Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли мартеници в колата си
Collapse
X
-
Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ей, големи сте... Изтъпанчва се някой и казва - Аз нямам, който има е педераст без вкус. И край, заклеймявате всички.Аз имам мартеница. Това че вие нямате не означава, че трябва да квалифицирате другите - мартеницата е древен символ и спооред мен няма лошо да си сложи човек.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ventsi79 написа:С риск да обидя повечето от колегите (ако съдим по мненията до тук), за мен мартеница окачена някъде из колата си е жива цигания...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Нямам мартеница в колата, но под огледалото висят няколко ароматизатора от тези с формата на животни.Мен много ме кефет, Докато шефчето казва, че е цигания и като вземе книжка ще ги махне. Аз пък ще си ги прехвърля на Марчето.Всичко е въпрос на вкус, предпочитание, суеверие даже. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Виж, икона има и в дете коли. осветени и двете при това.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Vladim написа:Нямам мартеници в колата си. Също така нямам иконки, кръстчета, или подкови!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Vladim написа:Но вижте, ако намеря бял китеник на червени точки може да го метна от кората до под задниците на задните седалки! И едно малко парче ще си резна за да го залепя над таблото. Това е шега, някой да не се впрегне!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Нямам нищо в колата, което да се мандахерца, макар че намирам за много стилни кучетата с клатещи се глави и особено споменът от доброто старо време - махащите ръчички . Мартеници не нося по принцип, камо ли да си сложа в колата. И по принцип не нося никакви дрънкулки с изключение на часовник.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар