Моля ,моля .Коцев също е пролетариат и работи / и също укрива както много други тук таме по някой лев / тъй че не е на държавна ясла . :D Каквото си изкара и като си плати каквото му искат си живутурка с това което му остане . Данъка на апартамента ми ще е над 100лв защото е нов на 10 години и миналата година беше 80лв но тая има повишение както и всичко останало има повишение. :D Мъ шъ ги платя .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опростен вид на Указание 24-00-7/25.02.2010 на НАП
Collapse
X
-
коцев написа:Данъка на апартамента ми ще е над 100лв защото е нов на 10 години и миналата година беше 80лв но тая има повишение както и всичко останало има повишение. :D Мъ шъ ги платя .Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз ... аз съм следващият ... Та ми сравняваш викаш пушенето със неравнопоставеността на данъците ? Да поясня - под неравнопоставеност имам в предвид, че се взима повече от дези дето дават, щото не могат да си вземат от тези дето не дават .... Нещо примера много куца ... А за Турция какъв закон .... к’во ?!?!?!?И както винаги се получава ... истината е някъде по средата ... въпроса е дали от ляво или от дясно е средата :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
jenshen73 написа:@profusion: Ти не разбра ли, че долните частници, които пишат в тази и онази теми сме аз и ти?Slav написа:Българите трябва да се научим, че когато гори къщата на съседа рано или късно ще се запали и твоята ако само стоиш и гледаш
Коментар
-
Аз се преориентирам към току що зейналата пазарна яма - предлагам "Дружество по Управление и Контрол"... Смятам, че ще има хляб в тоя бизнесSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
коцев написа:Човал в който е имало брашно колкото и да го тупаш той все пуска брашно . :D Така ,че и нас колкото да ни изцеждат все ще пускаме . Ще се наложи малко да слезнем от джиповете и да се повозим на по такива народни колички или пък и малко пеша да повървимSteliyan's Life!
Коментар
-
Неси хаби нервите човече. Няма дате разберат, някой хора си мислят че парите падат от небето, но дори и от там да падаха, както са ни подкарали пак няма да стигнат След като неможем да бъдем единни , щени оправят по еденично.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:Неси хаби нервите човече. Няма дате разберат, някой хора си мислят че парите падат от небето, но дори и от там да падаха, както са ни подкарали пак няма да стигнат След като неможем да бъдем единни , щени оправят по еденично.Steliyan's Life!
Коментар
-
А да ви припомня какво е писал Ботев преди 140 години . :D Пием, пеем буйни песни и механите нам са тесни крещиме хайде на Балкана !Крещим , но щом изтрезнем , забравяме думи , клетви и немеем и се смеем пред народни свети жертви . Сега май е същото . Големи крясъци и писъци във форума а когато трябва да се излезе на площада няма никой. Така ли е ??? Да така е .
Коментар
-
коцев написа:А да ви припомня какво е писал Ботев преди 140 години . :D Пием, пеем буйни песни и механите нам са тесни крещиме хайде на Балкана !Крещим , но щом изтрезнем , забравяме думи , клетви и немеем и се смеем пред народни свети жертви . Сега май е същото . Големи крясъци и писъци във форума а когато трябва да се излезе на площада няма никой. Така ли е ??? Да така е .Steliyan's Life!
Коментар
-
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2825591Вижте това - ще се ревизира указанието отново.Вижте сега - аз смятам че се опитват да направят нещо за да извадят повече доходи и осигуровки на светло, ама за съжаление го правят по методите на пробите и грешките.Не се сърдете, ама наистина много доходи и осигуровки се крият. И аз не искам цялата ми заплата да се облага, както и на жена ми - ама при нас не може....Иначе е пълно с хора които вадят пари, и то сериозни, а плащат минимални данъци или даже никакви.Апропо - аз не съм на държавна хранилка, не ме почвайте. Нито жена ми. И двамата сме от тия дето гледат тия под нас да си заработят заплатите - на нас за това ни плащат, както и за много други неща. Разлика с вас самонаетите почти няма, само дето малко е елиминиран риска този месец като няма работа - да няма и пари. Да ама ако няколко месеца подред няма работа - веднага се отразява и на фишовете ни - бъдете сигурни в това. Да не говорим че телефоните ни звънят по всяко време за какво ли не. Аз съм по-добре - нагласисл съм си така нещата че поне събота и неделя да ми е относително спокойно, ама при жена ми е ад - бачка се по 12 часа, с разпокъсани почивни дни, нощни смени и каквото ви дойде на ума.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
profusion написа:Работното ми време е от 10:00 до 01:00-03:00 през ноща. Предупреждавам, че има вечери, в които се преспива в офиса. През цялото време се програмира, равносилно е на решаване на задачи по висша математика. Свободен ден - неделя, но не е много сигурно!Да се приготвят за следните плащания:- Двойни осигуровки - СОЛ (420 лв.) + ДУК (~800 лв.) = 1220 лв. x 26% (включени са новите 2%)- 10% данък върху печалбата- Наем офис- Ток, вода, телефони - Интернет- Счетоводител- СОТ- Персонал... хм, колко ли са разходите? Трудно ми е да ги сметна в момента...- Фирмен автомобил - няма как винаги да стигаш до клиентите пеша, особено когато са в друг град- Още една камара плащания, които всеки месец изникват от нищотоprofusion написа:Ще побързам да отговоря на въпроса защо аз не желая да хвана мотиката - защото от 15-годишен инвестирам в това, което съм и винаги съм искал да бъда. С какво съм сгрешил в случая, че държавата по всевъзможен начин ме кара да фалирам и да отнема това, което съм изкарал или това, КОЕТО НЕ СЪМ ИЗКАРАЛ, вместо по някакъв начин да ме стимулира? Ммм? Не е ли нормално точно такива като нас да бъдат стимулирани?Пък и да реша да я хвана, нали трябва да има и други като мен, на които да прекопая! А с новите безумия ще изчезнат 80% от моя сектор. В държавните предприятия няма място за 6-7 милиона души, прав ли съм?profusion написа:Нали разбирате, че в момента, в който казвате, че сме андрешковци, тарикати, мързеливци и други тем подобни, губя самообладание, вбесявам се и ме карате да зарежа добрия тон!profusion написа:Вчера не случайно споменах, че протеста се органзира от счетоводителите. Защо ли? Сигурно, защото всички те са андрешковци, мързеливци и тарикати с павилиони..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да си посрещам клиентите вкъщи викаш? Да си взема и работниците ли вкъщи? :D Да ме пращаш да чета книги за бизнеса, а да ми предлагаш това... МНОООГО НЕСЕРИОЗНО! Ма ти изобщо не си наясно как стоят нещата, нали? :DЛичният ми автомобил се ползва и като фирмен автомобил. Изписа 1 тон текст за офиса и автомобила, а отговора ми се събра в две изречения. Нямаше нужда да се хабиш толкова. Типичен държавен служител - много говори, работа по същество не върши
Коментар
-
profusion написа:Да си посрещам клиентите вкъщи викаш? Да си взема и работницте ли вкъщи? :D Да ме пращаш да чета книги за бизнеса, а да ми предлагаш това... МНОООГО НЕСЕРИОЗНО! Ма ти изобщо не си наясно как стоят нещата, нали? :DЛичният ми автомобил се ползва и като фирмен автомобил. Изписа 1 тон текст за офиса и автомобила, а отговора ми се събра в две изречения. Нямаше нужда да се хабиш толкова..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар