Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмущение от полицията...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възмущение от полицията...

Колеги,възмутен съм от местната полиция.Живея до училище и всеки работен ден има по двама кибика - полицаи, които всяват респект пред шофьорите и осигуряват безопасното пресичане на децата. До тук всичко е прекрасно. Пешеходната пътека се намира на Т-образно кръстовище ,на което има видимо откраднат (изчезнал) знак.Стои само кола,а знака го няма и според мен този знак би трябвало да е път с предимство. Днес отивам до единият полицай и му сигнализирам ,че знакът липсва,а той ме гледа като извънземно с поглед "какво ме занимаваш,я се разкарай".Пита ме какво да направел....Казах му да сигнализира в пътна полиция и вместо да ми благодари или да каже,че ще го направи ми вика:"Защо не сигнализираш ти?"Е аз нали го правя,като му обръщам внимание....Кажете ми как мога да имам респект към органите на реда,след като подобни екземпляри са част от тази система? Не искам да засягам никого, но именно подобни служители ме карат да не се отнасям с респект към полицайте.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Re: Възмущение от полицията...

dudulia написа:
    Колеги,възмутен съм от месната полиция.
    А безмесната как е?Нарушена т.1.8 от правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

такова животно Полиция в скапаната ни държава няма !!!!!!!!
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Преди отново да оплюете родната полиция, да вметна че въобще не и е работа да поставя и демонтира знаци. Ако сте забелязали нещо нередно в това отношение - сигнализирайте съответната община, респективно "Пътна сигнализация". Поне в Ямбол тя е подчинена на Община Ямбол. Предполагам, че е така и във всеки друг град. Все едно е да се обадите на ДАИ-джиите да вземат отношение за липсващ знак...
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Което не означава, че органа на държавната власт трябва да има подобно отношение. Като не му е работа - трябва да насочи човека където трябва и да се държи по съответният начин, непетнящ името на институцията. Опааа... ама ние живеем в БГ...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...

Говоря хипотетично: Ако ида нощес и открадна, примерно знака за ограничение на скоростта 40 на изхода на Луковит в посока София, органът на реда като се заложи сутринта в 6.00 и види, че някой му е откраднал касичката, подозирам, че много бързо ще сезира всички отговорни фактори и съответният знак веднага ще бъде монтиран отново. Та, мисля си - има два вида знаци - касички и всякакви други, без които може...
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              Говоря хипотетично: Ако ида нощес и открадна, примерно знака за ограничение на скоростта 40 на изхода на Луковит в посока София, органът на реда като се заложи сутринта в 6.00 и види, че някой му е откраднал касичката, подозирам, че много бързо ще сезира всички отговорни фактори и съответният знак веднага ще бъде монтиран отново. Та, мисля си - има два вида знаци - касички и всякакви други, без които може...
              И аз мисля, че не е редно да реагира така все пак те са "СЛУЖИТЕЛИ НА РЕДА". Преди няколко години ходих до САЩ, след като излязах от летището се почувствах като в небрано лозе докат се оглеждах и се чудех на къде да тръгне, един полицай от отстещния тротоар ми каза: Сър желаете ли да пресечете . Няколко секунди не можах да асимилирам какво точно ме пита!!! Представяте ли си, полицай ме пита дали желая да пресека?! След това казах да и той спря движението докато не пресякох!!! Накря дойде при мен и ме попита дали може да ми помогне с нещо!!!Работата на повечето държавни служители е да ПОМАГАТ на населението, а не да си мислят че като са на съответната позиция са хванали Господ за шлифера (в това число влизата не само полиция и пожарна а и НОИ, НАП, Общини и т.н.)Писна ми от мустакати лелки и стари моми в тези институции които не си вършат работата!!!
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Почти аналогична случка. Преди време пътувам от Перник за София в ранния следобяд. Неделя ще да е било, защото движението беше реорганизирано с подвижни знаци, така че в посока София да са 2 ленти а в обратна - една. Единият от знаците беше паднал и аз спрях на караулката на Владая да кажа на полицаите. Този, на когото казах ме посрещна с "е, ти що не го дигнА?" Докато се чудех дали да се обяснявам или направо да си тръгна, излезе другият и го дръпна с думите "Хайде да ходим да го вдигнем.", като и не пропусна да ми благодари. Та -- има ги всякакви.
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Re: Възмущение от полицията...

Lane Staley написа:
                  dudulia написа:
                  Колеги,възмутен съм от месната полиция.
                  А безмесната как е?Нарушена т.1.8 от правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
                  Е то може, то бива, ама чак пък толкоз...
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

По тая тема и аз имам от днес... Днеска бях участник в поредното недомислие с участието на чичко полицай или просто катаджия... Незнам кой ги избира, по природа ли са толкова заядливи и недружелюбни, или ги пречупват в академията и умишлено ги увреждат, за да създават повече неудобства, отколкото да ги решават. А когато това се върши заедно с друга институция, работата става страшна. Конкретно ситуацията днес се развива на кръстовището на Пикадили-Чаталджа за не повече от минутка. Решили от ВиК да ремонтират явно нещо голямо по бул. ,,Ген. Колев

Коментар

Те вместо знак са сложили тая кука да маха с палката, но го е домързяло и е решил, че да седи там е достатъчно. За това те мрази, щото си му развалил рахата.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

После някой да ми разправя, че те не били всички такива. Е да де, не повече от 95%.
                        Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
                        X