Снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И във В.Търново протест...
Collapse
X
-
Влизам в темата да кача снимката, и какво да видя, Илко ме изпреварил.По - голяма реклама от това, здраве му кажи.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Та...на протеста един от нашите съфорумци се ядоса, хвана микрофона и насърчи гражданите да излязат на пътя и да блокираме движението. Но естествено малко бяха хората, които бяха готови да направят това. Полицията естествено реагира и някой от "организаторите" почна да плюе по него, че бил подтиквал към насилие и тн. и тн. ...15-тина минути спор и това беше.
Коментар
-
fihi написа:Влизам в темата да кача снимката, и какво да видя, Илко ме изпреварил.По - голяма реклама от това, здраве му кажи.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
да нали , голяма реклама на форума напрайхме кви 15 000 лв бе , ей ся като сложим и летарките и ще станат на 20 000 майтапа настрани , сериозно по темата , както казаха и другите там които бяха , това ще е началото на протестите , следващия път искам да се затвори пътя пред общината!!! ама надали ще стане , щото било противозаконно...ии незнам кво да се направи , да се оправят работите.кмета го боли оная му работа , накради се на пари ... туй ще му е последен мандат и изобщо го боли фара.явно ще ги закърпят както си знаят и догодина пак дупки , протести и т.н.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Добре де, защо не направите следнотоЗДП:37. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) "Препятствие на пътя" е нарушаване целостта на пътното покритие, както и предмети, вещества или други подобни, които се намират на пътя и създават опасност за движението.Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:..........10. длъжностно лице, което е предупредено и не предприеме незабавно мерки за обезопасяване и отстраняване на препятствие от пътя, застрашаващо движението;Така посочените текстове ви дават право да сигнализирате за всяка дупка явяваща се препятствие. Да речем 10 души по 10 дупки. Ако до 2 дни не направят нещо, например да оградят дупките, подавате жалба в съда, че не са взети мерки. Как съдът тълкува "незабавно" би трябвало да ви каже всеки адвокат. И започвате да съдите. До дупка ( и в двата смисъла - за всяка дупка и до край ).Разбирате ли, че най-много боли когато те цакат с твоите козове - ами цакайте ги със Закона.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
братле нищо не се знае , от година и кусур е така пътя , минават много коли от там и за това се разбива.ние ако знаехме кога ще е готово - нямаше да ходим на протест
Коментар
-
mitakkk написа:братле нищо не се знае , от година и кусур е така пътя , минават много коли от там и за това се разбива.ние ако знаехме кога ще е готово - нямаше да ходим на протестFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
На мен не ми е ясно защо искат пари от Правителството. Дано Бойко, въпреки че не съм му фен, да не им даде и 1 лев. Откъде-накъде? Пътният възел си е изцяло в чертите на града, че сега почват и прословутата улица да я присламчват към него, та, видите ли, няма пари и за нея. Ти, като не можеш две кръгови движения да направиш, къде си тръгнал, бе, брат ми?! Визирам кмета. Така че, според мен, абсолютно вината е в общината и на никой друг и дано не се подлъжат от Министерството да дадат някакви средства, че и те ще потънат в джоба на кмета.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
На мен не ми е ясно защо искат пари от Правителството. Дано Бойко, въпреки че не съм му фен, да не им даде и 1 лев. Откъде-накъде? Пътният възел си е изцяло в чертите на града, че сега почват и прословутата улица да я присламчват към него, та, видите ли, няма пари и за нея. Ти, като не можеш две кръгови движения да направиш, къде си тръгнал, бе, брат ми?! Визирам кмета. Така че, според мен, абсолютно вината е в общината и на никой друг и дано не се подлъжат от Министерството да дадат някакви средства, че и те ще потънат в джоба на кмета.
Коментар
-
Ей тей лесно става,на последните избори,освен него само някакви шутьовци се бяха кандидатирали ...За кого да гласуват пенсионерите кажи ми,за Рашев-говорещ мило и сладко или за Митьо Пищова дето се държи като селяк??? Е не става,с такива противници за него ще гласуват!А аз питам друго-каквото питах и тогава като се почваше това...ЗАщО СЕ ЗАПОЧНА КОПАЕНЕ НА ЕДНА ОТ УЛИЦИТЕ С НАЙ-ХУБАВА НАСТИЛКА? КАКВО ИМ БЕШЕ НА ДВАТА СВЕТОФАРА? БИЛО ОБЪРКАНО И ПРЕДРАЗПОЛАГАЛО КЪМ КАТАСТРОФИ-ТИНТИРИ МИНТИРИ...ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ БЕШЕ ,ЗА ДА СЕ ГЛЪТНЕ СОЛИДНАТА СУМА,В МОСЛЕДНИЯ МУ МАНДАТ!!! СЕГА И ПАРИ НЯМА И "ПРОЕКТА" ВИСИ И УЛИЦИТЕ ИМ СЕ ТАКОВА МАМАТА...АМА КВО ОТ ТОВА,ОНЯ СИ СВИРКА ,НИКОЙ НЕ МУ ТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И щЕ ДОТИКА МАНДАТА И щЕ СИ БИЕ ДУЗПАТА!!!А НИЕ С ПРЪСТ ОТЗАД!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар