Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И във В.Търново протест...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимка
    Прикачени файлове

Коментар

Влизам в темата да кача снимката, и какво да видя, Илко ме изпреварил.По - голяма реклама от това, здраве му кажи.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Та...на протеста един от нашите съфорумци се ядоса, хвана микрофона и насърчи гражданите да излязат на пътя и да блокираме движението. Но естествено малко бяха хората, които бяха готови да направят това. Полицията естествено реагира и някой от "организаторите" почна да плюе по него, че бил подтиквал към насилие и тн. и тн. ...15-тина минути спор и това беше.

Коментар

coolboby написа:
          Прочухме се и ние
          Мда и на Сашо темпрата се прочу,ама каква файда като участвахме в смешна политизирана пародия-не благодаря,ако следващия път решите да затворим пътя-там съм...ако го организират същите "политически чучела" без мен!
          ex.Мареа ТД100

Коментар

fihi написа:
            Влизам в темата да кача снимката, и какво да видя, Илко ме изпреварил.По - голяма реклама от това, здраве му кажи.
            Темпрата е с начална цена 15 000 лв Може и някой музей да я вземе Всички медии се изредиха да я снимат . Като цяло , присъствието на Фиат и Алфа форума беше най-силно
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

да нали , голяма реклама на форума напрайхме кви 15 000 лв бе , ей ся като сложим и летарките и ще станат на 20 000 майтапа настрани , сериозно по темата , както казаха и другите там които бяха , това ще е началото на протестите , следващия път искам да се затвори пътя пред общината!!! ама надали ще стане , щото било противозаконно...ии незнам кво да се направи , да се оправят работите.кмета го боли оная му работа , накради се на пари ... туй ще му е последен мандат и изобщо го боли фара.явно ще ги закърпят както си знаят и догодина пак дупки , протести и т.н.
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Добре де, защо не направите следнотоЗДП:37. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) "Препятствие на пътя" е нарушаване целостта на пътното покритие, както и предмети, вещества или други подобни, които се намират на пътя и създават опасност за движението.Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:..........10. длъжностно лице, което е предупредено и не предприеме незабавно мерки за обезопасяване и отстраняване на препятствие от пътя, застрашаващо движението;Така посочените текстове ви дават право да сигнализирате за всяка дупка явяваща се препятствие. Да речем 10 души по 10 дупки. Ако до 2 дни не направят нещо, например да оградят дупките, подавате жалба в съда, че не са взети мерки. Как съдът тълкува "незабавно" би трябвало да ви каже всеки адвокат. И започвате да съдите. До дупка ( и в двата смисъла - за всяка дупка и до край ).Разбирате ли, че най-много боли когато те цакат с твоите козове - ами цакайте ги със Закона.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                  Така посочените текстове ви дават право да сигнализирате за всяка дупка явяваща се препятствие.
                  Днес видях , че на улицата , която е най-зле , са сложили следния знак

Коментар

Тия дупки от мястото на протеста са егати дупчищата. Междудругото кога кмета на Търново смята да завърши този пътен възел Качица. Според мен там повече от година не се работи. Някой има ли инфо по въпроса?

Коментар

братле нищо не се знае , от година и кусур е така пътя , минават много коли от там и за това се разбива.ние ако знаехме кога ще е готово - нямаше да ходим на протест
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

братле нищо не се знае , от година и кусур е така пътя , минават много коли от там и за това се разбива.ние ако знаехме кога ще е готово - нямаше да ходим на протест
                        Добре, ама правили ли сте запитване в общината кога ще се завърши този пътен възел? Както видях по телевизията, от общината въобще не ви обърнаха внимание. Неможе да се започва проект аконе си усигурил финансиране. А тук случая е такъв.

Коментар

mitakkk написа:
                          Добре, ама правили ли сте запитване в общината кога ще се завърши този пътен възел? Както видях по телевизията, от общината въобще не ви обърнаха внимание. Неможе да се започва проект аконе си усигурил финансиране. А тук случая е такъв.
                          От общината вдигат ръце и викат "няма пари" . Отначало пари имаше , но после някак изчезнаха доста от тях Сега уж чакаме пари от някъде , че да започне отново строежа . Възела беше извинение да ни се вдигнат данъците с 50-100% според киловатите

Коментар

На мен не ми е ясно защо искат пари от Правителството. Дано Бойко, въпреки че не съм му фен, да не им даде и 1 лев. Откъде-накъде? Пътният възел си е изцяло в чертите на града, че сега почват и прословутата улица да я присламчват към него, та, видите ли, няма пари и за нея. Ти, като не можеш две кръгови движения да направиш, къде си тръгнал, бе, брат ми?! Визирам кмета. Така че, според мен, абсолютно вината е в общината и на никой друг и дано не се подлъжат от Министерството да дадат някакви средства, че и те ще потънат в джоба на кмета.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

На мен не ми е ясно защо искат пари от Правителството. Дано Бойко, въпреки че не съм му фен, да не им даде и 1 лев. Откъде-накъде? Пътният възел си е изцяло в чертите на града, че сега почват и прословутата улица да я присламчват към него, та, видите ли, няма пари и за нея. Ти, като не можеш две кръгови движения да направиш, къде си тръгнал, бе, брат ми?! Визирам кмета. Така че, според мен, абсолютно вината е в общината и на никой друг и дано не се подлъжат от Министерството да дадат някакви средства, че и те ще потънат в джоба на кмета.
                              Същата работа я имаше в Багоевград - почнал кмета да сменя канализация и изровил целия град, парите свършват и той почва да моли държавата за помощ!Добре де Шел немогат ли да съдят общината за пропуснати ползи?? Те релно нямат достъп до бензиностанцията си. Еми за това на другите избори си опичайте акъла за кого гласувате. Всеки говори срещу Румен Рашев а той е кмет от 11 години!?!?!?!? Как става тая работа незнам?

Коментар

Ей тей лесно става,на последните избори,освен него само някакви шутьовци се бяха кандидатирали ...За кого да гласуват пенсионерите кажи ми,за Рашев-говорещ мило и сладко или за Митьо Пищова дето се държи като селяк??? Е не става,с такива противници за него ще гласуват!А аз питам друго-каквото питах и тогава като се почваше това...ЗАщО СЕ ЗАПОЧНА КОПАЕНЕ НА ЕДНА ОТ УЛИЦИТЕ С НАЙ-ХУБАВА НАСТИЛКА? КАКВО ИМ БЕШЕ НА ДВАТА СВЕТОФАРА? БИЛО ОБЪРКАНО И ПРЕДРАЗПОЛАГАЛО КЪМ КАТАСТРОФИ-ТИНТИРИ МИНТИРИ...ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ БЕШЕ ,ЗА ДА СЕ ГЛЪТНЕ СОЛИДНАТА СУМА,В МОСЛЕДНИЯ МУ МАНДАТ!!! СЕГА И ПАРИ НЯМА И "ПРОЕКТА" ВИСИ И УЛИЦИТЕ ИМ СЕ ТАКОВА МАМАТА...АМА КВО ОТ ТОВА,ОНЯ СИ СВИРКА ,НИКОЙ НЕ МУ ТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И щЕ ДОТИКА МАНДАТА И щЕ СИ БИЕ ДУЗПАТА!!!А НИЕ С ПРЪСТ ОТЗАД!
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X