харесването е еднощо не каза : "не ми харесва" ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT 500 - какво ви харесва и какво не в този модел?
Collapse
X
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:На някои май им е кисело гроздето...
Коментар
-
fiat_fan написа:kiro_of_the_day написа:На някои май им е кисело гроздето...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мутри не съм виждал, но мутреси - да. Една дори ми е позната и ме е возила. Имам и един познат - гей, който е влюбен в тази кола и ако има пари още утре ще е негова, според неговите думи. И естествено, че това е мое мнение, т.е. цитата е на колега, но го подкрепям. Вие като кажете "тоя филм не струва", много ясно, че говорите от свое име. Ама айде, ще го кажа така - СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....
Коментар
-
coolboby написа:fiat_fan написа:СПОРЕД МЕН това е една грозна, непрактична, неоправдано скъпа мини кола. Ама в тоя форум голям култ към марката имало... почти като феновете на един "народен автомобил" сте....Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
coolboby написа:Виж готин! Никъде не съм споменал какво ми е мнението за автомобила и дори да го споделя по никакъв начин няма да се опитвам да променя мнението на този автомобил на друг!Прочети ми още веднъж горния пост и вникни какво съм искал да кажа! Лека вечер, пич!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
coolboby написа:fiat_fan написа:Исках да си кажа мнението за колата, а то какво стана.... ама да бяхте казали да пишем само ако ни харесва "малкото бижу"
Коментар
-
Много го обичам тоя лаф за гроздето да се използва за щяло и нещяло. И кво, трябва да ми текат лигите след всяка лъскава играчка и да викам: кат стана голям и имам много пари ще си я купя ли? Мнението ми е същото за всяка лъскава въшка от тоя тип - от Тигра до Мини. Една малолитражка не може да има други достойства освен да е евтина и икономична. Нито може да е удобна, нито да има добро пътно поведение, нито да върши работа за товаренеи т.н. За дейностите, които изброи колегата - пазаруване и каране на децата на училище - прекрасно върши работа и една Панда или Шкода Фабия. Предлага същия ""комфорткато Фиат 500, но са наполовина по-евтини. И ще бъдат предпочетени от жени, а защо не и мъже, които използват малката кола за пазаруване и возене на децата. Такива смешни "бижута" като 500 се ползват за паркиране пред мола или кафето, за да се изфукаш с новата играчка, която ти е подарил тъпкача.И, да се уточня, това е моето мнение и не задължавам никого с него. Нали не е нужно да го пиша пред всеки пост?!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Много го обичам тоя лаф за гроздето да се използва за щяло и нещяло. И кво, трябва да ми текат лигите след всяка лъскава играчка и да викам: кат стана голям и имам много пари ще си я купя ли? Мнението ми е същото за всяка лъскава въшка от тоя тип - от Тигра до Мини. Една малолитражка не може да има други достойства освен да е евтина и икономична. Нито може да е удобна, нито да има добро пътно поведение, нито да върши работа за товаренеи т.н. За дейностите, които изброи колегата - пазаруване и каране на децата на училище - прекрасно върши работа и една Панда или Шкода Фабия. Предлага същия ""комфорткато Фиат 500, но са наполовина по-евтини. И ще бъдат предпочетени от жени, а защо не и мъже, които използват малката кола за пазаруване и возене на децата. Такива смешни "бижута" като 500 се ползват за паркиране пред мола или кафето, за да се изфукаш с новата играчка, която ти е подарил тъпкача.И, да се уточня, това е моето мнение и не задължавам никого с него. Нали не е нужно да го пиша пред всеки пост?!
Коментар
-
Мутресите не карат малки коли. В общия случай карат джипове. Що се отнася до мъжете от другия бряг, ето две класации - http://www.automopedia.org/2009/10/1...10-lgbtq-cars/ и http://thelister.blogspot.com/2009/0...s-of-2009.html :D
Коментар
-
Изобщо не ви разбирам какво си мерите...Защо 500 да е непрактичен? Непрактичен е за хора с определени нужди. Някои от тях си купуват комбита, други 4х4, трети спортни коли. Ако съм някой младеж или мацка на 19, всичко което ми е необходимо се събира в портфейл или дамска чанта, ако искам нисък разход и да ходя само из града, защо да е непрактична? Нима Омега комби ще е по-практична? Човек избира типа кола според нуждите си, а марката според вкуса и възможностите си. Или според кризата на средната възраст, но това е отделен случай и няма много общо. Само предвид факта, че така или иначе всички ще я караме тази криза, пожелавам на всеки да има възможност ако го избие към автомобили, да си купи такъв, какъвто кризата го подтиква да иска.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар