Колеги,възмутен съм от местната полиция.Живея до училище и всеки работен ден има по двама кибика - полицаи, които всяват респект пред шофьорите и осигуряват безопасното пресичане на децата. До тук всичко е прекрасно. Пешеходната пътека се намира на Т-образно кръстовище ,на което има видимо откраднат (изчезнал) знак.Стои само кола,а знака го няма и според мен този знак би трябвало да е път с предимство. Днес отивам до единият полицай и му сигнализирам ,че знакът липсва,а той ме гледа като извънземно с поглед "какво ме занимаваш,я се разкарай".Пита ме какво да направел....Казах му да сигнализира в пътна полиция и вместо да ми благодари или да каже,че ще го направи ми вика:"Защо не сигнализираш ти?"Е аз нали го правя,като му обръщам внимание....Кажете ми как мога да имам респект към органите на реда,след като подобни екземпляри са част от тази система? Не искам да засягам никого, но именно подобни служители ме карат да не се отнасям с респект към полицайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмущение от полицията...
Collapse
X
-
Преди отново да оплюете родната полиция, да вметна че въобще не и е работа да поставя и демонтира знаци. Ако сте забелязали нещо нередно в това отношение - сигнализирайте съответната община, респективно "Пътна сигнализация". Поне в Ямбол тя е подчинена на Община Ямбол. Предполагам, че е така и във всеки друг град. Все едно е да се обадите на ДАИ-джиите да вземат отношение за липсващ знак...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Което не означава, че органа на държавната власт трябва да има подобно отношение. Като не му е работа - трябва да насочи човека където трябва и да се държи по съответният начин, непетнящ името на институцията. Опааа... ама ние живеем в БГ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...
Говоря хипотетично: Ако ида нощес и открадна, примерно знака за ограничение на скоростта 40 на изхода на Луковит в посока София, органът на реда като се заложи сутринта в 6.00 и види, че някой му е откраднал касичката, подозирам, че много бързо ще сезира всички отговорни фактори и съответният знак веднага ще бъде монтиран отново. Та, мисля си - има два вида знаци - касички и всякакви други, без които може...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Говоря хипотетично: Ако ида нощес и открадна, примерно знака за ограничение на скоростта 40 на изхода на Луковит в посока София, органът на реда като се заложи сутринта в 6.00 и види, че някой му е откраднал касичката, подозирам, че много бързо ще сезира всички отговорни фактори и съответният знак веднага ще бъде монтиран отново. Та, мисля си - има два вида знаци - касички и всякакви други, без които може...FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Почти аналогична случка. Преди време пътувам от Перник за София в ранния следобяд. Неделя ще да е било, защото движението беше реорганизирано с подвижни знаци, така че в посока София да са 2 ленти а в обратна - една. Единият от знаците беше паднал и аз спрях на караулката на Владая да кажа на полицаите. Този, на когото казах ме посрещна с "е, ти що не го дигнА?" Докато се чудех дали да се обяснявам или направо да си тръгна, излезе другият и го дръпна с думите "Хайде да ходим да го вдигнем.", като и не пропусна да ми благодари. Та -- има ги всякакви.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: Възмущение от полицията...
Lane Staley написа:dudulia написа:Колеги,възмутен съм от месната полиция.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
bubachko
По тая тема и аз имам от днес... Днеска бях участник в поредното недомислие с участието на чичко полицай или просто катаджия... Незнам кой ги избира, по природа ли са толкова заядливи и недружелюбни, или ги пречупват в академията и умишлено ги увреждат, за да създават повече неудобства, отколкото да ги решават. А когато това се върши заедно с друга институция, работата става страшна. Конкретно ситуацията днес се развива на кръстовището на Пикадили-Чаталджа за не повече от минутка. Решили от ВиК да ремонтират явно нещо голямо по бул. ,,Ген. Колев
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар