Една съседка има такова малко бяло бижу Fiat 500. Много красива количка, доста по-красива от възобновената костенурка на фолксваген, или от Smart, което дори не мяза на кола, а повече прилича на ЧАСТ от кола :D . Но колкото и да е красива, Fiat 500 ми се струва непрактична в общия случай, както и всички коли с подобни габарити. Става за една млада майка да вози детето и дамската си чанта, за друго няма място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT 500 - какво ви харесва и какво не в този модел?
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Bravo 1.9 JTD написа:я кажи ква е таа програмка пичPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Мнооого ми е мерак за един Абарт - другите са много бавни Една приятелка имаше червен - умирах да ме вози. Интериорът е изключителен, не пусках скоростния лост в никакъв случай В София има едно специално бяло - момче го кара, на задния капак има лепенка "My other car is Porsche...". Мисля, че са излишни други коментари
Коментар
-
Най-добрия мъник.Искам немския тунинг на HAMANN.Страшно изпълнение и мощност.Ама нещо дубъл на теми в различни раздели има: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53329&start=15FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Абе много си е хубава! И добре стои на пътя и в завой е стабилна! Само по баирите почват да не ми стигат 69те кончета!Багажника е приличен! А при свалени задни седалки качихме съдомиялна за 12 комплекта Ако трябва да намеря кусур - би могло седалките да са малко по големи, че на дълъг път не са ми много удобни (лев и 80 съм).F31 BMW 320d
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:На някои май им е кисело гроздето...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар