Светлосинята и червената ми допадат, но първата изглежда така, все едно автотенекеджията се е насвяткал и е зарязал ремонта до средата.А и да ме извиняват, но суперкола не се прави с 255 коня двигател.Далеч е от суперкола.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Синята ако влезе в аеродинамичен тунел ще има показания като на стара жигула, при висока скорост всичките тези ъгли и чупки ще се разхвърчат по пистата. Синята и червената не са лоши, но СДЕЛАНО в Росии(с брадвата сдялкано).
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Не съм съгласен с изказванията ви.Изобщо.Да не сте били там на тестовете, за да знаете какво става в аеродинамичния тунел??И дали 250 коня са малко, при условие, че дори не знаете колко тежи самата кола? :P Иначе в статията пише, че се очаква друг по-мощен двигател да се монтира в бъдещото производство. Това са прототипи. Аз лично им се кефя на ентусиазма, а и колите не са лоши. На мен ми харесват. Синята определено няма да спечели конкурс за красота, но пък за всеки влак си има пътници Абе важното е дружно да плюем, че то най-лесно
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Три завода в Европа за 3000 автомобила в година??? Между другото, статията е от преди половин година. Някой за някакво развитие по въпроса да е чул през това време?
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Както бях писал и преди в една подобна тема - руснаците си умират да показват прототипи, които до там си и остават, без никакво развитие и реализация. Всеки студент по дизайн може да си избаца една дипломна работа, която гордо да бъде равявана като поредния руски "суперавтомобил". Само че нишата отдавана е запълнена и дори да го реализират, кой ще си го купи!? Неколцина заможни гъзари, някой колекционер...и толкова...
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Точно защото са прототипи може и изобщо да нямат двигател Руснаците едва ли ще направят свой, най-вероятно ще купуват готови.Иначе аз им пожелавам успех... въпреки че с тази цена от 100000Е малко ме съмнява.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Руснак и автомобил - магаре и космос!Всичко, произведено в Русия и СССР в областта на автомобилите е или законно купен лиценз, или открадната технология от Запада.Не се заблуждавайте в "техническия гений" на блядовете. Те са силни на теория, но на практика - водката ги проваля.Държава, която няма нито един асфалтиран път, който да я прекосява от край до край НЕ МОЖЕ да прави автомобили!Още повече пък като тези в статията.Силни са в други области, и им го признавам, но в автомобилостроенето - забравете.Иначе е интересно точно толкова, колкото и проекта "Българският автомобил" (разработен във филиала на ТУ в Сливен)
Коментар