Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За загубата на Левски

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За загубата на Левски

Kолеги ЦСК-исти,много ми е неприятно като Ви чета пост-овете.Ама много ми е неприятно!!! Недоумявам как може едни БЪЛГАРИ да се РАДВАТ,че други БЪЛГАРИ (и то не без чужда намеса) са претъпяли неуспех?! Ако Вашите идоли са толкова добри-нека да победят във следващия мач м/у Левски и ЦСКА.Но аз от все сърце Ви пожелавам:Не със 7:2,със 17:0 да паднете!!!!!

Случва се и евробойците да загубят някой мач... то никой не е и очаквал като се падне отбор от калибъра от който се падаха на ЦСКА отбора на Левски да запише нещо повече.. та нали всички отбори играят в едно първенство!Още една седмица емоции и след това пак по фиатките
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Re: За загубата на Левски

spas4o написа:
      Kолеги ЦСК-исти,много ми е неприятно като Ви чета пост-овете.Ама много ми е неприятно!!! Недоумявам как може едни БЪЛГАРИ да се РАДВАТ,че други БЪЛГАРИ (и то не без чужда намеса) са претъпяли неуспех?! Ако Вашите идоли са толкова добри-нека да победят във следващия мач м/у Левски и ЦСКА.Но аз от все сърце Ви пожелавам:Не със 7:2,със 17:0 да паднете!!!!!
      Я се стегни бе брат миТи какво очакваш?Все едно вие левскарите не умряхте от кеф като ни би Ливърпул с 3:1 или като паднахме от Славия. Са ми се правите на големи българиСмешно е Ти чувал ли си фен на Селтик да вика за Рейнджърс или фен на Реал да се кефи че Барса са продължилиАз лично не се радвам, че Левски е паднал от Шалке, защото този отбор не ме вълнува изобщо. Ще се радвам в неделя
      FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

ivo_red написа:
        spas4o написа:
        Я се стегни бе брат миТи какво очакваш?Все едно вие левскарите не умряхте от кеф като ни би Ливърпул с 3:1 или като паднахме от Славия. Са ми се правите на големи българиСмешно е Ти чувал ли си фен на Селтик да вика за Рейнджърс или фен на Реал да се кефи че Барса са продължилиАз лично не се радвам, че Левски е паднал от Шалке, защото този отбор не ме вълнува изобщо. Ще се радвам в неделя
        Пич,аз едно време бях от Славия и когато Великия Манол Манолов(Симулията)стана трениор на тоя отбор-загубих интерес към играта.Просто тогава ЦСК-истите пре****а моя отбор.Ако искаш подробности ще ти ги пиша на "лични" Но не мога да проумея откъде се ражда тази злоба във Вас. Може би от това,че ЦСКА няма корен в Софиянци като цяло.Защото когато столичното дерби е било Левски-Славия,създателите на ЦСКА са били еротичен блясък в погледа на бащите им.

Коментар

spas4o написа:
          ivo_red написа:
          spas4o написа:
          Пич,аз едно време бях от Славия и когато Великия Манол Манолов(Симулията)стана трениор на тоя отбор-загубих интерес към играта.Просто тогава ЦСК-истите пре****а моя отбор.Ако искаш подробности ще ти ги пиша на "лични" Но не мога да проумея откъде се ражда тази злоба във Вас. Може би от това,че ЦСКА няма корен в Софиянци като цяло.Защото когато столичното дерби е било Левски-Славия,създателите на ЦСКА са били еротичен блясък в погледа на бащите им.
          Не ми обяснявай за далечната 1915-та година. Не знам защо ми слагаш думи в устата Аз ти казах, че мен лично Левски не ме интересува и аз не съм казал нищо злобно , Макар, че заслужавате, защото голяма част от левскарите нарочно провокират червените фенове и ти отлично го знаеш това. Плюс това цесекарите в никакъв случай не са по-злобни от левскарите гарантирам ти го!И едните и другите си имат трески за дялане. А това кой е софианец и кой не е направо нелепо и изобщо няма смисъл да се коментира, защото ме набушва смях Вие сините фенчета имате кофти навика да се налагате на всички и да им обяснявате, как трябва да викат за Левски. Еми сори, ама няма да стане. Аз мога сам да реша кой отбор искам да подкрепям и изобщо не ми дреме ти защо си от Левски, а си оставил Славия или каквото там си направил, защото това си е твое решение. Проумей, че не можеш да искаш да тъгувам, че Шалке ви пребиха. Няма и да се радвам, защото не съм немец. Както вече казах ще се радвам на националния в неделя
          FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

ivo_red: В неделя ще им връчим и 3-тата купа, да не говорим, че с купата на УЕФА Левски получават автоматично като бонус и Суперкупата на Европа! Да им е честита
            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Оставям Ви да си злобеете на воля.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Днес вече прочетох поне 20 теми и статии по въпроса и ми става още по тъпо, отколкото от самата загуба.Явно разни фенове, запалянковци или псевдо такива нямат никаква преценка за нещата. Лошото е, че това не се отнася само за футбола, аза всичко в милата ни родина. На нас винаги някой друг ни е виновен. В случая съдията. Никой не си прави простата сметка, че нашият "евробоец" играе в първенство, където мачовете са само по един на седмица, но за сметка на това в някои седмици се почива и същите тези мачове са предварително уредени. Реално погледнато, Левски има два истински мача през годината - тези срещу ЦСКА. Всичко друго е деветдестминутна разходка по тревата, за която се взимат премии и заплати. За сравнение, в Англия мачове се играят на първи януари. По това време нашите "лъвове" имат главоболие от тук да Пазарджик и са качили достатъчно килца, за да бъдат бракувани вместо коледните свинчета.Може и да не е бил справедлив червеният картон на френската "звезда", за което силно се съмнявам, защото гледах мача и ясно видях, че той си го просеше, може и да нямаше засада в прословутото положение, макар че ако два-три метра не са засада, то правилата на нашия футбол са различни от този на английския, примерно. Тъжната истина е, че след петнадесетата минута на мача нашите любимци нямаха сили да си помръднат телесата. Крайно време е някой в тая държава да загърби пристрастията и да погледне реално на нещата.Да, постигнахме невероятни успехи в европейските турнири. Не само Левски, а всички наши участници. Но приказката, сънят или както там го наричат, рано или късно свършва. Късметът на всеки някога се изчерпва.И дакато в България футболното първенство се администрира от престъпници, докато футболистите ни се интересуват повече от лъскавите си лимузини, отколкото от работата си, докато мачовете се решават не на терена, а на маса, такива явления ще бъдат самотни лястовички (дето пролет не правели, според народната поговорка).Няма за какво да съжаляваме, няма за какво да се пеним по форуми и вестници. Трябва просто да приемем истината, а от нея боли, но тя затова е истина.Защо всички статии по въпроса днес, започват с думите "английският педераст". Ами ако не беше англичанин, а швейцарец примерно? И всички съдии ли са хомосексуалисти? Сигурно е част от длъжностната им характеристика?!? Хайде, няма нужда! Никой не ни е виновен, освен ние самите!Нека поздравим българските отбори, на само Левски, а и ЦСКА, и Литекс, и да им пожелаем догодина да има нова приказка, ако е възможно, с повече от един участник!!!
                Shit happens, sometimes...
                Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Колега ivjordan прочел си ми мислите, но просто не ми се пишеше...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Колега ivjordan прочел си ми мислите, но просто не ми се пишеше...
                    Респект към колегата ivjordan! на това му викам "трезв поглед". Баш в десетката удари с този пост.Ама ако има форум на футболния съюз им метни мнението си там, че както са си "повервали" скоро няма да има мачове в които 90те минути да са като първите няколко на сношния мач.
                    lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
                    ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
                    Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Честитя на всички Левскари добрата игра. Наистина в Европа показват класа, несъпоставима с нивото на БГ първенство.ЦСКАар съм принципно и НЕ се радвам на това, че Левски стигнаха толкова напред. Това естествено не означава, че съм викал за Шалке Не съм турчин, германец или пък болен запалянко. Просто не смятам, че е нормално феновете да се радват, когато противниковия отбор набира толкова сериозна инерция и играе по-добре от любимците. В Левски се наляха сериозни пари, феновете живнаха и изобщо само за Левски се говори ... "Най-големия мач от 15 години?!" ... ми дразня се, сори.Искам и да добавя един коментар, защото днес направо ме заливат отвсякъде с едно и също.Надявам се ако сте фенове на Левски поне да прочетете долното преди да ме отсвирите Червеният картон на Бардон: за първия жълт мисля няма второ мнение - картон МОЖЕ да се даде за това в следващата атака същия футболист направи много грубо влизане, едва не контузи съперник. Съдията го предупреди да внимава. малко по-късно Бардон влезе с бутоните напред... Еми нямаше контакт, но жълт картон се дава и за опасно влизане. Особено след като са те пожалили в предната ситуация и когато си предупреден. Съдията не е виновен за загубата на Левски. Той свири съвсем нормално!Имаше доста спорни засади, при които отсъжданията бяха КОРЕКТНИ. Това е доста сериозно постижение, трябва да признаем.Единствено за спестения картон на немеца (швед?) може да се обвини, но на такъв ранен етап понякога е по-добре за мача да се спести изгонване (същото пожалване имаше и към Бардон, спомнете си!).Виновни за загубата са самите футболисти, а и треньора - защото бяха пренавити. С това обяснявам и проявата на Седрик, и пропуска на Домовчийски. (Копи нямаше шанс, въпреки че направи всичко правилно.)И още - последно - Шалке бяха дошли за хикс. Те дори не се напъваха след 1:1.
                      Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Е и аз това имах в предвид в постовете си до сега и е странно, че левскарите го приемат като злобеене. Всичко опира до това колко на високо си литнал, а когато си горе, падането е болезнено!Теорията на левскарите е че са постигнали този сезон нещо невероятно и сегашните им мачове (противници) са безпрецедентни през последните 15 години, което няма как да не подразни малко ЦСКА-рите имайки в предвид, че ЦСКА в последните 15 години игра с Ювентус, Милан, Ливърпул а и с други "смешни" отборчета като Байер, Парма, Хамбургер и т.н.И какво се получи? Левски игра с един противник като Шалке (4-ти) и загуби съвсем резонно и логично, като в това няма нищо чудно и смешно. Странно е обаче защо когато ЦСКА игра с Хамбургер (2-ри) се изкара, че мача е някакъв смешен, че ЦСКА ще загуби на 100%, а ако случайно победи то Хамбургер щели да са отписали мача или да са дошли с резервите? И тогава се случи логичното: ЦСКА отпадна от групите, а Левски извади късмет, както и Литекс. Нито Левски нито Литекс бяха по-силни от ЦСКА (говорим за миналия полусезон, когато в отбора бяха Забавник и Гай).. но така е във футбола. Но вместо "нормално" поведение от страна на левскарите се получи така, че все едно идиотите от ЦСКА виждате ли ги как е могло да паднат от Ливърпул или пък от Хамбургер.Това което ни е "смешно", не е че Левски е загубил а за това, че левскарите продължават да си мислят, че са с класи на другите отбори в БГ, че са страшен тим който е заслужавал да спечели УЕФА, а изобщо не обърнаха внимание, че един отбор като Черно море ги удави преди няколко кръга.... но не и сега пак някой ще напише как съдята бил виновен, как само супер малшанса ги е лишил сините от заслужена купа... погледнете се от страни колеги за да видите колко е смешно, точно толкова колкото щяха да са претенциите на ЦСКА за спечелване на ШЛ ако бяха отстранили Ливърпул.
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Малко встрани по същата тема...Слушах току що СтивиО, който каза, че съдиите са причината да се стопи разликата ...Ако ЦСКА бяха направили на Локото 1:3, 1:4 ... до 90-тата минута (съвсем нормално очакване, когато отбор с претенциите за шампионска титла играе 70 минути с човек повече срещу обезкървен и финансово разбит противник), тогава щеше да има право Стиви да коментира съдията.Като едва едва се докопваш до равенство срещу опашкари у дома, тогава проблема си е изцяло в теб.Ама е по-лесно да се оправдаваш със съдиите. И понеже болшинството фенове в БГ са лумпени, които много обичат да мразят, затова продължават тия плитки интриги.Вместо да си поемем вината, дай да насочим гнева на другата посока.П.С. Помните ли, като бяха захапали Стойчо преди 2 лета, как каза нещо за "Говеждия стадион" ... и стана любимец на феновете моментално! Стиви опитва същата тактика - оставете ни нас в ръководството, ние сме точни, борим се с корумпираните и некомпетентни съдии.Каква е връзката? Еми не е много - просто исках да си изкажа огорчението от тази грозна практика на треньори и ръководство да си мият ръцете със съдии, терени, атмосферни условия, инфраструктура, биомагнити полета, електропроводимост, цената на петрола на международния пазар, геополитическото и икономическо развитие на Уганда, средната концентрация на ...
                          Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

ДА БЕ А КОГАТО НИЕ ИГРАХМЕ С ЛИВЪРПУЛ НА ВРЪХ 3-ТИ МАРТ КОИ ОТ ВАС ЧОРБАРИ ВИКАХА ПРОТИВА ЛЕВСКИ. (БЯХТЕ 2000 И ТО НА ВРЪХ ТРЕТИ МАРТ) СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ СИ ПРИЗНАВАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИКНА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ НЕДУРАЗОМЕНИЯ!!!НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВСЕ ПАК, ЧЕ ТОВА Е ФОРУМ НА ФИАТ А НЕ ФУТБОЛЕН!!!
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

oduh написа:
                              Малко встрани по същата тема...Слушах току що СтивиО, който каза, че съдиите са причината да се стопи разликата ...
                              Да и на мен са ми противни подобни изказвания! Съдиите може и да грешат, но е смешно оправданието за съдята, когато имаш претенции да си с класи над противника!Вярно отмениха ни редовен гол срещу Локо Пд, но и 1:1 да беше кой знае каква разлика няма.. виж, ако бием в неделя и в последствие по някаква причина не ни стигне 1 точка например за шампионската титла.. тогава да.. ще е тъпо.Както и да е... тема май се изчерпа за ЦСКА и Левски
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
                              X