Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли мартеници в колата си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имате ли мартеници в колата си

Извинявам се ако има такава тема, но не успях да намеря.Та по темата, въпреки че е с малко закъснениеИнтересно ми е колко от нас имат закачени мартеници в колите си. Също така можете да споделите и къде сте ги закачили.Аз лично от както имам кола си закачам по 1 на огледалото.
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Миналата година си бях сложил 1 ОГРОМНА мартеница сега съм с 1 мъничка
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Да естествено .... не е много голяма, но пак трудно й намерих място м/у 2-та зара, дървените ароматизатори и коледната звезда на огледалото
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

С две малки съм, едната на огледалото и една на скоростния лост
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Нямам мартеници в колата си. Също така нямам иконки, кръстчета, или подкови!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Имам разбира се и съм си я закачил на лявата щипка на десния сенник..
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Аз нямам в колата.И на себе си нямам в момента,последния път като се къпах и остана окачена в банята,май още е там
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Vladim написа:
                ти си срам за шофьорите бе поне едни ръчички си сложи отзад на стъклото
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Да, имам. Жена ми я сложи. Под стелката на колата имам и един железен лев. Един авер ми го скътал там. :D Бил символ на здравина и късмет. Вече 18 месеца е там.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Vladim написа:
                    Таман докато чета започна да ме гризе, че ако се обадя, ще бъда единствения... Добре е човек да разбере, че не е сам

Коментар

Да имам една малка.Като всяка година
                      Marea 1.6 16v

Коментар

Гаджето я закичи с една голяма мартеница във формата на октопод :D Нали октоподите са на мода сега
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Vladim написа:
                          Срамота. То и аз така де - ако не се брои онова кученце което си мята главата, дето на лява предна лапа съм му сложил подкова, на гърба му една иконка и пред него вазичка с форма на кръст и изкуствени лалета в нея, нищичко нямам в колата.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Нямам АБСОЛЮТНО никакви висящи, поклащаши се и мърдащи неща из колата. Няма и да имам!Изключвам ароматизатора на едната духалка и една малка иконка, лепната на място, което само аз си знам.
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                            X