Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли мартеници в колата си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Нямам мартеници в колата си. Също така нямам иконки, кръстчета, или подкови!
    Никога не съм слагал,няма и да сложа.Доста е грозно да не изкажа по-силни определения.Имаме едни "сънародници"дето слагат дискове,сини очи,средни пръсти които се поклащат.На това ми прилича и кола с мартеница.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.
        Ем както съм писал,имам и всяка година слагам в колата задължително и не ме интересува кои какво мисли за иконки,мартенички и т.н. Всеки си има вкус и си преценява какво му харесва и какво не.
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

bubachko написа:
          Vladim написа:
          Таман докато чета започна да ме гризе, че ако се обадя, ще бъда единствения... Добре е човек да разбере, че не е сам
          +1

Коментар

С риск да обидя повечето от колегите (ако съдим по мненията до тук), за мен мартеница окачена някъде из колата си е жива цигания...
            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Да,имам мартеница в колата. Просто всичко е въпрос не на вкус а на преценка
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

ventsi79 написа:
                С риск да обидя повечето от колегите (ако съдим по мненията до тук), за мен мартеница окачена някъде из колата си е жива цигания...
                Колега, за друго иде реч. Надали има човек, който да си е сложил мартеницата, за красота. Това си е чисто наш български обичай и символизира здраве, успех тогава, когато природата се "събужда"...Ако беше до красота: Хич нямаше да ги махаме от колите си. Примери за цигании има много, но някак си точно на най-българската традиция не върви подобна квалификация. ПС: Мартеницата в колата ми е ненатрапчива, но внася настроение в тези зимни мартенски дни.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Нямам мартеница в колата, но под огледалото висят няколко ароматизатора от тези с формата на животни.Мен много ме кефет, Докато шефчето казва, че е цигания и като вземе книжка ще ги махне. Аз пък ще си ги прехвърля на Марчето.Всичко е въпрос на вкус, предпочитание, суеверие даже. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Виж, икона има и в дете коли. осветени и двете при това.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Vladim написа:
                    Аз също, иначе на ръката имам достатъчно навързани
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Но вижте, ако намеря бял китеник на червени точки може да го метна от кората до под задниците на задните седалки! И едно малко парче ще си резна за да го залепя над таблото. Това е шега, някой да не се впрегне!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Но вижте, ако намеря бял китеник на червени точки може да го метна от кората до под задниците на задните седалки! И едно малко парче ще си резна за да го залепя над таблото. Това е шега, някой да не се впрегне!
                        Що не каза като се видяхме, веднага щех да ги сваля от Марчето.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          Що не каза като се видяхме, веднага щех да ги сваля от Марчето.
                          Щото твоите бяха зелени! :D
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз също съм закичил Фифи с малка мартеничка на огледалото. Даже на задното стъкло имам залепен плюшен х**, и на него съм закачил мартеничка- за здраве. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Но не мисля че е циганско да се сложи мартеничка в колата.
                            Bravo 1.8 16V GT ex.
                            Fiat Croma 1.9 16V mjet

Коментар

Е то остана да имаш плюшен х.й в колата, а да смяташ мартеницата за цигания
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Нямам нищо в колата, което да се мандахерца, макар че намирам за много стилни кучетата с клатещи се глави и особено споменът от доброто старо време - махащите ръчички . Мартеници не нося по принцип, камо ли да си сложа в колата. И по принцип не нося никакви дрънкулки с изключение на часовник.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X