Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За загубата на Левски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ядосваме се на начина по който някои хора правят бизнес и пари. Защото по никакъв начин не си мисля че в тези отбори се наливат пари с цел развитие на футбола. Всичко е бизнес, договорки, уреждане на мачове и тн. А ние скачаме, дразниме се а някои даже леят сълзи
    The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Я се стегни бе брат ми Ти какво очакваш?Все едно вие левскарите не умряхте от кеф като ни би Ливърпул с 3:1 или като паднахме от Славия. Са ми се правите на големи българи Смешно е Ти чувал ли си фен на Селтик да вика за Рейнджърс или фен на Реал да се кефи че Барса са продължили Аз лично не се радвам, че Левски е паднал от Шалке, защото този отбор не ме вълнува изобщо. Ще се радвам в неделя
      колега, тази аналогия е просто неточна.не можеш да сравняваш клубове като реал,барса,рейнджърс с клубове като левски и цска.за нас един мач повече в европа е успех.за отбори като споменатите по-горе това е едва ли не ежедневие.те са доказали и като клубове и като нация.а ние?когато достигнем тяхното ниво на успехи в европейския футбол, тогава може да говорим за тази вражда между клубовете.нека си я има вутре в България, тя е енещо нормално, но когато сме навън нека не се излагаме по този долнопробен начин.тук идва ред на репликата-Българска му работа.аз като нагласа съм привърженик на левски.но поради цялата пумия в родния футбол, почти не следя.и когато чуя че български отбор е постигнал какъвто и да е успех в европа се радвам.та макар и локо горнонанадолнище.хайде останете си със здраве...

Коментар

враждата във футбола е има нявсякъде !! Лично съм бил свидетел и съм гледал мач Рома-Лацио ,Партизан-Цървена звезда .там си е война .Последният мач също счупиха рейса на Реал !!Дори и на мачовете на националните отбори има вражди !!! Българина още си брои стотинките искате да мисли като Европеец ,дето сме повече европейци от европейците ,не на футбол раабира се !
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
        X