Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT 500 - какво ви харесва и какво не в този модел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

харесването е еднощо не каза : "не ми харесва" ?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

fiat_fan написа:
      kiro_of_the_day написа:
      На някои май им е кисело гроздето...
      Значи като не ни хресва нещо да кажем, че ни харесва ли, за да сте доволни? Или във форум на Фиат, трябва винаги да хвалим Фиат???Пробвай, подари ми я и брой до колко дни ще съм я продал.
      Значи ти въобще не можеш да схванеш смисъла на написаното.Кажи че ти нямаш нужда от такава кола и че на ТЕБ не ти харесва,а не че колата кофти или е "Мутренско-курвенско-хомосексуална безсмислено скъпа малолитражка."На мен ако ми подарят последен модел Мерцедес,също ще го продам,ама не защото е кофти кола или е мутренско...........

Коментар

fiat_fan написа:
        kiro_of_the_day написа:
        На някои май им е кисело гроздето...
        Значи като не ни хресва нещо да кажем, че ни харесва ли, за да сте доволни? Или във форум на Фиат, трябва винаги да хвалим Фиат???Пробвай, подари ми я и брой до колко дни ще съм я продал.
        Ти лично колко мутри, курви и хомосексуалисти си видял да се возят във ФИАТ 500?
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мутри не съм виждал, но мутреси - да. Една дори ми е позната и ме е возила. Имам и един познат - гей, който е влюбен в тази кола и ако има пари още утре ще е негова, според неговите думи. И естествено, че това е мое мнение, т.е. цитата е на колега, но го подкрепям. Вие като кажете "тоя филм не струва", много ясно, че говорите от свое име. Ама айде, ще го кажа така - СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....
          Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
            СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....
            Всеки има право да няма вкус. Не е въпроса дали е практична или не..ясно е че не е! Просто този автомобил е от онези дизайнерските. Не е като останалите масови и комерсиални возила. Сеш се нали?

Коментар

coolboby написа:
              fiat_fan написа:
              СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....
              Всеки има право да няма вкус. Не е въпроса дали е практична или не..ясно е че не е! Просто този автомобил е от онези дизайнерските. Не е като останалите масови и комерсиални возила. Сеш се нали?
              Така е. Това че нямаш вкус по никакъв начин не ме вълнува. Сеш се нали?P.S. Лично аз предпочитам да съм посредствен и да карам, да кажем едно "комерсиално" X5, пък ти си карай "дизайнерския" Фиат 500. Па вземи научи що е то комерсиално и ми кажи после коя кола не е такава.

Коментар

Виж готин! Никъде не съм споменал какво ми е мнението за автомобила и дори да го споделя по никакъв начин няма да се опитвам да променя мнението на този автомобил на друг!Прочети ми още веднъж горния пост и вникни какво съм искал да кажа! Лека вечер, пич!

Коментар

coolboby написа:
                  Виж готин! Никъде не съм споменал какво ми е мнението за автомобила и дори да го споделя по никакъв начин няма да се опитвам да променя мнението на този автомобил на друг!Прочети ми още веднъж горния пост и вникни какво съм искал да кажа! Лека вечер, пич!
                  Не бе, готин, вникнал съм в твоя пост. Не че има какво да се вниква в изречението "Всеки има право да няма вкус"... Ако си искал да кажеш, че всеки има право на вкус е друго нещо. Лека и на теб.Исках да си кажа мнението за колата, а то какво стана.... ама да бяхте казали да пишем само ако ни харесва "малкото бижу"

Коментар

fiat_fan написа:
                    Исках да си кажа мнението за колата, а то какво стана.... ама да бяхте казали да пишем само ако ни харесва "малкото бижу"
                    Изкажи си го! Аз също дадох отрицателен отговор за 500 - това, че е непрактичен, което е ясно от пръв поглед!

Коментар

coolboby написа:
                      fiat_fan написа:
                      Исках да си кажа мнението за колата, а то какво стана.... ама да бяхте казали да пишем само ако ни харесва "малкото бижу"
                      Изкажи си го! Аз също дадох отрицателен отговор за 500 - това, че е непрактичен, което е ясно от пръв поглед!
                      Непрактичен е относително понятие и зависи гледната точка от която го оценяваш.Представиси жена,кочто иска да вози сутрин детето си на деткия дом,да ходи на работа,да пазарува с нея от търговските вериги и пазари и да не мъкне мрежите на ръце,да и харчи малко и да я паркира навсякъде с място за такава кола.Може ли да кажеш че 500 е непрактичен за тая гледна точка.А ако искаш да ходиш на море със семейството си или екскурзии в чужбина,наистина е непрактичен за тази цел.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        .А ако искаш да ходиш на море със семейството си или екскурзии в чужбина,наистина е непрактичен за тази цел.
                        Това имах предвид, все пак е градска кола! За в града си е перфектна.P.S. Вече темата губи смисъл.

Коментар

Много го обичам тоя лаф за гроздето да се използва за щяло и нещяло. И кво, трябва да ми текат лигите след всяка лъскава играчка и да викам: кат стана голям и имам много пари ще си я купя ли? Мнението ми е същото за всяка лъскава въшка от тоя тип - от Тигра до Мини. Една малолитражка не може да има други достойства освен да е евтина и икономична. Нито може да е удобна, нито да има добро пътно поведение, нито да върши работа за товаренеи т.н. За дейностите, които изброи колегата - пазаруване и каране на децата на училище - прекрасно върши работа и една Панда или Шкода Фабия. Предлага същия ""комфорткато Фиат 500, но са наполовина по-евтини. И ще бъдат предпочетени от жени, а защо не и мъже, които използват малката кола за пазаруване и возене на децата. Такива смешни "бижута" като 500 се ползват за паркиране пред мола или кафето, за да се изфукаш с новата играчка, която ти е подарил тъпкача.И, да се уточня, това е моето мнение и не задължавам никого с него. Нали не е нужно да го пиша пред всеки пост?!
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

koolio написа:
                            Много го обичам тоя лаф за гроздето да се използва за щяло и нещяло. И кво, трябва да ми текат лигите след всяка лъскава играчка и да викам: кат стана голям и имам много пари ще си я купя ли? Мнението ми е същото за всяка лъскава въшка от тоя тип - от Тигра до Мини. Една малолитражка не може да има други достойства освен да е евтина и икономична. Нито може да е удобна, нито да има добро пътно поведение, нито да върши работа за товаренеи т.н. За дейностите, които изброи колегата - пазаруване и каране на децата на училище - прекрасно върши работа и една Панда или Шкода Фабия. Предлага същия ""комфорткато Фиат 500, но са наполовина по-евтини. И ще бъдат предпочетени от жени, а защо не и мъже, които използват малката кола за пазаруване и возене на децата. Такива смешни "бижута" като 500 се ползват за паркиране пред мола или кафето, за да се изфукаш с новата играчка, която ти е подарил тъпкача.И, да се уточня, това е моето мнение и не задължавам никого с него. Нали не е нужно да го пиша пред всеки пост?!
                            Ами то за това се произвеждат различни коли,защото има различни мнения и вкусове.И добре че е така,че иначе щяхме да караме два вида автомобили-малки и голями.Бъди сигурен,че произведените Фиат 500 няма да останат непродадени въпреки лошата за тебе цена.И аз не карам Ауди и VW, защото не ми харесва цената,но не казвам че са кофти или непрактични.

Коментар

Мутресите не карат малки коли. В общия случай карат джипове. Що се отнася до мъжете от другия бряг, ето две класации - http://www.automopedia.org/2009/10/1...10-lgbtq-cars/ и http://thelister.blogspot.com/2009/0...s-of-2009.html :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Изобщо не ви разбирам какво си мерите...Защо 500 да е непрактичен? Непрактичен е за хора с определени нужди. Някои от тях си купуват комбита, други 4х4, трети спортни коли. Ако съм някой младеж или мацка на 19, всичко което ми е необходимо се събира в портфейл или дамска чанта, ако искам нисък разход и да ходя само из града, защо да е непрактична? Нима Омега комби ще е по-практична? Човек избира типа кола според нуждите си, а марката според вкуса и възможностите си. Или според кризата на средната възраст, но това е отделен случай и няма много общо. Само предвид факта, че така или иначе всички ще я караме тази криза, пожелавам на всеки да има възможност ако го избие към автомобили, да си купи такъв, какъвто кризата го подтиква да иска.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X