Ядосваме се на начина по който някои хора правят бизнес и пари. Защото по никакъв начин не си мисля че в тези отбори се наливат пари с цел развитие на футбола. Всичко е бизнес, договорки, уреждане на мачове и тн. А ние скачаме, дразниме се а някои даже леят сълзи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За загубата на Левски
Collapse
X
-
Я се стегни бе брат ми Ти какво очакваш?Все едно вие левскарите не умряхте от кеф като ни би Ливърпул с 3:1 или като паднахме от Славия. Са ми се правите на големи българи Смешно е Ти чувал ли си фен на Селтик да вика за Рейнджърс или фен на Реал да се кефи че Барса са продължили Аз лично не се радвам, че Левски е паднал от Шалке, защото този отбор не ме вълнува изобщо. Ще се радвам в неделя
Коментар
-
враждата във футбола е има нявсякъде !! Лично съм бил свидетел и съм гледал мач Рома-Лацио ,Партизан-Цървена звезда .там си е война .Последният мач също счупиха рейса на Реал !!Дори и на мачовете на националните отбори има вражди !!! Българина още си брои стотинките искате да мисли като Европеец ,дето сме повече европейци от европейците ,не на футбол раабира се !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар