Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паркиране в тревна площ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ...Знам че е незаконно, ама е незаконно и да се спира в градинките
    Моите уважения, но ако живееш в София вероятността да спазваш този закон клони към нула Както казах, не оспорвам, че съм нарушил закона.Тъй като колата е на лизинг, ме посъветваха въобще да не ходя. Все пак може би утре ще отида, ако успея да вместя в графика им(от 8.30 до 10 и от 15.30 до 16.30)... По това време съм на лекции/упражнения. Интересно ми е, човек който е на фиксирано работно време какво трябва да направи? Да си вземе отпуска?Като цяло до колкото разбрах, ако отида ще ми напишат фиш(или нещо такова, но не акт) като сумата ще бъде между 20 и 50лв. Вече ако не се появя след тези три дни ще се прехвърли на акт. Който ще изпратят на адреса на лизинга, а той ще го препрати на нашата фирма. Честно казано се изкушавам въобще да не ходя, но съм свикнал да съм изряден...

Коментар

и мен ме интересува темата, понеже точно такъв констативен протокол ми бяха съставили пролетта. аз тогава така и не отидох до общината и не си платих глобата. от тук нататък въобще нямам идея какво следва, а до сега повече от половин година никой не ме е потърсил. дали обаче като дойде момента да си плащам данъците няма да излезе тази глоба?
      Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

И на мен въпроса ми е. Като няма паркоместа около блока в които живея и постоянно я паркирам "на зелена площ"значи аз нетрябва да имам автомобил?Или трябва да отида и да плащам за паркинг кадето е на 50 мин. пеша от нас.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Конституцията не гарантира правото на автомобил така че... смени квартала?
          vital написа:
          ... Все пак може би утре ще отида, ако успея да вместя в графика им(от 8.30 до 10 и от 15.30 до 16.30)... По това време съм на лекции/упражнения....
          Е чак пък всеки ден от седмицата да си на лекции/упражнения от 8:30 до 16:30... стига бе... т’ва в кой ВУЗ е?

Коментар

Чл.65. /1*/За спиране, престой, паркиране и/или преминаване на ППС през паркове, градини и зелени площи на извършителите се налагат глоби в размер 500 /петстотин/ лева.*/обявена за нищожна с Решение № 76 от 12.06.2007 година на СГС, Адм.отд. III-ж състав, влязло в сила на 15.08.2007 година/.
            Е добре де в цитираната наредба пише, че ал.1 на чл.65 е обявена за нищожна. Как тогава въз основа на нея се налагат глоби?А може ли да се състави акт за административно нарушение въз основа на докладна записка? Нетрябва ли да се предостви докладната записка на нарушителя да се запознае с нея? Защото обикновено този който съставя акта, не е присъствал на местонарушението и въобще не е запознат със ситуацията , а изготвя акта дори цитира и членове които са нарушени.

Коментар

ExGANDI написа:
              Е чак пък всеки ден от седмицата да си на лекции/упражнения от 8:30 до 16:30... стига бе... т’ва в кой ВУЗ е?
              Шок, не шок, в ТУ съм имал упражнения и лекции от 7:15 до 19:00 без почивка. Не всеки ден де, ама се е случвало веднъж седмично.

Коментар

ExGANDI написа:
                Не виждам смисъл да те уведомявам за програмата ми, но за да не мислиш, че се правя на зает, ще ти кажа, че съм в МУ София, три дни от седмицата съм 7.30 до 18.45, с "дупка" между 13 и 15.30 По темата: Тъй като днес по изключение съм от 10ч успях да стигна до общината към 9:15ч.С една дума: не свърших нищо и си тръгнах бесен. Няма да споменавам подробности. Ако има развитие ще пиша какво е станало.

Коментар

Е кажи де

Коментар

^Ако са въоражени с паяци ти я отнасят като домат куцо пиле и после ще обясняваш защо колата няма номера и прочиеЕдин съвет... ако имате познати инвалиди извадете си инвалидни пропуски .Просто в съюза за ивалидите инвалида обявява, че сте му предружител и си вадите такъв пропуск.Спирате си после където си искате спред указаните на пропуска знаци и гледате паяците как ви отминават и вдигат следващия И друга опция има: на общински платени паркинги влизате чрез пропуск и нито стотинка

Коментар

Днес успях пак да се промъкна отново до Алабин. Този път бяха други служителите, много любезни. Точно за 2мин приключи всичко, 20лв е, квитанцията прилича на билетче за градския транспорт.

Коментар

Working...
                      X