Дойде май и нашия ред. "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!" - това е цитат от групата "Велико Търново - градът на дупките" във Фейсбук.Моля, всеки които е недоволен да заповяда. Предполагам ще се съберем много недоволни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И във В.Търново протест...
Collapse
X
-
Re: И във В.Търново протест...
coolboby написа:Дойде май и нашия ред. "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!" - това е цитат от групата "Велико Търново - градът на дупките" във Фейсбук.Моля, всеки които е недоволен да заповяда. Предполагам ще се съберем много недоволни.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
Имайте предвид че във Варна за справяне с протеста бяха използвани полицейски репресии. Записване на номера на колите на протестиращи, правене на актове впоследствие, извикване в районното за обяснения, вкарване на мекерета които ужким да се оперят на кмета, пък после той да им обясни и те да са доволни. Общо взето общината запретна ръкави и доста мафиотски се разправи с проблема. Медиите също някой им размаха пръст, първия ден показаха репортаж, а втория ни дума по телевизиите.Тъй е в Тимград, надявам се при вас да е по-различно.
Коментар
-
Ако някой не иска да му оцапат бЕлото якенце и маратонки,хич да не ми идва,то аман от страхливци вече Колкото до законността,как да стане,като оня каиш няма да го разреши? Пука ми колко е законно,АЗ ИСКАМ ДА Е ПРОТИВОЗАКОННО,ЗАщОТО ЕДИНСТВЕНОТО НЕщО,КОЕТО ПРОТИВОЗАКОННО ИЗВЪРШИ ЗАЕДНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ДОНЕСЕ НЯКОЛКО ГОДИНКИ СНОСЕН ЖИВОТ и отскоро пак всичко си почна постарому,защото пак се оставихме да ни тъпчат. Защото поостаряха хората променили живота ни през 97 и вече не им се виси по барикадите....а сегашните млади мислят само за оная си работа,портфейла ,чашата,шишето и дозата си...за белите дънки и лачените обувчици и някак си не ми се връзва подобни "примадони" да свършат онова което нашите бащи и батковци направиха преди 13 години Ние на един най-обикновен мирен протест не можем да се съберем(ще видите каква пародия ще стане и всички дето сега се пънат и членуват в някакви си групи,с това ще си останат) а камо ли да направим наистина крачка,с която да покажем,че не сме роби на малодушите си!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
"Скъпи съграждани уведомявам Ви, че на 9-ти Март (вторник) от 16:00часа ще се проведе мирен протест в парк "Руски гробища". Целта на протеста е да апелираме срещу нашите "спретнати улици", дупките, окопите и всичко свързано с тях. Надяваме се чрез протеста да изпратим послание към правителството и премиера на републиката, че не искаме да ни забравят и пренебрегват, като данъкоплатци.Като организатор на протеста моля всеки, който има възможност и се интересува от бъдещето на града ни да присъства и да разпространи датата, часа и мястото на събитието.Това което съм споделил на стената е иск, към Кмета на Община В.Търново, за разрешение за протеста, който организираме. Смятаме протеста да бъде проведен законно и по правилата. Не толерираме агресията и насилието , като фактор за решение на проблема, който касае всички ни!Копие от иска за разрешение е изпратен към БТА, което значи, че всички медии, в региона и национален мащаб, ще бъдат информирани за предстоящото събитие и гласът ни ще бъде чут от цяла България. Нека всички видят и чуят.Благодарности на г-н Румен Димитров, общински съветник към Община В.Търново, за активното съдействие и ревностно поддържане на интересите ни."
Коментар
-
Ето я и късната емисия по БТВ, за някой пропуснал като мен ... за протеста в Търново: след 15:55 http://www.btv.bg/videos/novini/vide...te__90310.htmlFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар