Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И във В.Търново протест...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И във В.Търново протест...

Дойде май и нашия ред. "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!" - това е цитат от групата "Велико Търново - градът на дупките" във Фейсбук.Моля, всеки които е недоволен да заповяда. Предполагам ще се съберем много недоволни.

Re: И във В.Търново протест...

coolboby написа:
    Дойде май и нашия ред. "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!" - това е цитат от групата "Велико Търново - градът на дупките" във Фейсбук.Моля, всеки които е недоволен да заповяда. Предполагам ще се съберем много недоволни.
    сигурен ли си , че последно ще е там
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Последно ще бъде на Руските гробища

Коментар

Имайте предвид че във Варна за справяне с протеста бяха използвани полицейски репресии. Записване на номера на колите на протестиращи, правене на актове впоследствие, извикване в районното за обяснения, вкарване на мекерета които ужким да се оперят на кмета, пък после той да им обясни и те да са доволни. Общо взето общината запретна ръкави и доста мафиотски се разправи с проблема. Медиите също някой им размаха пръст, първия ден показаха репортаж, а втория ни дума по телевизиите.Тъй е в Тимград, надявам се при вас да е по-различно.

Коментар

Тъкмо и аз щях да казвам, че трудно се рита против тимаджиите, но пък протестиращите бяхме 200-300 човека, от косурхиляден град.

Коментар

то ще си покаже какво ще стане ..... но се надяваме да се оправят нещата , щото много дупка човече........ вече не ми е кеф да карам темпрата...... то навсякъде дрънка ...... всичко по колата...
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

земните пътища в село са по добри отколкото покраи практикер ,там вече е само за верижни машини
              пунто 1,7тд

Коментар

Ами аз така и не разбрах законен ли е протеста, който се организира на Руските гробища.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ако някой не иска да му оцапат бЕлото якенце и маратонки,хич да не ми идва,то аман от страхливци вече Колкото до законността,как да стане,като оня каиш няма да го разреши? Пука ми колко е законно,АЗ ИСКАМ ДА Е ПРОТИВОЗАКОННО,ЗАщОТО ЕДИНСТВЕНОТО НЕщО,КОЕТО ПРОТИВОЗАКОННО ИЗВЪРШИ ЗАЕДНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ДОНЕСЕ НЯКОЛКО ГОДИНКИ СНОСЕН ЖИВОТ и отскоро пак всичко си почна постарому,защото пак се оставихме да ни тъпчат. Защото поостаряха хората променили живота ни през 97 и вече не им се виси по барикадите....а сегашните млади мислят само за оная си работа,портфейла ,чашата,шишето и дозата си...за белите дънки и лачените обувчици и някак си не ми се връзва подобни "примадони" да свършат онова което нашите бащи и батковци направиха преди 13 години Ние на един най-обикновен мирен протест не можем да се съберем(ще видите каква пародия ще стане и всички дето сега се пънат и членуват в някакви си групи,с това ще си останат) а камо ли да направим наистина крачка,с която да покажем,че не сме роби на малодушите си!
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

"Скъпи съграждани уведомявам Ви, че на 9-ти Март (вторник) от 16:00часа ще се проведе мирен протест в парк "Руски гробища". Целта на протеста е да апелираме срещу нашите "спретнати улици", дупките, окопите и всичко свързано с тях. Надяваме се чрез протеста да изпратим послание към правителството и премиера на републиката, че не искаме да ни забравят и пренебрегват, като данъкоплатци.Като организатор на протеста моля всеки, който има възможност и се интересува от бъдещето на града ни да присъства и да разпространи датата, часа и мястото на събитието.Това което съм споделил на стената е иск, към Кмета на Община В.Търново, за разрешение за протеста, който организираме. Смятаме протеста да бъде проведен законно и по правилата. Не толерираме агресията и насилието , като фактор за решение на проблема, който касае всички ни!Копие от иска за разрешение е изпратен към БТА, което значи, че всички медии, в региона и национален мащаб, ще бъдат информирани за предстоящото събитие и гласът ни ще бъде чут от цяла България. Нека всички видят и чуят.Благодарности на г-н Румен Димитров, общински съветник към Община В.Търново, за активното съдействие и ревностно поддържане на интересите ни."

Коментар

Преди 2 минути дадоха репортаж по бТВ за протеста днес във Велико Търново.Естествено снимаха нашите плакати залепени на задния прозорец, където е и стикера на форума

Коментар

Стикера на форума и аз го видях. :D :D Ама не разбрах какво точно се обеща от общината. Щото след 1-2 седмици и с танка няма да може да се движим там.

Коментар

maranzika написа:
                          Стикера на форума и аз го видях. :D :D Ама не разбрах какво точно се обеща от общината. Щото след 1-2 седмици и с танка няма да може да се движим там.
                          Ами... НИЩО!Нямаше никого от общината. Само една балалайка в костюм, който симулираше действие!

Коментар

След 10 мин. репортаж по НОВА.

Коментар

Ето я и късната емисия по БТВ, за някой пропуснал като мен ... за протеста в Търново: след 15:55 http://www.btv.bg/videos/novini/vide...te__90310.html
                              Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                              Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                              X