Утре съм на работа ама как имам мерак да отида с махмурлук Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Аз пък ще спазя лозунга "И да паднем и да бием - пак ще се напием", още повече, че преди мача съм на зъбар . На мен ми е достатъчно и това, което ЛЕВСКИ направи досега, но пък от друга страна - "Апетитът идва с яденето"! п.с. Леле, какво инфантилно мнение се получи...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Мале умрях от срам като чух немския журналист по радио Гонг, че "сините" фенове са замеряли с големи камъни автобуса на немските журналисти...Леле колко са зле "сините" фенове... баси.. и после как да подкрепяш отбора на Левски и да казваш, че левскарите са българи... и да се гордеем ние ЦСКА-рите, че Левски е БГ отбор... и, че ни представят в Европа...
Мале умрях от срам като чух немския журналист по радио Гонг, че "сините" фенове са замеряли с големи камъни автобуса на немските журналисти...Леле колко са зле "сините" фенове... баси.. и после как да подкрепяш отбора на Левски и да казваш, че левскарите са българи... и да се гордеем ние ЦСКА-рите, че Левски е БГ отбор... и, че ни представят в Европа...
Недей да се срамуваш!!! Преди 4 години на Европейското германски и английски фенове помляха един белгийски квартал,ама УЕФА само ги "предупреди"??? А за един сърбин,дето влезе на терена глобиха сръбската федерация 250000 евро!?! Т.Е. нашите се държат като европейци! А от първото полувреме мога да кажа само едно: ДА ПУКНАТ АНГЛИЙСКИТЕ СЪДИЙ!!!!!!!!!
Коментар