http://auto.mail.ru/article.html?id=29652 за сега се въздържан от коментар. Но как ви се вижда това творение на руснаците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малка тема за размисъл
Collapse
X
-
Синята ако влезе в аеродинамичен тунел ще има показания като на стара жигула, при висока скорост всичките тези ъгли и чупки ще се разхвърчат по пистата. Синята и червената не са лоши, но СДЕЛАНО в Росии(с брадвата сдялкано).--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Не съм съгласен с изказванията ви.Изобщо.Да не сте били там на тестовете, за да знаете какво става в аеродинамичния тунел??И дали 250 коня са малко, при условие, че дори не знаете колко тежи самата кола? :P Иначе в статията пише, че се очаква друг по-мощен двигател да се монтира в бъдещото производство. Това са прототипи. Аз лично им се кефя на ентусиазма, а и колите не са лоши. На мен ми харесват. Синята определено няма да спечели конкурс за красота, но пък за всеки влак си има пътници Абе важното е дружно да плюем, че то най-лесно== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
...
Както бях писал и преди в една подобна тема - руснаците си умират да показват прототипи, които до там си и остават, без никакво развитие и реализация. Всеки студент по дизайн може да си избаца една дипломна работа, която гордо да бъде равявана като поредния руски "суперавтомобил". Само че нишата отдавана е запълнена и дори да го реализират, кой ще си го купи!? Неколцина заможни гъзари, някой колекционер...и толкова...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Слав написа:Това са прототипи.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:... Всеки студент по дизайн може да си избаца една дипломна работа, която гордо да бъде равявана като поредния руски "суперавтомобил"...===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Руснак и автомобил - магаре и космос!Всичко, произведено в Русия и СССР в областта на автомобилите е или законно купен лиценз, или открадната технология от Запада.Не се заблуждавайте в "техническия гений" на блядовете. Те са силни на теория, но на практика - водката ги проваля.Държава, която няма нито един асфалтиран път, който да я прекосява от край до край НЕ МОЖЕ да прави автомобили!Още повече пък като тези в статията.Силни са в други области, и им го признавам, но в автомобилостроенето - забравете.Иначе е интересно точно толкова, колкото и проекта "Българският автомобил" (разработен във филиала на ТУ в Сливен)
Коментар
-
Immortal написа:Не се заблуждавайте в "техническия гений" на блядовете...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар