Не знам за цените, но аз преди 1 месец купих 4 алуминиеви радиатора.Купих ги от Топломашинекс. Коректни пичове излезеха. Каквото се бяхме разбрали това и стана.Мисля, че в момента има глидери на промоция по 13.50лв/бр - 180ватов. На всякъде другаде най-евтината цена намерих по около 16лв/бр. В магазини като Бриколаж и Практикер бяха по над 20лв/бр същите.Също от тях знам, че да си купиш български глидери е много кофти, защото се правили от някаква измислена сплав и са минали само покрай алуминиеви. По-добре китайски от колкото български, колкото и парадоксално да звучи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радиатори: чугунени, алуминиеви или стоманени.
Collapse
X
-
@nai7Не знам ...Нямам спомени колко е разликата от двата варианта, но ми се струва, че е по добре да вземеш някой лев назаем от приятел и да вземеш по скъпичките.Един път се купуват, не е шише ракия, което да изпиеш и да хвърлиш бутилката.А лирите са безумно скъпи, това помня.И не си купих, свидеше ми за лира да дам толкова пари. И сега пак ми свиди.Ама било хубаво за сушене, било топло в банята.Аз като пусна водата, след една минута всичко е в пара и топлина. Ако е студено, треперя 30 секунди, докато си я "настроя" на температурата.А лира за сушене ... айде няма нужда, много скъп сушилник излиза. Зимата си суша на големите радиатори. За 20 минути всичко е сухо..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.
Коментар
-
nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.
Коментар
-
nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.
Коментар
-
nai7 написа:Yavor написа:nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:nai7 написа:Yavor написа:nai7 написа:Днес бях във Баумакс и радиаторите бяха на цена 1600мм x 600мм=139 лв.Лирите са на цена 380/600=45 лвНа мен ще ми трябват поне 40 глидера по 15 лв единия глидер,ще трябва да дам 600 лв.А за другите ще дам 250 лв. Искам и аз алуминиеви но нема кеш за тях,а и както казах ще сменям прозорци.Всичко е сметнато до стотинка,даже и накрая да почерпя майстора за добре свършената работа.Да пробваме на дядото другата партида от ракията.
Коментар
-
Абе тва в Сарафово всичките сте Брадъри май ... Щото лятно време като дайда при брат’чеда сао тва слушам - брадъре, брадъре... Апропо - ако го видите - поздрави от мене ( Наско Александров, хотел Лазурен бряг е негов) !Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе тва в Сарафово всичките сте Брадъри май ... Щото лятно време като дайда при брат’чеда сао тва слушам - брадъре, брадъре... Апропо - ако го видите - поздрави от мене ( Наско Александров, хотел Лазурен бряг е негов) !Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Какво стана с парното и радиаторите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар