Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли мартеници в колата си
Collapse
X
-
Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ventsi79 написа:С риск да обидя повечето от колегите (ако съдим по мненията до тук), за мен мартеница окачена някъде из колата си е жива цигания...ПС: Мартеницата в колата ми е ненатрапчива, но внася настроение в тези зимни мартенски дни.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Нямам мартеница в колата, но под огледалото висят няколко ароматизатора от тези с формата на животни.Мен много ме кефет, Докато шефчето казва, че е цигания и като вземе книжка ще ги махне. Аз пък ще си ги прехвърля на Марчето.Всичко е въпрос на вкус, предпочитание, суеверие даже. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Виж, икона има и в дете коли. осветени и двете при това.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Vladim написа:Нямам мартеници в колата си. Също така нямам иконки, кръстчета, или подкови!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Vladim написа:Но вижте, ако намеря бял китеник на червени точки може да го метна от кората до под задниците на задните седалки!И едно малко парче ще си резна за да го залепя над таблото. Това е шега, някой да не се впрегне!
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Нямам нищо в колата, което да се мандахерца, макар че намирам за много стилни кучетата с клатещи се глави и особено споменът от доброто старо време - махащите ръчички. Мартеници не нося по принцип, камо ли да си сложа в колата. И по принцип не нося никакви дрънкулки с изключение на часовник.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар