Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паркиране в тревна площ...
Collapse
X
-
-
и мен ме интересува темата, понеже точно такъв констативен протокол ми бяха съставили пролетта. аз тогава така и не отидох до общината и не си платих глобата. от тук нататък въобще нямам идея какво следва, а до сега повече от половин година никой не ме е потърсил. дали обаче като дойде момента да си плащам данъците няма да излезе тази глоба?Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
И на мен въпроса ми е. Като няма паркоместа около блока в които живея и постоянно я паркирам "на зелена площ"значи аз нетрябва да имам автомобил?Или трябва да отида и да плащам за паркинг кадето е на 50 мин. пеша от нас.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Конституцията не гарантира правото на автомобил така че... смени квартала?vital написа:... Все пак може би утре ще отида, ако успея да вместя в графика им(от 8.30 до 10 и от 15.30 до 16.30)... По това време съм на лекции/упражнения....
Коментар
-
Чл.65. /1*/За спиране, престой, паркиране и/или преминаване на ППС през паркове, градини и зелени площи на извършителите се налагат глоби в размер 500 /петстотин/ лева.*/обявена за нищожна с Решение № 76 от 12.06.2007 година на СГС, Адм.отд. III-ж състав, влязло в сила на 15.08.2007 година/.
Коментар
-
ExGANDI написа:Е чак пък всеки ден от седмицата да си на лекции/упражнения от 8:30 до 16:30... стига бе... т’ва в кой ВУЗ е?
Коментар
-
^Ако са въоражени с паяци ти я отнасят като домат куцо пиле и после ще обясняваш защо колата няма номера и прочиеЕдин съвет... ако имате познати инвалиди извадете си инвалидни пропуски .Просто в съюза за ивалидите инвалида обявява, че сте му предружител и си вадите такъв пропуск.Спирате си после където си искате спред указаните на пропуска знаци и гледате паяците как ви отминават и вдигат следващия И друга опция има: на общински платени паркинги влизате чрез пропуск и нито стотинка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар