kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Собственици на Е/ООД - Указание 24-00-7/25.02.2010 на НАП?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Явно кризата неуспя да ни унищожи , но тези олигофрени са напът даго направят.От снощният репортаж по БТВ ми сеструва , че няма да храним по двама цигани , а поне по десет. Малоумника каза че трябва дасе усигоряваме за всички длъжности Ами аз като съм и управител ,настройчик,програмист,оператор,снабдител , метач и т.н.(нямада ви занимавам стова ,защото и Вие сигурно сте на същия хал) колко трябва да изкарвам ,че да пълня хазната.А вкрайна сметка,какво мие дала ДЪРЖАВАТА за да ми помогне в бизнеса. Аз се замислям да им опростя данъка за миналата година иполека да започна да посивявам.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2821111По-рано той коментира, че президентът му е забил нож в гърба, а чрез думите и действията си към Дянков той всъщност атакува него.Междувременно привърженици на финансовия министър започнаха кампания в негова подкрепа в социалната мрежа "Фейсбук".Групата "Да подкрепим Дянков", в която вече са се записали повече от 1600 души, организира мълчаливаакция със свещи пред сградата на президентството от 17,30 ч. тази вечерВ призива се уточнява, че е трудно да се получи разрешение за протест за ден-два и затова организаторите призовават за присъствие без викове и шумни скандирания.Акцията е под надслов "Свещ за Гоце".Симпатизантите на Симеон Дянков обясняват, че той е успял с лични качества и интелект. Гоце пък бил успял с "доносничене, мазнене и дупедаване".На някой да му се намира 9 милиметров зареден?!?! 10дни се занимават само с някаква тъпа стенограма и нито стон за проблемите на бизнеса и случващото се
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
profusion написа:П.С. Malone, по-добре млъкни, че не знаеш какво говориш. На чешити сме се нагледали.Pecho написа:Чак пък дълбок размисъл! Колегата или не разбира за какво става дума или се прави на интересен.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
и после що имало дупки по улиците и тези данъци защо ги плащаме...кви данъщи плащате бе другари комсомолци???айде у лево, писнало ми е от тарикати и Андрешковци! некой могат да плащат данъци и осигуровки, други - не!после държавата им била крива и виновна, на протести щели да излизат....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
На чужд гръб и 1000000000 тояги са малко... Какви андрешковци, какви 5 лева!?Хората си плащат чинно осигуровките, но понеже на някой недоклатеняк зад бюро му скимнало, че може да свали още 2-3 кожи от нечий гръб - Гольо трябва да се осигурява двойно, че и тройно като трябва да се надява, че в едно бъдеще несигурно веме, когато доживее евентуално до пенсияот НОИ ще му плащат пенсията навреме и то само 1 пенсия, а не 2 или 3 пенсии за колкото се е осигурявал. И моля някои тук да не бъркат и да не смесват патентен данък, осигуровки и други налози. Държавата винаги може да си вземе своето, но да го взима разумно и по веднъж, както е законно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
От цялата тема само двама са разбрали за какво иде реч - Киро и Pecho. Изключвам пряко засегнатите.Андрешковци, тарикати сме били На такъв човек какво да му обясняваш... нямам нерви изобщо да се занимавам с него. Заради такива кадри сме на това дередже. Със сигурност ще го усети и на собствения си гъз, ако това се прокара, тогава ще вика - "Ей, дейба, защо не подкрепих каузата, като беше време" (или не си напрегнах мозъка да прочета за какво иде реч, вместо някой на готово да ми го сервира). Няма фирми - няма работа!От 7 години съм собственик и управител на фирма. Нямам нито едно задължение или неплатен данък за нещо. Нито съм прикривал доходи. Но да ме карат да плащам осигуровки ВЪРХУ ДОХОД КОЙТО НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ или да се осигурявам за всяка извършена дейност поотделно - СОЛ + управител, програмист, хигиенист, секретар, консуматор на въздух и т.н., ще ме извиняват много! По-голяма простотия не е раждана никога. Тоя път директно ни взимат залъка от устата.Цялата скапана държава се крепи точно на малкия и средния бизнес. Ако умре, загива и държавата! И без пряко засегнатите, пак ще сме на протеста, това е.
Коментар
-
profusion написа:От цялата тема само двама са разбрали за какво иде реч - Киро и Pecho. Изключвам пряко засегнатите.Андрешковци, тарикати сме били На такъв човек какво да му обясняваш... нямам нерви изобщо да се занимавам с него. Заради такива кадри сме на това дередже. Със сигурност ще го усети и на собствения си гъз, ако това се прокара, тогава ще вика - "Ей, дейба, защо не подкрепих каузата, като беше време" (или не си напрегнах мозъка да прочета за какво иде реч, вместо някой на готово да ми го сервира). Няма фирми - няма работа!От 7 години съм собственик и управител на фирма. Нямам нито едно задължение или неплатен данък за нещо. Нито съм прикривал доходи. Но да ме карат да плащам осигуровки ВЪРХУ ДОХОД КОЙТО НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ или да се осигурявам за всяка извършена дейност поотделно - СОЛ + управител, програмист, хигиенист, секретар, консуматор на въздух и т.н., ще ме извиняват много! По-голяма простотия не е раждана никога. Тоя път директно ни взимат залъка от устата.Цялата скапана държава се крепи точно на малкия и средния бизнес. Ако умре, загива и държавата! И без пряко засегнатите, пак ще сме на протеста, това е.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Ами то и аз това казвам, но кой да чете. Важното е, тия дето са на държавната хранилка да скочат "Андрешковци"... Важното е, че това Указание рано или късно ще отпадне независимо циркаджиите по телевизията и желанието на разни форумни лъвове. Данъци и осигуровки се дължът при реално получени пари, а не при "вероятно". Няма как да ми искат осигуровки например, за това, че в работно време си барам патето..., нали?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
добре де никой не ми отговори аз като си плащам само здарвните осигуровки и не плащам социалните и не съм регистрирал фирмата ми в НАП какво ще стане ! Вече 16месеца съм така и нямам намерение да плащам излишните според мен социални осигуровки ? Фирмата ми е ЕООД и е само с един служител т.е. АЗ ???LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:добре де никой не ми отговори аз като си плащам само здарвните осигуровки и не плащам социалните и не съм регистрирал фирмата ми в НАП какво ще стане ! Вече 16месеца съм така и нямам намерение да плащам излишните според мен социални осигуровки ? Фирмата ми е ЕООД и е само с един служител т.е. АЗ ???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Защо ? Не трябва ли сам да си преценявам дали искам да се осигурявам или не ? и още нещо -защото има досда хора които мислят като Теб тия отгоре ни ш.бат !!! и ни правят на идиоти1Плащай тогава по 350лв та да те видя -освен ако фирмата не ти е много печеливша и на година изкарваш поне 30-40000 лв чиста печалба или повече (което искрено ти го пожелавам)! а аз как да плащам като за миналия месец имам чиста печалба от 138лв . Не трябва да се мисли така А ТРЯБВА ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ ОТ ТОВА РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАДИГНЕМ ДА ИДЕМ И ДА ПОТРОШИМ ПАРЛАМЕНТА И ГЛАВИТЕ НА ...... ДЕТО ВЗИМАТО ТОВА РЕШЕНИЕ! Осъзнайте се бе хора ! Вижте гърците - запалиха Гърция ! а нас ни ш.бат както си искат ДОКОГА!!!!!!!!!!!!!!!???????? И аз искам да си плащам и ще си плащам с най-голямо удоволствие но нека бъде РЕАЛНО а не да палщам наравно с този дето прави 1000000 на година и аз дето правя ЕДВА 7-8000лв ГОДИШНО ! Е НЕ Е ЧЕСТО ! ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ !!!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:Защо ? Не трябва ли сам да си преценявам дали искам да се осигурявам или не ? и още нещо -защото има досда хора които мислят като Теб тия отгоре ни ш.бат !!! и ни правят на идиоти1Плащай тогава по 350лв та да те видя -освен ако фирмата не ти е много печеливша и на година изкарваш поне 30-40000 лв чиста печалба или повече (което искрено ти го пожелавам)! а аз как да плащам като за миналия месец имам чиста печалба от 138лв . Не трябва да се мисли така А ТРЯБВА ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ ОТ ТОВА РЕШЕНИЕ ДА СЕ НАДИГНЕМ ДА ИДЕМ И ДА ПОТРОШИМ ПАРЛАМЕНТА И ГЛАВИТЕ НА ...... ДЕТО ВЗИМАТО ТОВА РЕШЕНИЕ! Осъзнайте се бе хора ! Вижте гърците - запалиха Гърция ! а нас ни ш.бат както си искат ДОКОГА!!!!!!!!!!!!!!!???????? И аз искам да си плащам и ще си плащам с най-голямо удоволствие но нека бъде РЕАЛНО а не да палщам наравно с този дето прави 1000000 на година и аз дето правя ЕДВА 7-8000лв ГОДИШНО ! Е НЕ Е ЧЕСТО ! ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ !!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар