donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отрязах дърво пред блока - получих.... нещо-си :)
Collapse
X
-
Kuku написа:Владим, аз не мисля, че съм извършил нещо нередно - ДА, в разрез със закона е, НО погледнато от друга гледна точка, това може да бъде един показателен пример за безсмислен закон!Последното е само ПРИМЕР - не се хващай за думатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И пред моя сервиз имам две черники по на 20 години засадени от мен .Станах доста големи и ми надигнаха тротоара отпред повече от 10 см . Тъкмо бях запалил резачката да им видя сметката ме спряха минаващи хора и ме попитаха имам ли разрешение от общината . Казах им че аз съм си ги садил и аз ще ги отрежа . Посъветваха ме да отида до общината и все пак да ги уведомя. След ходенето получих пълен отказ от рязане и сега ща неща ще търпя надигането на тротоара отпред. Едната беше израсла сама и аз засадих още една та сянката която виждате на снимката ми пази чудесно от слънцето сервиза ми .Всяка есен само ги кастря клоновете та напролет избиват млади филези и правят отлична сянка . Та това е верно , че само с разрешение от общината можеш да сечеш дърво .
Коментар
-
Vladim написа:Виждам страхотна сянка освен спретната къщурка с двата ореха отпред!
Коментар
-
Дидко ,че дават чудесни плодове дават . Едната дясната ми е белушка, а другата е от черните .Обаче всяка есен ги кастря яко та да не раждат защото отдоло става мазало .Сега на западната страна на сервиза си посадих миналата година два диви ореха, че растат много бързо и не правят такива дебели корени които после да ми пречат.
Коментар
-
коцев написа:Дидко ,че дават чудесни плодове дават . Едната дясната ми е белушка, а другата е от черните .Обаче всяка есен ги кастря яко та да не раждат защото отдоло става мазало .Сега на западната страна на сервиза си посадих миналата година два диви ореха, че растат много бързо и не правят такива дебели корени които после да ми пречат.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
дървета
сигурно трябва някакво разрешение преди това ама като нее написано както трябва по добре не ходи иначе не се знае какво ще стане така и така адреса е грешен до нас имаше 3 дървта едното на скоро падна върху една кола другите изчезнаха без никой да разбере сега блока се вижда от всякъде
Коментар
-
Сега идвам от там - "колегата" който се занимавал с този район ПАК го нямало, този път защото давал нощни смени..... заради снега Записаха ми телефона и чакам да ми се обадят, когато е дневна смяна.Оказа се, че жалбата не била срещу майка ми, а била срещу мен и моето име било посочено вътре. Защо викат нея - само "колегата" си знаел, защото той бил писал бележката.Никога не било късно за жалба и нямало значение, че е една година след случката.Понеже им казах, че не знам за какво говорят, те ми обясниха, че АЗ трябвало да докажа кой го е отрязал, щом не съм го отрязал аз Следващия път ще попитам "колегата" от кога жалбите доказват вина и направо ще му кажа на "колегата" той да докаже, че съм аз..... повече изооооообщо няма да се занимавам с тях!!!След като обясних за клона от дървото пред блока, служителката десет пъти ме попита за "клона от ореха" и аз десет пъти обяснявах, че двете дървета нямат нищо общо - сигурно очакваше да се изпусна нещо Накрая се оказа, че тя познавала майка ми и стринка ми, та в тоя ред на мисли можела да ми помогне да се размина само с парична глоба, че актовете били много солени.... Просто става участник в някакъв невъобразим цирк и в най-скоро време ше им тЕгла една рЕзка....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар