Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хер Флик: От 1-ви март излизаме от кризата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хер Флик: От 1-ви март излизаме от кризата!

А според мен от 2-ри март пак влизаме...

... време е някой да изхвърли ...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Човекът си промени прогнозата. Сега чакаме краят на годината... :D А пък и е ставало въпрос за май, а не март не че има много значение де... [color=darkred:e22257f45c]След като през ноември обеща да изпълзим от кризата през май 2010-а, финансист №1 удължи срока й до края на т.г., а може и до началото на 2011 г."Излизането на страната от кризата ще се случи в три етапа. Първият е икономиката да излезе от кризата и това ще стане в следващите два-три месеца. След това е ред на хазната и данъците, като приходите там ще се увеличат след четири-шест месеца. Последно ще се реши проблемът с безработицата, като очаквам процентът на безработните да спре да се увеличава от шест до девет месеца
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не се учудвам!Тези министри за 1 ден за 1 въпрос могат да дадат 10 различни мнения!

Коментар

Humppa написа:
          Не се учудвам!Тези министри за 1 ден за 1 въпрос могат да дадат 10 различни мнения!
          Е да... но и 10-те мнения ще са верни и ще са в топ 10 на световните мнения .

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Humppa написа:
            Е да... но и 10-те мнения ще са верни и ще са в топ 10 на световните мнения .
            И в топ 100 на най-цитираните мнения Абе, кой се осмели да нарече най-добрият финансист в България с пежоративното "Хер Флик"! И забелязвам, че един колега, чийто неспокоен дух витае из раздел "Дизелови двигатели" все още не се е намесил да го защити Потресен съм.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Станишев е виновен! :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

От дъното започваме да отлепяме още от март. Първи март го очаквам от пет-шест месеца с голямо упование и много се радвам, че стигнахме дотук, каза Дянков.
                Това е казал днес, така че не се е отмятал. Може пък и да излизаме, вие що мислите, че знаете по-добре? Аз поне, слава богу, криза не съм видял Като излезнат данни за март, април, май ще се разбере.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Поздравления колега steven! До сега не бях чувал някой да казва, че криза не е виждал! Особено пък с ФИАТ... Да не би да имаш някой Кайен дълбоко в гаража?Владим, Станишев е винове за всичко! :DГанчо, не знам кой му го лепна на Дянков този псевдоним, но му ходи!

Коментар

Humppa написа:
                    Ганчо, не знам кой му го лепна на Дянков този псевдоним, но му ходи!
                    Аз със сигурност бях един от пропагандаторите на този псевдоним във форума, но наистина не знам кой му го е лепнал по принцип. Вероятно приликата е поразителна и затова.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Хер Флик е малоумник според неговите собствени думи.Само преди няколко месеца казваше, че идеята за 1.5% бюджетен дефицит е малоумна...Сега ще правят 1.8% такъв...

Коментар

gantcho написа:
                        Humppa написа:
                        Ганчо, не знам кой му го лепна на Дянков този псевдоним, но му ходи!
                        Аз със сигурност бях един от пропагандаторите на този псевдоним във форума, но наистина не знам кой му го е лепнал по принцип. Вероятно приликата е поразителна и затова.
                        Мисля, че колегата Malone пръв забеляза приликата и даже пусна едни монтажчета и с колегата gantcho подеха тази благородна инициатива :D
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ганчо пръв я забеляза, а аз с невероятния си и изтънчен художнически талант, доведох идеята му до перфекционизъм.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

а дано успеем да се измъкнем че ми писна с тези оправдания "криза е" "криза е"че той живота ми мина а все сме си в криза
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

То дори да си иде световната криза, нашата си, българска криза ще остане. Тя изглежда е за постоянно тук :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X