидохте на тоя протест?Направете го както трябва и ще има повече поддръжници..... нормално!Сега сте се събрали 50 човека да искате.... и вие не знаете какво ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Че няма да се реши проблема, няма. Вижте обаче, на какви интересни разсъждения попаднах. Авторката има и други интересни текстове в блога си. http://krasitta.blog.bg/lichni-dnevn...dupkite.509719 Аз ще ви кажа как най-лесно да избегнете дупките - емигрирайте!
Коментар
-
Кики не си прав,ама както и да е...Една интересна случка,след която няколко "служители" с кирки и лопати можеше да ядат бой- Пресичаме си днес с колегата пред сграда дето ни е офиса,само двамата,но знам,че след нас от последния етаж слизат още 10 човека(колеги) поетапно с асансьорите дето побират по трима и гледам на мястото ,което преди месец бяха запълнили с чакъл и се изрови,пак с един камион чакъл се стъпали 5-6 калъфа и с лопати ще правят каквото и преди време...запълват с ПЯСЪК Вътрешно подивях,но го обърнах на подбив и викам на колегата "Гледай какво става" .Обръщам се към ония с лопатите и на висок "Пичове внимавайте,че едни картофи съм посял там ,поопайте ги,ама не ми ги вадете" И се хиля-нормално...Явно единия му стана САД и взе нещо да мрънка под нос и набива лопатата "Колега-му викам,ей точно е едното гнЯздо,да внимаваш" И оня вече явно подпали и таман да тръгва да се саморазправя и ония го спряха с думите "Спри бе,не видиш,че се шегува-прав е човека!" Ей как щеше да ги отнесе горкия,щото е много честолюбив Вярно,че те са само работници,ама нали точно те пълнят с пясък-те са ми пред очите,пука ми кои са,важното е,че изпълняват тая просташка работа ,която им е поръчана,вместо да кажат на шефовете си,че така не се прави! Ама голям майтап цялата история,щото е на оживено място и хората наоколо прихнаха да се хилотят като ми слушат изцепките...Ама оня явно нямаше чувство за хумор и ако не го бяха спряли,щеше да си навлече агресият ми,която всеки ден насъбирам,карайки по тия лунни улици...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Кирките и лопатите на протеста са за сваляне на правителството - вие не сте тръгнали да сваляте правителство и съответно не носите кирки и лопати!А за какво сте отишли?! -Да викате и да "протестирате" срещу най-най-най-безсмисленото и незначително нещо..... точно за това няма НИКАКВА идея и градивност в подобен протест..... за това няма и поддръжници Мнооооого отдавна е отминал момента, в който можеше да се направи "както трябва"..... като Николае
Коментар
-
Kuku написа:....Да викате и да "протестирате" срещу най-най-най-безсмисленото и незначително нещо..... точно за това няма НИКАКВА идея и градивност в подобен протест.....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар