Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръводаряване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и една сравнително скорошна тема за кръводаряването: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51385От медицински съображения ми е забранено, иначе щях да давам кръв редовно.

Коментар

Аз съм дарявал кръв само веднъж преди година. И останах особенно изненадан от условията на работа в сградичката където ходих в окръжна болница във Варна. Бърза работа, няма суматоха последователността на стъпките ясно ти се обяснява къде и за какво да отидеш. Аз не си знаех групата и една любезна хубава докторка ме покани и ми направи тест, измериха ми кръвното направиха ми кафенце, и със 100 зора ме пуснаха да дам кръв, че съм малко слабичак и докторките бяха леко притеснени. Ама за норматив си дадох дозата, полекичка станах и готов да си ходя, но ме поканиха да постоя при тях да си поговорим за всеки случай, че съм бил малко проблемен от към тегло и ръст . Другата седмица смятам пак да посетя...ако всеки така от време на време ходи да дари кръв ще е доста по добре за така и така закъсалата ни държава поне в това отношение.
      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

От 1997г до сега всяка година дарявам кръв, от които две или три години по два пъти(така се наложи).Колега не слушай глупости, а изчезвай в кръвния център. Ако обаче все пак те дострашее звънни един телефон утре и ще дойда да дам вместо теб. Можеш да ме намериш на: 0887561255; 0894261224 или 02/9224966
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

От казармата не съм давал кръв което е преди 11 години.Няма нищо страшно и Аз все се каня да давам и все не ми идва на акъла да го направя.По принцип съм АБ+ но съм чувал,че се променяла групата.Давай смело кръв аз бох го направил.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Винаги съм искал да помагам в това отношение, но моято организъм е непригоден за кръводаряване и кръвта ми носи зараза за реципиента.Цял живот ме е яд на мене си, че не мога да бъда кръводарител. Няма по-хуманен акт от този, особено в сравнение с "дарителските" sms-и с цена 1,20 с ДДС!

Коментар

popara801 написа:
              По принцип съм АБ+ но съм чувал,че се променяла групата.
              Къде ги чу тия простотии бре. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                От 1997г до сега всяка година дарявам кръв, от които две или три години по два пъти(така се наложи).Колега не слушай глупости, а изчезвай в кръвния център. Ако обаче все пак те дострашее звънни един телефон утре и ще дойда да дам вместо теб. Можеш да ме намериш на: 0887561255; 0894261224 или 02/9224966
                Благодаря мисля, че събрах няколко човека и засега няма да има нужда от повече. Благодаря на всички за бързите отговори, щом нити един не каза - НЕ, явно няма проблем.Още веднъж благодаря!п.с. Ако има много желаещи може да спретнем една дарителска кампания на клуба :D Представете си на колко хора ще помогнем! После като излезнат от болницата ще продадат сратия опел и ще скочат във ФИАТ веднага
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
                X