Доннна, те реално ПАК не си гледат работата, защото никой не ме е потърсил близо една година, нали?! Освен това те изооооообщо не знаят за кое дърво става дума и къде се намира, а само отчитат дейност по сигнал! Факта, че ме питат "Има ли изобщо такова отрязано дърво?" е повече от показателен, не мислиш ли Аз нямам намерение да ходя и да се карам с тях, а просто казвам, че няма да им остана длъжен, ако продължаваме да си говорим глупости и да ми вменяват вина, заради някаква жалба Че чак и великодушие - "само парична глоба, че актовете са много солени" П.П.И много ви моля, нека разграничим опастностите при шофирането в нетрезво състояние, с превишена скорост, на червен сигнал и т.н., от рязане на клон или дърво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отрязах дърво пред блока - получих.... нещо-си :)
Collapse
X
-
Код:Като каза за кучетата аз застрелях 3 пред блока демонстративно с въздушна пушка!Чакам ги да ме повикат към 1 година.Всеки ден влизам в пререкания с комшиите от половината блок които ги хранят,пак са се събрали 4-5 псета.Ми да взема аз да се оплача от комшиите които разпръскат храна около блока и животински отпадъци,дали ще ги глоби некой или ще вземат некви мерки!???Едва ли.Стопли ли се ги почвам псетата наново,тва е
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:PREDATORst написа:Airfan написа:PREDATORst написа:...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Баси и драмата става тука от всяка една малозначителна тъпня.човек да не сподели нещо. Веднага ще го пратите в кауша доживот.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Преди да режете, прочетете тук:http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=12Подобни закони има за всеки град.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Баси и драмата става тука от всяка една малозначителна тъпня.човек да не сподели нещо. Веднага ще го пратите в кауша доживот.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар